Intelligent Connected Workplace When I.T. works Mai multe detalii
Office Digital Aflati mai multe
PRINTARE PROFESIONALĂ Mai multe detalii
SERVICII IT Mai multe detalii

Bine ați venit la Konica Minolta

Știri

București |

Konica Minolta România participă în perioada 9 - 11 noiembrie la Romanian Security Fair, organizat în format fizic la Romexpo

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, va participa la Romanian Security Fair în perioada 9 - 11...

Domenii de business

Servicii IT

Soluții gestionate pentru infrastructura dvs. critică pentru afaceri

OFFICE DIGITAL

Consultanță, implementare și gestionare a fluxurilor și spațiilor de lucru digitalizate

Professional Printing

Soluții inovatoare de printare digitală și inkjet pentru a vă extinde afacerea

INOVAȚIA ÎN AFACERI

Încercați să încurajați gândirea inovatoare la locul de muncă? Explorați Centrul de inovații Business Konica Minolta Europe

Healthcare

Contribuind la avansarea asistenței medicale prin promovarea soluțiilor de imagistică pentru diagnostic medical centrate pe tehnologii de raze X, ultrasunete și informații medicale și prin furnizarea de servicii de diagnostic genetic și farmaceutic.

Measuring Instruments

Oferim instrumente de măsurare care utilizează pe deplin tehnologia noastră optică avansată pentru a cuantifica lumina și culoarea cu fiabilitate ridicată și produse și soluții cu valoare adăugată ridicată pentru controlul numeric al acelor proprietăți.

Textile Printer

Un producător cuprinzător de planetarii. Konarium Minolta Planetarium s-a angajat în dezvoltarea și fabricarea de echipamente de planetariu optice și digitale și cupole LED, precum și producția, vânzările și distribuția de conținut.

Materials & Components

Contribuim la avansarea intrărilor / ieșirilor în digitalizarea industrială oferind materialele și componentele esențiale pentru un lanț de aprovizionare bazat pe tehnologia acumulată de-a lungul anilor.

Imaging IoT

Konica Minolta contribuie la realizarea unei societăți sigure pentru a rezolva problemele cauzate de lipsa forței de muncă și de îmbătrânirea populației. Realizăm acest lucru folosind tehnologia noastră originală de imagistică IoT / AI pentru a oferi soluții fără contact și la distanță în timp real.

Planetarium

Un producător cuprinzător de planetarii. Konarium Minolta Planetarium s-a angajat în dezvoltarea și fabricarea de echipamente de planetariu optice și digitale și cupole LED, precum și producția, vânzările și distribuția de conținut.