Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Brand

INFORMATII CORPORATE

Scopul nostru este acela de a sti ce gandesc clientii, de a intelege care sunt dorintele si nevoile lor, astfel incat noi sa putem da viata idelor care sa contribuie la un viitor mai bun pentru toti.

SCHIMBA SELECTIA

Brandul

Logo-ul este o reprezentare a valorii brandului nostru și a numelui companiei și exprimă ceea ce Konica Minolta ofera clientilor. Logo-ul este format din simbolul grafic și logotip, fiecare avand următoarele semnificații.

Mergi sus

Simbolul grafic

Aceasta marca este o reprezentare a Pamantului. Noi o numim o "glob", deoarece exprima extinderea infinita a Konica Minolta si oferirea de valoare inovatoare pentru clientii din intreaga lume.Forma eliptică exprimă fiabilitatea și securitatea oferite clienților și armonia vastei noastre expertize tehnologice. Cele cinci linii reprezintă fascicule de lumină și exprima competența noastră în domeniul imagisticii.Culoarea albastră a simbolului marcii exprimă inovare creatoare. Noi o numim "albastru.inovatie".

Mergi sus

Logotipul

Logotipul exprima precizie si calitate in domeniul imagisticii dar si o continuare a surprizelor inovative pe care le oferim clientilor.

Mergi sus