Intelligent Connected Workplace When I.T. works Mai multe detalii
Office Digital Aflati mai multe
PRINTARE PROFESIONALĂ Mai multe detalii

Bine ați venit la Konica Minolta

Știri

Konica Minolta sărbătorește succesul de la drupa cu peste 200 de vânzări

Konica Minolta și MGI s-au pregătit temeinic pentru un aflux mare de vizitatori la drupa 2024, iar expoziția nu a dezamăgit. Cele două branduri au pregătit fluxuri de lucru complete pe zonele de tipar digital cu toner și jet de cerneală, î...

Domenii de business

Digital Workplace

În sprijinul unui "Intelligent Connected Workplace", Konica Minolta oferă servicii de cloud, IT, imprimare gestionată și soluții video pentru lucrul la distanță, colaborare, gestionarea fluxurilor de lucru, automatizare și securitate.

Professional Printing

Soluții inovatoare de printare digitală și inkjet pentru a vă extinde afacerea

Business Innovation Centre

Încercați să încurajați gândirea inovatoare la locul de muncă? Explorați Centrul de inovații Business Konica Minolta Europe

Healthcare

Contribuind la avansarea asistenței medicale prin promovarea soluțiilor de imagistică pentru diagnostic medical centrate pe tehnologii de raze X, ultrasunete și informații medicale și prin furnizarea de servicii de diagnostic genetic și farmaceutic.

Measuring Instruments

Oferim instrumente de măsurare care utilizează pe deplin tehnologia noastră optică avansată pentru a cuantifica lumina și culoarea cu fiabilitate ridicată și produse și soluții cu valoare adăugată ridicată pentru controlul numeric al acelor proprietăți.

Textile Printer

Un producător cuprinzător de planetarii. Konarium Minolta Planetarium s-a angajat în dezvoltarea și fabricarea de echipamente de planetariu optice și digitale și cupole LED, precum și producția, vânzările și distribuția de conținut.

Materials & Components

Contribuim la avansarea intrărilor / ieșirilor în digitalizarea industrială oferind materialele și componentele esențiale pentru un lanț de aprovizionare bazat pe tehnologia acumulată de-a lungul anilor.

Imaging IoT

Konica Minolta contribuie la realizarea unei societăți sigure pentru a rezolva problemele cauzate de lipsa forței de muncă și de îmbătrânirea populației. Realizăm acest lucru folosind tehnologia noastră originală de imagistică IoT / AI pentru a oferi soluții fără contact și la distanță în timp real.

Planetarium

Un producător cuprinzător de planetarii. Konarium Minolta Planetarium s-a angajat în dezvoltarea și fabricarea de echipamente de planetariu optice și digitale și cupole LED, precum și producția, vânzările și distribuția de conținut.