Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Domenii de activitate

INFORMATII CORPORATE

Scopul nostru este acela de a sti ce gandesc clientii, de a intelege care sunt dorintele si nevoile lor, astfel incat noi sa putem da viata idelor care sa contribuie la un viitor mai bun pentru toti.

SCHIMBA SELECTIA

Domenii de activitate

Mergi sus

Konica Minolta Business Technologies

Servicii pentru birouri
Reducerea costurilor de operare și gestionare, eficientizarea fluxurilor de lucru, răspunzând cerintelor de afaceri la nivel mondial, scaderea impactului asupra mediului, imbunatatirea securității informatiilor în condițiile schimbarilor in afaceri cu care se confruntă companiile, cerințele de gestionare a activitatilor din birouri sunt acum mult mai variate și mai sofisticate decât oricând înainte. Un exemplu: Toate companiile și instituțiile publice se confruntă zilnic cu procesele consumatoare de hartie; diferite formate de fișiere și provocarea determinata de colectarea, partajarea și arhivarea eficienta a informațiilor. Deci, optimizarea serviciilor administrative și a proceselor de afaceri capata o importatnta tot mai mare. Ca furnizor de top la nivel mondial de servicii în domeniul proceselor IT și a proceselor legate de documente, Konica Minolta este partenerul ce ofera clienților noștri servicii pentru transformarea cu succes a modelelor lor de afaceri și a proceselor. Portofoliul de produsele Konica Minolta variază de la optimizarea proceselor de afaceri și servicii de management de documente gestionate de periferice multifuncționale.

Imprimare comerciala și industriala
Imprimarea comercială și industrială oferă tipografie interna comercială și corporativă, precum și servicii de imprimare profesionale și imprimarea industrială cu jet de cerneală. Împreună cu nevoia tot mai mare de colaborare cu creatorii media digitală și diversificarea tipărite corporativă, sisteme de imprimare digitală capabile sa imprime serii mici și serii de date variabile au devenit disponibile pe scara larga. Konica Minolta susține optimizarea operațiunilor de imprimare, oferind o gamă largă de sisteme de imprimare, servicii, si consumabile conexe. În combinație cu diverse produse software, sistemele noastre de imprimare de producție poate fi upgradate cu soluții cuprinzătoare de fluxuri de lucru. Mai mult, tehnologia cu jet de cerneală este utilizată pe scară largă în aplicații industriale, cum ar fi imprimarea pe formate mari, producția de dispozitive electronice și productia de afișare. Konica Minolta oferă diverse produse inkjet industriale, cum ar fi capete de imprimare cu jet de cerneală, imprimante cu jet de cerneală penytru textile și unitățile de imprimare cu jet de cerneală pentru tipărirea de etichete, pentru a satisface o gamă largă de solicitari si cerințe ale clienților.

Mergi sus

Afaceri industriale

Sisteme optice pentru utilizare industrială
Solutiile de fabricație Konica Minolta rezida în expertiza in tehnologie optică siau fost create prin dezvoltarea și producția de produse cum ar fi camere si lentile. Aceste produse au contribuit la evoluția dispozitivelor electronice digitale. De exemplu, unitățile noastre optice sunt folosite în proiectoare digitale de cinema și lentilele noastre de receptie date pentru discuri Blu-ray sunt utilizate în multe dispozitive de citire. În plus, Konica Minolta ofera instrumente de măsurare optice care sunt utilizate în surse de iluminat cu LED-uri (OLED), și controlul calității dispozitivelor de iluminare, precum și pentru proiectarea de lumină ambientală de interior. Aparatele de măsurare de la Konica Minolta sunt, de asemenea, utilizate pentru a măsura culoarea și luminozitatea display-urilor de smartphone-uri, ecrane TV dar și culorile de piese auto. Konica Minolta produce instrumente de măsurare în sisteme stricte de asigurare a calității care asigură faptul ca produsele sale sunt conforme cu Standardele Industriale din Japonia, standardele DIN din Germania si propriile standarde de calitate. În plus, Konica Minolta a dezvoltat o pulsoximetru pentru sectorul de sanatate care măsoară saturația de oxigen din sangele arterial și pulsul, folosind tehnologia de masurare optica care elimină necesitatea de a lua sânge.

