Știri

Konica Minolta Business Solutions Romania srl

Str. Copilului Nr. 18 - parter

Sector 1

Bucuresti, 012178

Telefon: 021-207-45-60
Fax:     021-207-45-50

Konica Minolta oferă o viziune inteligentă asupra viitorului în industria de tipar, la drupa 2024

București | 28. mai 2024

Konica Minolta și MGI vor prezenta la drupa 2024 peste 30 de dispozitive de printare care vor rula live, același număr de afișaje software și vor demonstra cum tehnologiile de toner și jet de cerneală se completează perfect în camera de printare a viitorului. Cu cele mai avansate linii de producție digitale, prezentate vreodată în public, participarea comună a celor două branduri la drupa, Konica Minolta și MGI,reprezintă o transformare digitală de pionierat în cadrul expoziției de la...

Surprindeți adevărata culoare a vieții cu seria Konica Minolta AccurioPress C84hc

București | 23. mai 2024

Furnizorii de print comercial pot reproduce acum culori mai vii, mai strălucitoare și mai consistente cu noua serie AccurioPress C84hc de la Konica Minolta. Noul sistem de tipar digital profesional este dotat cu un toner cu o cromatică avansată și va fi disponibil, în România, începând cu luna iunie.

Konica Minolta medaliată cu aur pentru sustenabilitate

București | 16. mai 2024

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) este onorată să anunțe că se află în top 5% companii din toate industriile, în urma evaluării efectuate de EcoVadis. Compania a primit cea de-a noua medalie de aur consecutivă, ca recunoaștere a realizărilor sale în materie de sustenabilitate și care o plasează în topul companiilor evaluate de EcoVadis în ultimele 12 luni.

Konica Minolta România anunță lansarea noilor modele de camere IP profesionale – MOBOTIX Move Multisensor & PTZ

București | 18. apr. 2024

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unui nou model de cameră IP profesională, MOBOTIX Move Multisensor & PTZ Combo.

Konica Minolta lansează noua generație de multifuncționale îmbunătățite, bizhub i-Series

București | 16. apr. 2024

Konica Minolta Business Solutions România a început seria de lansări pentru noile echipamente de printare destinate birourilor, succesoarele seriei de succes a multifuncționalelor bizhub i-series. Noua gamă de MFP-uri A3 și A4, color și alb-negru, include caracteristici și funcționalități care plasează pe primele locuri nevoia acută de securitate și ușurința în utilizare.