Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Servicii de marketing prin Charterhouse

SERVICII & SOLUTII

Avand ca scop spiritul novator si dezvoltarea constanta, Konica Minolta ofera un portofoliu complex de servicii si solutii esentiale pentru orice zona a prelucrarii imaginilor digitale.

Servicii de Marketing prin Charterhouse

Charterhouse PM Limited este o companie cu sediul in UK ce ofera productie externalizata de marketing si servicii de management branurilor globale in peste 35 piete europene din 21 de locatii, incluzand Sediul Central din Paris si Centrul de Productie Digitala din Londra.

Cu o expertiza bogata in productia digitalla de marketing, Charterhouse este bine plasat pentru a folosi in avantajul sau piata in crestere a productiei externalizate, dupa cum clientii sai sunt interesati de cresterea eficientei, calitatii si consistentei din marketing.

Gary Mahoney, CEO, Charterhouse: "Clientii nostrii au nevoie de capabilitati globale, iar cu suportul Konica Minolta, Charterhouse va deveni cu adevarat o afacere globala. Cu fortele din Asia si America, Konica Minolta ne da posibilitatea de actiune globala sine ofera resursele financiare pentru a ne putea dezvolta afacerea si pentru a sustine brandurile principale cu comunicare inovativa."

Vizitati website-ul Charterhouse