Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Tehnologii fundamentale

INFORMATII CORPORATE

Scopul nostru este acela de a sti ce gandesc clientii, de a intelege care sunt dorintele si nevoile lor, astfel incat noi sa putem da viata idelor care sa contribuie la un viitor mai bun pentru toti.

SCHIMBA SELECTIA

Combinam o gama larga de tehnologii inovative

Konica Minolta a stabilit in ultimii ani tehnologii de baza, unice.Tehnologiile noastre sunt forta motrice pentru crearea unei noi valori in zilele noastre. Avand la baza douasprezece tehnologii fundamentale in patru domenii - materiale, optica, imagistica si nano-fabricatie - Konica Minolta combina si fuzioneaza aceste tehnologii pentru a produce si pentru a furniza pe o piata larga produse si servicii cu o inalta valoare adaugata.

In acelasi timp, lucram la crearea de noi afaceri ce pot deveni pilonii generatiei viitoare si luam masuri pentru a crea o noua valoare in domenii care sunt critice pentru viitorul societatii, cum ar fi, mediu si energie, sanatate, siguranta si securitate.

Domeniul Materiale

Tehnologia materialelor contribuie la imbunatatirea calitatii imaginii, durabilitate, sensibilitate si productivitate pentru produse cum ar fi materiale colorate, electronice organice si ecrane pentru prezentare filme.

Mergi sus

Domeniul Optic

Tehnologia optica este indispensabila pentru proiectarea unitatilor optice compacte si de Inalta precizie pentru MFP-uri si camere foto, precum si pentru unitatile optice de masurare, cum ar fi instrumentele de masurare tridimensionale si spectrofotometre.

Mergi sus

Domeniul Nano-Fabricatie

Aceasta se refera la tehnologia de procesare esentiale pentru lentile din plastic si sticla, substraturi din sticla pentru hard-disk-uri si unitati optice pentru imprimante pentru a le face compacte si extrem de precis.

Mergi sus

Domeniul Imagisticii

Aceasta se refera la tehnologia de prelucrare a imaginii si a sistemului de proiectare, pentru o varietate de echipamente si sisteme in domeniul informatiilor, medical, instrumente industriale care vizeaza Imbunatatirirea calitatatii imaginii, functionalitea  si viteza de procesare.

Mergi sus