Știri

Konica Minolta Business Solutions Romania srl

Str. Copilului Nr. 18 - parter

Sector 1

Bucuresti, 012178

Telefon: 021-207-45-60
Fax:     021-207-45-50

Konica Minolta România a lansat noul AccurioPress 6272P – producție dublată la o viteză de două ori mai ridicată

București | 21. sept. 2022

Konica Minolta România a lansat noul sistem de tipar digital alb-negru AccurioPress 6272P, cu scopul de a-și susține clienții să regândească posibilitățile de printare monocromă. Furnizorii de tipar comercial sau cei de servicii de tipar pentru tipizate contabile, precum și departamentele centrale de printare din interiorul companiilor reprezintă țintele majore ale noului sistem de producție digitală, complet configurat.

Konica Minolta România lansează Workplace Pure, o platformă de servicii cloud pentru simplificarea activităților de lucru cu documentele

București | 05. sept. 2022

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video avansată, lansează pe piața locală Workplace Pure, o platformă cloud de tip Software-as-a-Service, pentru eficientizarea și simplificarea activităților de lucru cu documente din companii.

Konica Minolta, de 19 ani consecutivi pe lista celor mai cunoscuți indici durabili din lume - FTSE4Good

București | 30. aug. 2022

Konica Minolta a fost inclusă pe lista FTSE4Good – una dintre cele mai cunoscute liste de indici durabili din lume - pentru cel de-al 19-lea an consecutiv. De asemenea, Konica Minolta a fost inclusă printre cei cinci indici responsabili (RI) adoptați de Fondul Guvernamental de Investiții în Pensii (GPIF) al Japoniei. Acești cinci indici sunt FTSE Blossom Japan, FTSE Blossom Japan Sector Relative, MSCI Japan ESG Select Leaders, MSCI Japan Empowering Women și S&P/JPX Carbon Efficient. Acesta...

AccurioPress C7100, de la Konica Minolta, a obținut distincția BLI 2022 Color PRO, oferită de Keypoint Intelligence

București | 23. aug. 2022

Konica Minolta a primit o nouă distincție importantă din partea Keypoint Intelligence. La doar un an de la lansarea internațională a sistemului de tipar digital AccurioPress C7100, acesta a câștigat premiul Buyers Lab (BLI) 2022 Color PRO, oferit de Keypoint Intelligence – evaluator independent de hardware, software și servicii pentru imagistică a documentelor.