Konica Minolta

România

  • Română

Giving Shape to Ideas

Scan to email

SUPORT

Suportul pe care il oferim este comprehensiv si omniprezent - toti cei de la Konica Minolta vor fi bucurosi sa va ajute!

Avertizare email-uri inselatoare: email-uri suspecte ce par sa fi fost trimise de la MFP prin "Scan to email"

Va multumim pentru protectia continua a produselor Konica Minolta.

Recent, am primit mai multe rapoarte de la clientii nostri cu privire la mesaje de email suspecte ce se presupune ca au fost trimise de MFP prin "Scan to email".

[Mesaj de la KMBT_{nume_model}] este utilizat ca subiect in emailul suspect, iar acest email contine si fisiere atasament, al caror format nu este acceptat de MFP-ul nostru.

In cazul in care primiti pe email orice mesaj pe care nu il asteptati, va rugam sa-l tratati corespunzator altor email-uri suspecte. Va rugam STERGETI mesajul, si NU DESCHIDETI fisierele atsate.

De asemenea, recomandam clientilor nostri ce folosesc functia "Scan to email" a MFP-urilor noastre sa se consulte cu administratorul retelei sau al MFP-urilor si sa ia contramasuri astfel incat email-urile suspecte sa poata fi distinse cu usurinta, cum ar fi modificarea setarilor implicite ale subiectului email-urilor trimise cu acesta functie.

Va rugam nu ezitati sa contactati reprezentantul nostru de vanzari sau sa sunati la departamentul nostru de suport pentru orice fel de informatie sau intrebare.

Monitorizam continuu statusul privind vulnerabilitatea de securitate a produselor noastre si ne ocupam corespunzator de acesta.

*Scan-to-email : O functie ce transmite date originale, scanate cu MFP ca atasament la email.