Konica Minolta lansează AccurioLabel 230

| 25 iunie 2019

Konica Minolta lansează AccurioLabel 230 - noul sistem industrial de producție digitală a etichetelor

Konica Minolta lansează noul echipament de tipar industrial AccurioLabel 230, cu scopul de a aduce beneficii notabile clienților în termeni de productivitate, flexibilitate și stabilitate. Totodată, continuă accelerarea procesului de tipărire a etichetelor digitale.


Noul AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, va fi prezentat oficial la Bruxelles, în cadrul ediției Labelexpo de anul acesta, în perioada 24-27 septembrie. Echipamentul este dezvoltat și fabricat împreună cu firma daneză Grafisk Maskinfabrik și aduce cu sine o ușurință remarcabilă în utilizare.


AccurioLabel 230, cu patru culori, prezintă următoarele îmbunătățiri față de modelul precedent:

Viteză. Viteza de 23.4 metri/min reprezentând o creștere de 73%, întrucât rola de hârtie autoadezivă și filmele (inclusiv PP, PET și YUPO) pot fi tipărite la viteză maximă.

Productivitate. Noul AccurioLabel 230 poate printa fără întreruperi până la 1000 de metri, fără a fi necesară recalibrarea. Echipamentul oferă posibilitatea de a comuta între două lățimi de hârtie diferită (de la 250 la 300 mm).

Supratipar. Cu această nouă opțiune, AccurioLabel 230 asigură tipărirea pe suporturi pretipărite prin tipărire convențională. De exemplu, tipărirea pe fundal alb.

Nu necesită încălzire/ Un consum energetic mai bun. Timpul între joburile de printare este eliminat datorită sistemului de încălzire care menține temperatura optimă  până la 30 de minute.

Proces de tipărire mai sigur și mai eficient. AccurioLabel 230 este prevăzut cu un detector de viteză încorporat pentru alimentarea hârtiei, astfel încât pierderile să fie reduse la minimum.

AccurioLabel 230 a fost conceput pe baza tehnologiei AccurioPress, cunoscută și apreciată pentru calitatea excepțională a printării și compatibilității substratului. Noul echipament se adresează segmentelor mici și mijlocii și este dedicat tipografiilor, furnizorilor de soluții de etichetare și ambalare sau proprietarilor de mărci comerciale.

„AccurioLabel 230 a fost creat pentru a răspunde nevoilor clienților noștri actuali și potențiali. Aceștia au o  preferință tot mai mare pentru producția digitală, așa că au primit cu entuziasm vestea lansării noului echipament. AccurioLabel 230 impresionează prin productivitate, viabilitate și funcționalități, caracteristici ce sprijină dezvoltarea unor noi planuri de afaceri profitabile. De exemplu, AccurioLabel 230 necesită doar  jumătate din timpul normal  pentru tipărirea unei lucrări de 300m. Producătorii de etichete au descoperit că pot folosi AccurioLabel 230 pentru 60% dintre lucrările anterior realizate pe echipamente convenționale.” a declarat Khaled Alakwas, Manager de Produs Printare Industrială în cadrul Diviziei de Printare Profesională a Konica Minolta Business Solutions Europa.


„Deși echipamentul arată la fel ca predecesorul său, AccurioLabel 190, noul model prezintă multe diferențe la interior. Noul AccurioLabel 230 marchează următorul capitol al unei povești de succes incredibile, dacă ne gândim la cât de departe am ajuns după doar patru ani de la intrarea echipamentului pe piața producției de etichete.” a declarat Edoardo Cotichini, Manager al Diviziei de Printare Industrială a Konica Minolta Business Solutions Europa.





Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro