Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Servicii de management al continutului

SERVICII DE MANAGEMENT AL CONTINUTULUI

INAPOI

Concentrati-va pe obiectivele esentiale ale afacerii in locul sarcinilor uzuale

Multitudinea de informatii, date si documente cu care companiile trebuie sa lucreze in activitatea de zi cu zi pentru a face fata cerintelor este în creștere - e-mail-uri, fișiere de date, facturi etc. maresc volumul de date.

Date nestructurate sunt depozitate frecvent in foldere de date disparate, ceea ce face ca procedurile interne sa consume mai mult timp, impiedica transparenta, si pot intarzia decizii importante.

La Konica Minolta, ne propunem sa optimizam procesele si informatiile relevante ale companiei prin aplicarea serviciilor noastre de Management al Contintului (MCS). Ca parte a abordarii noastre MCS, analizam fluxurile de lucru intensive cu documente in intreprinderea dvs. pentru a propune optimizari, punem in aplicare solutii specifice, adaptate nevoilor dvs., după care, chiar gestionam infrastructura care am creat-o pentru dvs.

O oferta de baza in portofoliul nostru MCS sunt soluții de Enterprise Content Management (ECM), adaptate la nevoile organizatiei dvs. Solutiile ECM furnizeaza control complet, end-to-end al fluxului dvs. de informatii cu integrare perfectă în sistemele CRM și ERP.

Serviciile de continut gestionate de Konica Minolta sporesc eficienta generala, va permit sa raspundeti mai rapid solicitarilor clienților, protejeaza datele, si simplifica fluxurile de lucru - va ofera agilitate operationala si un impuls binevenit in rezultatele de afaceri!

Cazuri de utilizare

Apasa pentru a deschide

Solutii departamentale

Apasa pentru a deschide

Solutii pentru industrii

Solutii pentru industrii

Apasa pentru a deschide