Știri

Konica Minolta Business Solutions Romania srl

Str. Copilului Nr. 18 - parter

Sector 1

Bucuresti, 012178

Telefon: 021-207-45-60
Fax:     021-207-45-50

Konica Minolta va prezenta ultimele inovații la virtual.drupa 2021

București | 23. feb. 2021

Konica Minolta își va prezenta cele mai noi inovații în domeniu și va participa la o serie de sesiuni virtuale în cadrul drupa 2021. Evenimentul online va avea loc în perioada 20-23 aprilie și este organizat de Messe Düsseldorf cu scopul de a susține interesul în piață, până la următoarea expoziție din 2024. Pe parcursul celor patru zile, Konica Minolta – lider în tehnologie - va susține prezentări despre noile produse dezvoltate, oportunități de îmbunătățire a fluxurilor de lucru și...

Konica Minolta România aduce pe piață noi sisteme de supraveghere MOBOTIX, cu funcții inteligente de analiză video, fără costuri de licențiere

București | 17. feb. 2021

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere odată cu lansarea a două noi modele din gama MOBOTIX MOVE. Acestea sunt 100% conforme NDAA (legea de autorizare a apărării naționale a Statelor Unite) și au funcții de analiză video avasată, precum detectarea obiectelor pierdute, identificarea numărului de persoane care intră și ies dintr-o clădire sau monitorizarea traficului urban.

Konica Minolta lansează PKG-675i, noul sistem de tipar pentru carton ondulat

București | 11. feb. 2021

Konica Minolta lansează astăzi, la nivel european, un nou sistem de tipar digital cu jet de cerneală pe bază de apă pentru carton ondulat. PKG-675i permite furnizorilor de tipar și proprietarilor de mărci să beneficieze de o nouă soluție mai ușor de folosit pentru producția de ambalaje la cerere, în tiraje mici, potrivită cu tendința pieței care se îndreaptă către personalizarea cutiilor din carton ondulat.

2 noi premii pentru soluțiile de management al documentelor tipărite și procesare automată

București | 08. feb. 2021

Konica Minolta a primit două noi premii BLI pentru soluțiile de management al documentelor tipărite și procesare automată - Dispatcher Paragon și Document Navigator 5 – din partea Keypoint Intelligence, principalul evaluator independent mondial de hardware, software și servicii pentru imagistica documentelor.