Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Digital 1234

SERVICII & SOLUTII

Avand ca scop spiritul novator si dezvoltarea constanta, Konica Minolta ofera un portofoliu complex de servicii si solutii esentiale pentru orice zona a prelucrarii imaginilor digitale.

Digital1234 - intareste afacerea dvs.

Programul de dezvoltare a afacerilor Digital1234 este conceput pentru a incuraja afacerile de imprimare sa se concentreze asupra posibilitatilor de economisire a banilor, crestere a profiturilor, adaugarea de noi servicii si de imbunatatire a productivitatii. Folosind patru etape practice, clientul este ghidat si sfatuit cum sa identifice,sa evalueze, sa justifice si sa puna in aplicare noi oportunitati de afaceri.

 

Din cauza crizei economice recente, numarul afacerilor de imprimare este in declin si volumul total de imprimare este in scadere. Companiile informate din domeniu stiu ca trebuie sa isi dezvolte afacerile, sa isi creasca marjele de profit si sa genereze venituri noi. Pentru a sprijini clientii in atingerea acestor obiective, Konica Minolta Business Solutions Europa a lansat Digital1234; un program cuprinzator de dezvoltare a afacerii, care pune accentul pe nevoile clientului, pentru a-i impulsiona afacerea.

 

Noi putem sa va impulsionam afacerea