Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Conduita Corporativa

INFORMATII CORPORATE

Scopul nostru este acela de a sti ce gandesc clientii, de a intelege care sunt dorintele si nevoile lor, astfel incat noi sa putem da viata idelor care sa contribuie la un viitor mai bun pentru toti.

SCHIMBA SELECTIA

Carta Conduitei Corporative a Grupului Konica Minolta

Corporatiile, in afara de a fi agenti economici implicati in realizarea profitului prin concurenta loiala, trebuie sa aduca beneficii societatatii. Din acest motiv, Konica Minolta Group are obligatia de a se comporta social Intr-un mod responsabil si toti directorii si angajatii trebuie sa confirme in mod clar spiritul acestei Carte a Conduitei Corporative.

Managementul superior trebuie sa recunoasca faptul ca Indeplinirea spiritului acestei Carte este rolul sau si raspunderea sa si trebuie sa se asigure ca toti directorii si angajatii Inteleg pe deplin Carta. in plus, managementul trebuie sa acorde in mod constant atentie opiniilor  venite din  interior si exterior si sa promoveze punerea in aplicare a sistemelor eficiente care asigura un comportament corporativ etic.

Produse benefice si sigure

Depunem intotdeauna eforturi pentru a castiga increderea consumatorilor si a clientilor, prin dezvoltarea si furnizarea de produse si servicii benefice social, cu cea mai mare consideratie pentru siguranta.

Activitati corporative corecte si transparente

Pentru exercitarea activitatilor corporative in mod echitabil si transparent, ne conformam legilor si reglulilor sociale si actionam in conformitate cu normele internationale si articolele incorporate.

Comunicare cu societatea si transmitere a informatiilor

Comunicam cu societatea in general si transmitem informatii corporative in mod corect si adecvat.

Protectia mediului

Recunoastem gravitatea problemelor globale de mediu si actionam inmod voluntar si afirmativ pentru protejarea mediului inconjurator.

Contributie in Societate

Avand o perspectiva globala, aducem contributii in societate, respectandobiceiurile si cultura locala.

Respect pentru angajati

Depunem toate eforturile pentru a face viata angajatilor confortabila si implinita, furnizam un mediu de lucru sigur si respectam personalitatea si individualitatea fiecarui angajat.

Actiuni responsabile

In caz de Incalcare a principiilor Cartei, cu scopul de a rezolva problema,conducerea investigheaza cauza Incalcarii si dezvolta reforme care sa previna repetarea acesteia, in baza procedurilor de conformitate corporative. Se va realiza prompt informarea publicului cu informatii precise si explicatii cu privire la Incalcarea acestor principii si se va clarifica responsabilitatea. Se va lua masuri disciplinare stricte si corecte, inclusiv cu privire la conducerea superioara in cazul in care este necesar

In vigoare de la 1 Octombrie 2003

Mergi sus