Informare de integritateReputatia Konica Minolta in lumea de afaceri este unul dintre cele mai importante bunuri pe care le avem. Toti cei care apartin organizatiei europene Konica Minolta sunt responsabili sa asigure standardele pe care ni le asumam prin politica grupului. Reputatia noastra este afectata de comportamentul tuturor afiliatilor Konica Minolta in situatii de business, dupa cum este mentionat si in Carta de Conduita Corporativa.
Daca esti un angajat, afiliat sau parte interesata in Konica Minolta Business Solutions Romania si doresti sa raportezi orice forma de abatere care afecteaza Konica Minolta ca individ sau companie, sau care te afecteaza personal, te rog citeste informatia de mai jos, apoi actioneaza conform descrierii.
Daca consideri ca ai observat orice tip de activitate care ar putea afecta negativ reputatia Konica Minolta – orice ai putea considera ca fiind o abatere – nu ezita sa raportezi indiferent de structurile ierarhice. Managementul Konica garanteaza in nume propriu ca nu vor exista sanctiuni disciplinare sau represalii la adresa ta.
Pentru a te ajuta sa raportezi ce ai observat, Konica Minolta iti pune la dispozitie o linie de avertizare de integritate.
Daca doresti, poti raporta in mod anonim; anonimatul tau este protejat prin lege.
Poti contacta linia de avertizare disponibila pentru Romania in limba engleza sau romana la telefon: 800477049 sau accesand https://konicaminolta.ethicspoint.com