Știri

Konica Minolta Business Solutions Romania srl

Str. Copilului Nr. 18 - parter

Sector 1

Bucuresti, 012178

Telefon: 021-207-45-60
Fax:     021-207-45-50

O nouă soluție de Registratură electronică pentru stocarea documentelor lansata de Konica Minolta România și M-Files

București | 19. iul. 2021

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, a lansat recent o nouă soluție de Registratură electronică pentru stocarea documentelor, bazată pe platforma M-Files, deținută de brandul finlandez cu același nume, specializat în dezvoltarea de soluții software de management inteligent al informației.

O nouă certificare pentru AccurioJet KM-1e

București | 14. iul. 2021

Sistemul de tipar digital cu jet de cerneală - AccurioJet KM-1e, de la Konica Minolta, a primit acreditarea INGEDE, International Association of the Deinking Industry. Această acreditare a fost acordată ca urmare a posibilității de curățare a cernelurilor de pe hârtia uncoated, tipărită pe AccurioJet KM-1e, permițând astfel reciclarea materialelor tipărite pe acest echipament.

Konica Minolta desemnată lider în gestionarea proceselor de printare de către Quocirca

București | 08. iul. 2021

Konica Minolta a fost recunoscută drept furnizor de servicii pentru gestionarea proceselor de printare (MPS), în cel mai recent raport "MPS Vendor Landscape, 2021" al Quocirca. Recunoașterea obținută confirmă, o data în plus, poziția de lider de piață a companiei. Pentru acordarea premiului au fost luate în considerare criterii precum domeniile de aplicare a soluțiilor dezvoltate de Konica Minolta și amploarea portofoliului de produse și servicii al companiei.

Cum putem folosi Inteligența Artificială pentru protecția și managementul proprietăților

București | 07. iul. 2021

Inteligența Artificială nu mai este de mult timp un concept întâlnit doar în literatura de specialitate sau în filmele science fiction. În prezent, modelul creierului uman este folosit în tehnologie pentru a construi rețele neuronale artificiale. Aceste rețele neuronale sunt computere cu aplicații specifice care folosesc învățarea prin imitare pentru a crea algoritmi care se aplică în situații concrete. Miniaturizarea computerelor permite ca astfel de algoritmi de analiză să poată rula în...