Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Servicii de Marketing Management

SERVICII DE MARKETING MANAGEMENT

INAPOI

Adaugati valoare si eficienta comunicarii de marketing prin intermediul unui furnizor specializat in servicii de marketing

Doriti sa obtineti rezultate maxime din comunicarea de marketing? In ultimii ani, "provocarea de comunicare", a devenit extrem de complexa - și pentru atine pasul cu n ritmul actual, aceasta se poate transforma rapid intr-o mare consumatoare de timp și costuri.

Ce aveti nevoie este un partener de încredere care sa va vă sprijine în domeniul achizițiilor marketing, producție și marketing pentru implicarea clienților. Aceasta o sa va ajute:

  • reduce costurile cu servicii de marketing cumpărate
  • implementeaza cu succes și eficient campaniile de marketing
  • face implicarea clientului o prioritate pentru brand-ul dvs.

Cu punctele forte ale furnizorului nostru de Servicii de Management Marketing Charterhouse, putem adăuga valoare semnificativă și creștere a eficienței comunicațiilor de marketing. Charterhouse este o companie globala de Servicii de Marketing, care gestionează crearea, producerea, aprovizionarea și distribuția de comunicare in forma tipărita și digitala.

Charterhouse aduce o combinație unică de ingeniozitate surprinzatoare, inteligență neconvenționala, entuziasm și inventivitate sofisticata pentru comunicarile de marketing, asigurându-se că acestea sunt livrate cu un impact optim, la timp, în limitele bugetului și în modul cel mai durabil. Echipele Charterhouse sunt implicate în centrul afacerii pentru a înțelege cerințele dumneavoastră, pentru a oferi o nouă gândire și idei, și pentru a actiona ca o extensie perfectă a funcțiilor dvs. de marketing.

"Noi lucrăm cu branduri de top din lume, în mai multe teritorii, străduindu-ne să înțelegem cu adevărat obiectivele lor de marketing pentru a le livra cele mai inovative, economice și durabile soluții pentru ei." - Gary Mahoney, CEO of Charterhouse

Cazuri de utilizare

Apasa pentru a inchide