SERVICIILE ȘI SOLUȚIILE NOASTRE WORKPLACE HUB

Alegeți dintr-un portofoliu Workplace Hub în continuă creștere:

Contactați-ne
 

Gata cu durerile de cap din IT: Un loc de muncă modern și simplu, administrat de Konica Minolta


Infrastructură IT la locul de muncă în creștere rapidă. Sistemele vechi se întâlnesc cu software-ul nou. Risc de securitate în creștere. Lipsa timpului și a resurselor interne pentru monitorizarea și întreținerea hardware-ului, software-ului și aplicațiilor. Vă sună cunoscut?

În calitate de întreprindere mică sau mijlocie, aveți multe de făcut. Pe cât de mult poate fi IT-ul cel mai mare facilitator al activității dvs., pe atât poate deveni și cel mai mare blocaj pentru orice întreprindere mică.Foarte adesea, IT-ul se schimbă prea repede și este greu să țineți pasul cu cerințele mediilor de lucru moderne.

We have identified the TOP 5 challenges and threats related to the IT of small and medium sized organisations like yours:

54%

Your IT is not flexible enough to keep up with your business

43%

Worries about the security of your data and systems keep you up at night

39%

The complex management of your IT causes you headache

22%

Office IT costs are high and hard to predict

14%

You need tools for remote working right now
Hybrid Edge Computing infographic thumbnail

Infografic Hybrid Edge Computing

Era digitală reprezintă o varietate de provocări pentru companiile de toate mărimile, de la securizarea datelor sensibile până la menținerea tehnologiei de ultimă oră, în timp ce posibilitățile tehnologice se extind.

Descărcați

Serviciile administrate fac din managementul intern al infrastructurii IT un lucru de domeniul trecutului

Odată ce vechimea și limitările tehnologiei dvs. încep să devină o constrângere în ceea ce privește furnizarea de produse și servicii excepționale, este timpul să acționați. Noi luăm această povară de pe umerii dvs., oferindu-vă un serviciu end-to-end cu avantajele soluțiilor de imprimare și de flux de lucru, precum și servicii gestionate excepționale.

Aveți nevoie de un instrument de gestionare a facturilor, de gestionare a imprimării sau de colaborare? Vă acoperim noi!

Workplace Hub vă integrează IT-ul și aplicațiile într-o soluție all-in-one și le actualizează în orice moment.

Workplace Hub vă schimbă modul de lucru

Fără Workplace Hub:

Managementul intern al mediului dumneavoastră IT

Cu Workplace Hub:

Mediu IT administrat de un partener de încredere

Monitorizarea și mentenanța Office IT sunt gestionate de dumneavoastră ca sarcină secundară. Mediul dumneavoastră este gestionat în totalitate de către profesioniștii noștri
Încercați să rezolvați problemele IT pe cont propriu Biroul nostru de servicii IT 24/7 și serviciul la fața locului sunt aproape și vă sprijină rapid.
Gestionarea dificilă a diferiților furnizori de servicii cu procese și standarde de asistență diferite. O soluție Konica Minolta integrată, actualizată, cu componente de înaltă calitate și un singur număr de telefon pentru asistență
Protecția datelor și securitatea sistemului sunt neglijate până în momentul în care acestea devin critice.     Fiți pregătiți pentru orice fel de problemă de securitate, prin intermediul unui serviciu de backup dedicat și al unui firewall care sunt mereu actualizate.
Lipsa de transparență în ceea ce privește costurile IT complete face dificilă planificarea     Pay-as-you-go: Predictibilitate perfectă a costurilor IT printr-o taxă lunară fixă
Alte funcționalități și aplicații sunt adăugate mediului dumneavoastră de lucru în mod descentralizat și fragmentat. Simplificați-vă mediul de lucru și creșteți productivitatea prin servicii scalabile și aplicații gestionate
Spațiul biroului dumneavoastră este limitat și nu aveți loc pentru echipamente IT de mari dimensiuni     Workplace Hub înlocuiește spațiul pe care l-ați folosit pentru multifuncționalul dvs., astfel încât beneficiați de IT pe 1 m².