Materiale funcționale
Konica Minolta produce filme fine printr-o mare diversitate de metode, inclusiv acoperire și depunere de vapori. Aceste materiale cu valoare adăugată ridicată oferă protecție, izolare termica, hidroizolatii, polarizare, luminiscență și alte funcții necesare si solicitate de industrie și de societate. Konica Minolta ofera filme TAC, de exemplu, pentru protejarea polarizoare LCD si filme VA-TAC pentru creșterea unghiului de vizualizare de ecrane LCD. În plus, filmele noastre de ecrane mri ajuta la producerea de dispozitive flexibile, cum ar fi smartphone-uri și tablete, PC-uri cu panouri ușoare, subțiri și durabile din plastic. Vom crea filme foarte reflectorizante pentru oglinzi utilizate în aplicații de energie regenerabilă, pentru a reflecta lumina soarelui și pentru a se putea concentra ca o sursă de căldură pentru generarea energiei electrice. În plus, filme functionale Konica Minolta pentru construcții și ferestre de automobile asigura eficiența energetică prin prevenirea incalzirii interiorului. Organic Light Emitting Diode (OLED) pentru iluminat este văzut ca o tehnologie promitatoare de iluminat, de ultimă generație, din cauza capacității sale de furnizare  a unui iluminat uniform pe întreaga suprafață a panourilor OLED, precum și pentru caracteristicile sale ecologice, cum ar fi reducerea consumului de energie și design fără mercur. Konica Minolta a dezvoltat cel mai eficient panou OLED alb din lume (139 lm / W) și a devenit prima din lume gata de a incepe productia de masa de panouri flexibile de iluminare OLED atât albe cat și alte culori, pe bază de substrat de plastic.

Sanatate

Sanatate
Konica Minolta Business Healthcare ofera solutii unice pentru modalitate (radiografie digitala si ecografie), de gestionare a informațiilor de diagnostic integrate și soluții de sistem IT medicale pentru spitale și clinici. Comparativ cu scanarea de film, radiografia digitala (DR) nu numai că reduce expunerea la raze X pentru pacienti, dar poate afișa, de asemenea, imagini de înaltă rezoluție, imediat după scanare. Soluțiile Konica Minolta DR fac posibilă preluarea imagini, nu numai în sala de raze X, dar, de asemenea, de pe patul de spital din camera de urgență și în alte locații. Sistemele de diagnostic cu ultrasunete impun mai puțin stres pacientilor si permit observarea imaginilor în timp real. În plus, Konica Minolta ofera primele sisteme digitale din lume de mamografie cu raze X ce aplica tehnologia contrast de faza, oferind cea mai bună calitate a imaginii prin combinarea de claritate mare și granularitate cu utilizarea de detectare asistata de calculator de umbre ce indică leziuni suspecte de cancer de san.

Alte domenii de activitate

Alte domenii de afaceri
Alte domenii de afaceri produc si comercializeaza pe piețele din întreaga lume sisteme de planetariu, proiectoare pentru prezentări de produse și management de teatru. Konica Minolta a realizat comercializarea de planetarii și de tehnologii conexe în Japonia din 1958. După ce, de-a lungul anilor, a adoptat numeroase tehnologii rafinate în acest domeniu, Konica Minolta raspunde nevoilor operatorilor de planetariu din întreaga Japonie, care sunt interesați în a utiliza filme full-dome, grafica pe calculator, proiecții video și strategii multimedia. Primul sistem de proiecție cu laser din lume, Laserscan, de exemplu, a fost dezvoltat în Statele Unite și este capabil să proiectează imagini pe intreaga adancime si circumferinta a cupolei planetariului. Dincolo de aceasta, vom conduce două Planetarii Konica Minolta in Tokyo; fiecare atrage aproximativ 400.000 de vizitatori pe an. În plus față de operațiunile sale japoneze, Konica Minolta a inceput extinderea activităților de marketing în restul Asiei.