Konica Minolta, denumită Major Player în raportul Quocirca - The Cloud Print Services Market Landscape, 2022

București | 6 iulie 2022

În cel mai recent raport „The Cloud Print Services Market Landscape, 2022”, Quocirca, companie globală de cercetare și analiză, poziționează Konica Minolta în topul jucătorilor importanți din domeniul serviciilor de printare în cloud, afirmând: „Konica Minolta deține un portofoliu complex de servicii de printare în cloud. Compania dezvoltă oferta de hardware, software și servicii de printare, venind în sprijinul companiilor ce oferă un sistem de lucru hibrid. Tehnologia cloud computing a companiei Konica Minolta susține transformarea digitală, facilitând desfășurarea activităților de lucru într-un mediu cloud securizat, cu respectarea reglementărilor locale și scalabilitate în funcție de nevoile clienților”.


Quocirca subliniază capabilitatea companiei de a furniza servicii bazate pe cloud, la cererea clienților: „Abordarea Konica Minolta privește dezvoltarea de noi tehnologii în cloud, analiză predictivă, monitorizare de la distanță și platforme care includ atât servicii de printare, cât și soluții digitale pentru documente și fluxuri de lucru. Un exemplu de investiție recentă în cercetare și dezvoltare este integrarea hardware cu aplicații de print management în cloud și securitate a dispozitivelor.”

În raport se arată că 43% din organizații au implementat deja o platformă de gestionare a printării în cloud, în timp ce alte 37% au afirmat că intenționează să facă acest lucru în următorii doi ani. Raportul analizează serviciile de printare în cloud oferite de Konica Minolta și modul în care compania susține transformarea digitală, precum și un instrument de monitorizare și gestionare a echipamentelor de printare bazat pe cloud și platforma Worldwide Remote Service Platform (WWRSPF) pentru service de la distanță a echipamentelor multifuncționale Konica Minolta.

Totodată, „The Cloud Print Services Market Landscape, 2022” analizează serviciile de printare în cloud oferite de Konica Minolta - Workplace Pure, Dispatcher Paragon Cloud și EveryonePrint Hybrid Cloud Platform: „Serviciile de printare în cloud din portofoliul Konica Minolta oferă numeroase avantaje, precum economie de timp prin eliminarea activităților de mentenanță hardware și actualizarea versiunilor de software, optimizarea costurilor, fără investiții în achiziția, instalarea și mentenanța unui print server, implementare facilă, scalabilitate și capacitatea de a printa de oriunde și în orice moment”.

Workplace Pure
Workplace Pure, cunoscut în trecut sub numele de bizhub Evolution, oferă acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la o platformă de servicii în continuă evoluție, inclusiv upload documente în cloud, fax în cloud, printare în cloud, printare securizată follow-me, conversie și traducere documente - toate automatizate și simplificate dintr-o singură aplicație. Raportul Quocirca evidențiază caracteristicile esențiale ale platformei Workplace Pure, printre care ușurința în utilizare, imprimare securizată, imprimare de oriunde, scalabilitate și flexibilitate, conectivitate, valoare adăugată, securitatea datelor și conformitatea cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Dispatcher Paragon Cloud
Lansat în 2022, Dispatcher Paragon Cloud este un serviciu de printare în cloud de tip Software-as-a-Service (SaaS) ce permite companiilor simplificarea operațiunilor și externalizarea infrastructurii de printare. Raportul Quocirca subliniază faptul că: „Dispatcher Paragon Cloud este un serviciu cloud complet gestionat și găzduit, destinat IMM-urilor, ce asigură predictibilitatea costurilor în baza unui tarif fix lunar”. Raportul face referire inclusiv la experienței clienților în urma implementării soluției: „...productivitate sporită, continuitatea afacerii, predictibilitate și planificarea costurilor, scalabilitate și flexibilitate, securitate și conformitate.”

EveryonePrint Hybrid Cloud Platform
Platforma EveryonePrint Hybrid Cloud (HCP) eficientizează infrastructura de printare, elimină serverele de printare și încorporează cu ușurință tehnologiile cloud. Este o platformă de printare hibridă all-in-one, cu opțiuni de tipărire flexibile, reducând în același timp volumul de muncă al personalului IT din organizație. Serviciul nu necesită existența unei infrastructuri de printare locale. EveryonePrint Hybrid Cloud este o platformă cloud-first, găzduită și administrată de Konica Minolta, ce permite utilizatorilor accesarea job-urilor de printare de pe orice dispozitiv și asigură cele mai înalte standarde de securitate, inclusiv certificările ISO 27001 și ISO 27017.

Shield Guard și bizhub SECURE
Quocirca evidențiază, de asemenea, punctele forte ale soluției Shield Guard: „Shield Guard este o nouă soluție bazată pe cloud care asigură monitorizare și administrare de la distanță a securității echipamentelor de printare. Shield Guard funcționează împreună cu portofoliul bizhub SECURE, ce oferă trei niveluri diferite de servicii în funcție de nevoile specifice ale utilizatorilor. Serviciul bizhub SECURE poate fi activat pe orice bizhub MFP Konica Minolta. Cu Shield Guard, toate setările de securitate pot fi monitorizate și actualizate din cloud”.
 

quotation marks

Ne bucurăm să deținem titlul de Major Player în raportul Quocirca pentru serviciile noastre de printare în cloud. Având în vedere că mediile de lucru hibride sunt esențiale pentru multe organizații, portofoliul nostru de servicii de printare în cloud reprezintă o componentă importantă, cu toate avantajele pe care le oferă tehnologia cloud, cum ar fi optimizarea costurilor de utilizare, investiție redusă, flexibilitate și scalabilitate, nivel crescut de securitate și diminuarea activităților personalului IT

Olaf Lorenz

Head of International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe

Quocirca: The Cloud Print Services Market Landscape, 2022

În cel mai recent raport „The Cloud Print Services Market Landscape, 2022”, Quocirca, companie globală de cercetare și analiză, poziționează Konica Minolta în topul jucătorilor importanți din domeniul serviciilor de printare în cloud, afirmând: „Konica Minolta deține un portofoliu complex de servicii de printare în cloud. Compania dezvoltă oferta de hardware, software și servicii de printare, venind în sprijinul companiilor ce oferă un sistem de lucru hibrid. Tehnologia cloud computing a companiei Konica Minolta susține transformarea digitală, facilitând lucrul într-un mediu cloud securizat, cu respectarea reglementărilor locale și scalabilitate în funcție de nevoile clienților.”
 

MAI MULTE INFORMAȚII AICI

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro