Știri

Konica Minolta Business Solutions Romania srl

Str. Copilului Nr. 18 - parter

Sector 1

Bucuresti, 012178

Telefon: 021-207-45-60
Fax:     021-207-45-50

Konica Minolta România își consolidează poziția pe piața de tipar digital profesional și industrial

București | 17. oct. 2023

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții de management al documentelor și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, a organizat evenimentul Creative PRINT&PACK, în cadrul propriului showroom – Digital Imaging Square, din București.

Konica Minolta România anunță lansarea unei noi camere IP profesionale - MOBOTIX Move Multisensor

18. sept. 2023

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unei noi camere IP profesionale, MOBOTIX Move Multisensor, destinată scenariilor de securitate pentru spațiile exterioare din numeroase domenii și industrii.

Konica Minolta prezentă de 20 de ani, fără întrerupere, pe lista indicilor FTSE4GOOD

București | 22. aug. 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) a fost inclusă, pentru cel de-al 20-lea an consecutiv, în seria FTSE4Good – una dintre cele mai cunoscute liste de indici durabili din lume. Totodată, Konica Minolta a fost recunoscută drept companie care a bifat toți cei șase indici de investiții responsabile (RI) adoptați de Government Pension Investment Fund (GPIF)[1] pentru al șaptelea an consecutiv. Cei șase indici adoptați sunt FTSE Blossom Japan Index, FTSE Blossom Japan Sector Relative Index, MSCI...

Konica Minolta România, partener oficial UNTOLD 2023

București | 01. aug. 2023

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții de management al documentelor și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, este partener oficial UNTOLD 2023, pentru al treilea an consecutiv.

Konica Minolta va prezenta și anul acesta noi tehnologii din industrie la evenimentul Labelexpo 2023

București | 18. iul. 2023

Konica Minolta anunță detalii despre prezența sa la Labelexpo 2023, ce va avea loc la Bruxelles, Belgia, în perioada 11-14 septembrie. Compania va prezenta integral un flux de producție pentru etichete și ambalaje, în cadrul căruia va sublinia cele mai importante inovații în domeniu.