Știri

Konica Minolta Business Solutions Romania srl

Str. Copilului Nr. 18 - parter

Sector 1

Bucuresti, 012178

Telefon: 021-207-45-60
Fax:     021-207-45-50

Konica Minolta lansează noua serie AccurioPrint 850i și 950i

București | 07. feb. 2023

Konica Minolta a lansat noua serie de echipamente de tipar digital monocrom – AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i – având ca scop susținerea clienților în reevaluarea procesului de printare din mediile office, corporate și comercial. Acestea oferă un sistem de operare simplu, performanțe ridicate și integrare completă în fluxurile de lucru ce utilizează servicii cloud.

Konica Minolta anunță noi funcționalități de scanare disponibile pentru soluția de management al documentelor tipărite - Dispatcher Paragon

București | 30. ian. 2023

Konica Minolta anunță noi funcționalități avansate de scanare disponibile pentru Dispatcher Paragon, soluția de management al documentelor tipărite care permite o integrare facilă cu numeroase medii de stocare în cloud și dispune de conversie de tip OCR. Noile funcționalități provin din aplicația Dispatcher Phoenix, dezvoltată intern de Konica Minolta pentru automatizarea procesării documentelor.

Konica Minolta anunță lansarea noului sistem de tipar digital pentru etichete - AccurioLabel 400

București | 26. ian. 2023

Konica Minolta anunță lansarea noului sistem de tipar digital pentru etichete - AccurioLabel 400 – ce va avea loc în primele luni ale acestui an. Conform rapoartelor privind schimbările pieței, aproximativ 48% dintre furnizorii de etichete plănuiesc noi investiții în echipamente digitale pentru printarea etichetelor, în următorii doi ani. Vizând tocmai această zonă, AccurioLabel 400 este proiectat să ofere un tipar digital de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile.

KONICA MINOLTA PREMIATĂ CU BLI PICK AWARD DE CĂTRE KEYPOINT INTELLIGENCE PENTRU SERVICIILE DE PROCESARE A DOCUMENTELOR

București | 19. ian. 2023

Workplace Pure, platforma cloud de tip Software-as-a-Service dezvoltată de Konica Minolta, a fost premiată cu distincția Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Award de către Keypoint Intelligence, cel mai important evaluator independent de hardware, software și servicii de printare, pentru funcționalitățile de procesare a documentelor. Premiul a fost acordat pentru serviciile din platformă, apreciate pentru „procesarea documentelor oricând și de oriunde, experiența de utilizare facilă și intuitivă...