 

Importanța securității IT: Fiți pregătiți pentru atacuri și vulnerabilități ale sistemelor dvs.

Să intri dimineața la birou și să descoperi că datele tale și ale clienților tăi s-au pierdut. Timpul necesar pentru a rezolva această problemă pe cont propriu? Prea mult timp. Un coșmar pentru orice afacere mică.

Workplace Hub oferă un serviciu de securitate care acoperă:
  • Cyber Security: Tehnologie firewall de vârf în domeniu pentru a vă proteja rețeaua
  • Data Security: Criptarea de la un capăt la altul asigură că datele dumneavoastră nu pot fi exploatate.
  • Backup: Datele dvs. nu se pierd niciodată și pot fi restaurate în câteva ore în caz de avarie
  • Konica Minolta data centres in Europe: Conform cu GDPR și sigur
  • Proximity: Experți IT în apropiere pentru a vă ajuta să vă reluați rapid activitatea
  • Expertise: Peste 20 de ani de experiență în domeniul securității

Beneficii ale Workplace Hub


IT actualizat în permanență în raport cu Workplace Hub, cu un număr redus de resurse IT interne.

Transparența costurilor prin intermediul unei taxe lunare fixe

Reducerea cheltuielilor IT operaționale

Servicii scalabile care se adaptează odată cu evoluția afacerii dvs.

Backup și recuperare automată a datelor, precum și actualizări de securitate

Soluție opțională de colaborare și lucru la distanță

Partenerii noștri de colaborare:


 

Konica Minolta își extinde portofoliul de servicii Workplace Hub pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței și ale partenerilor

Această notă de piață IDC analizează modul în care Konica Minolta își extinde portofoliul de servicii Workplace Hub pentru a satisface cerințele în evoluție ale segmentului de piață SMB și ale partenerilor săi Workplace Hub.

IDC thumbnail

Hybrid Edge Computing

Unde sunt stocate și procesate cel mai bine datele companiei - în cloud sau la fața locului? Această situație, din fericire depășită, continuă să influențeze discuțiile legate de gestionarea infrastructurii IT în cadrul companiilor, în special în cazul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Hybrid Edge Computing ebook thumbnail

Soluții puternice pentru nevoile dumneavoastră individuale - alegerea vă aparține

Facilitatorul dvs. pentru simplitatea la locul de muncă: Inteligent. Conectat. Sigur.

 

Workplace Hub este răspunsul la schimbarea rapidă a circumstanțelor și la nevoia crescută de capabilități cloud, asigurând compatibilitatea cu o gamă largă de soluții Microsoft și ale altor terți.

Prin experiența noastră îndelungată în gestionarea imprimării, combinată cu o expertiză solidă în domeniul serviciilor IT, livrăm Intelligent Connected Workplace în condițiile dumneavoastră.

 

SOLUȚII COMBINATE PENTRU O MAI MARE FLEXIBILITATE


Ca versiune de server pur sau îmbunătățită cu funcționalități MFP - în orice caz, Workplace Hub combină un software revoluționar, capabilități cloud și o tehnologie de server de top la nivel mondial, care vă oferă mai multă siguranță și flexibilitate în activitatea dumneavoastră.

Bazele succesului din spațiul dumneavoastră de birou

În special în cazul întreprinderilor mai mici, imprimarea, copierea, trimiterea de faxuri și scanarea sunt încă în centrul rutinei zilnice de afaceri. Recunoscând această nevoie, serviciul exemplar Workplace Hub se combină cu capabilitățile de înaltă calitate ale bizhub i-Series pentru a oferi o soluție puternică, care economisește spațiu pe 1m².

Îmbunătățiți performanța din camera serverului dvs.

Ca versiune de server propriu-zisă, Workplace Hub vă poate completa sistemul existent pentru a vă gestiona aplicațiile sau IT-ul.
Sunteți curioși cu privire la Workplace Hub?

Obțineți o copie a broșurii dvs. pentru a afla cum Workplace Hub vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Descărcați broșura

Aflați cum soluțiile noastre Workplace Hub vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.