Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Servicii optimizate de printare

SERVICII OPTIMIZATE DE PRINTARE

INAPOI

Concentrati-va pe elementele esentiale si lasati-ne sa va gestionam infrastructura de printare

Va ingrijoreaza costurile de printare? Daca da, cunoasteti o parte din cheltuielile cu hardare-ul si cu consumabilele. Alte aspecte ce trebuie luate in considerare sunt infrastructura, ce trebuie sa se potriveasca cerintelor specifice companiei, si la care trebuie sa se adapteze procesele si fluxurile de lucru. Si cel mai important lucru este ca va doriti ca totul sa functioneze!

Multe companii dispun de numeroase echipamente de printare, prelucrare a imaginilor si faxuri ce nu sunt supervizate sau nu beneficiaza de intretinere pentru a putea face fata solicitarilor actuale. Astfel de structuri aleatorii sunt un obstacol in eficientizarea activitatii. Alocand prea mult timp administrarii sau rezolvarii problemelor hardware, angajatii nu se mai pot concentra asupra sarcinilor principale, iar aceasta este o pierdere de timp si implicit de bani.

Scopul Serviciilor Optimizate de Printare este acela de a permite companiei dvs. sa isi mareasca eficienta privind toate procesele de printare si de scanare. Cream o solutie individuala in conformitate cu cerintele dvs. ce asigura securitate maxima a datelor, este viabila financiar si prietenoasa fata de mediu. Garantand reducerea costurilor si procese fara intreruperi dezvoltam strategii de dezvoltare pe baza datelor concrete. O parte importanta a Serviciilor Optimizate de Printare o constituie mangementul inregii dvs. infrastructuri de printare si scanare, inclusiv aspecte practice precum livrarea automata de consumabile. Ne concentram in permanenta pe optimizare - astfel incat angajatii dvs. sa se poata concentra in totalitate pe srcinile lor principale!