Konica Minolta lansează un nou multifuncțional color A3

București | 22 decembrie 2020

bizhub C750i

Konica Minolta anunță intrarea pe piață a unui nou membru al familiei bizhub i-Series: bizhub C750i. Noul multifuncțional color A3 – bizhub C750i este conceput pentru a oferi funcționalitatea unui sistem de tipar digital la scară mică, având o combinație de caracteristici unificate într-o singură unitate, potrivită pentru spațiile de birou. Noul echipament răspunde cerințelor clienților care procesează lucrări de printare cu volum mare, cum ar fi micile departamente centrale de reprografiere sau furnizorii de print, mici și mijlocii. Noul bizhub C750i poate fi folosit și în medii de birou care necesită un volum mare de printare, fiind un dispozitiv competent de printare și copiere, ce poate fi plasat într-o camera, într-un depozit sau pe un coridor comun, pentru a deservi mai mulți utilizatori în același timp. Acest lucru îl face ideal pentru o gamă largă de birouri în organizații guvernamentale, juridice, de educație și în medii spitalicești. Noul dispozitiv este echipat cu vârful de gamă al senzorului media inteligent.


bizhub C750i este succesorul dispozitivelor bizhub C759 / C659 și oferă o performanță superioară acestora. bizhub C750i are o viteză de printare de până la 75 ppm mono și 70 ppm color. Alimentatorul de documente cu scanare dublă de mare capacitate și viteză, cu detectare dublă, rulează cu o viteză de până la 140 / 280 ipm. Acest lucru îl face ideal pentru gestionarea unor volume mari de scanare sau arhivare digitală, în cadrul școlilor sau a notariatelor, de exemplu. bizhub C750i este dotat cu opțiuni de finisare precum un capsator manual integrat. În plus, personalizarea ecranului de pornire face mai rapidă adăugarea, rearanjarea sau eliminarea pictogramelor.
Senzorul media inteligent reduce blocajele de hârtie și îmbunătățește calitatea producției
Comunicarea în cadrul birourilor necesită diferite printuri. O calitate bună a acestora nu poate fi atinsă decât dacă toate caracteristicile hârtiei sunt setate corect. Gestionarea setărilor pentru hârtie implică lucrări suplimentare de fiecare dată când utilizatorii doresc să printeze. bizhub C750i oferă un senzor de suport inteligent care măsoară instantaneu tipul și grosimea hârtiei și reglează automat setările, după cum este necesar. Această caracteristică asigură mai puține blocaje ale hârtiei, mai puține apeluri către echipa de service și o calitate mai bună a printului.
Securitate cibernetică încorporată
Pe măsură ce documentele de birou devin tot mai digitalizate, iar volumele de date cresc, companiile și instituțiile au nevoie de un management centralizat și de un acces mai bun la documentele de referință. Acestea necesită o integrare mai sofisticată în cloud și un acces avansat de la distanță. Acest lucru generează fluxuri de lucru mai complexe și o nevoie ridicată de securitate. bizhub C750i este echipat cu cea mai recentă tehnologie de securitate pentru a oferi un mediu sigur utilizatorului. Soluția antivirus opțională – Bitdefender, poate fi adăugată la firmware-ul MFP și monitorizând, în timp real, toate fișierele scanate și documentele transferate, către și de la dispozitiv. De asemenea, permite scanarea automată a virușilor pe hard disk, precum și scanarea manuală. Cu bizhub SECURE pot fi setate diferite niveluri de securitate și licențe de acces pentru a asigura securitatea dispozitivelor de birou și pentru a proteja memoria dispozitivului și setările de rețea.
Utilizare și asistență de la distanță
La fel ca toate celelalte sisteme ale bizhub i-Series, bizhub C750i poate fi accesat de la distanță. Prin urmare, este posibil să acționați asupra acestor dispozitive, proiectate pentru a fi utilizate de mai mulți angajați, fără să fiți nevoiți să atingeți panoul de control vreodată. Mai mult decât atât, Konica Minolta oferă asistență rapidă și profesională prin intermediul unui instrument de servicii la distanță.
Abordarea biroului digital cu funcții inteligente
Organizațiile tind să devină birouri digitale, care interconectează oamenii cu spațiile și dispozitivele. Multifuncționalele bizhub i-Series sunt dispozitive inteligente compatibile cu IoT, concepute pentru a deschide calea către „Intelligent Connected Workplace”, astfel că bizhub C750i oferă un proces complet digital de utilizare. bizhub C750i combină printarea cu eficiența accesării, pentru a le permite clienților să organizeze, să eficientizeze și să personalizeze întregul proces de printare, oferind în același timp instrumentele necesare digitalizării fluxurilor de lucru. Cu o experiență de utilizator inovatoare și intuitivă și capacități puternice de procesare încorporate, bizhub C750i este capabil să ofere acces sigur la o suită de servicii și aplicații Konica Minolta, prin MarketPlace, bazate pe cloud.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro