Termeni si conditii de utilizare

1. Definitia termenilor si a conditiilor de utilizare

Utilizarea acestui website, precum si continutul si serviciile oferite sunt disponibile pentru folosire numai in termenii si conditiile urmatoare. La accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul consimte validitatea termenilor si conditiilor de utilizare din versiunea curenta. Daca utilizatorul nu este de acord cu un termen sau cu toti termenii si conditiile de utilizare, folosirea acestui website va fi intrerupta. Konica Minolta isi rezerva dreptul de a modifica sau a innoi termenii si conditiile oricand fara notificare.

2. Servicii oferite

Konica Minolta ofera continutul si informatiile din acest website in scopuri comerciale. Konica Minolta isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui website si nu are nici o responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui website si a continutului sau.

3. Scopul folosirii

Continutul si informatiile website-ului se adreseaza utilizatorilor personali, nu comerciantilor; nu poate fi downloadat, copiat, procesat sau distribuit in scopuri comerciale cu exceptia acelor sectiuni oferite special pentru download-are si definite clar pentru acest scop. Utilizatorii pot printa parti ale website-ului pentru utilizare in scop personal.

Konica Minolta declara in mod explicit urmatoarele:

  • continutul acestui website, adica text, imagini, grafice, sunete si layout sunt copyright sau proprietatea Konica Minolta sau in mod diferit protejate de drepturile de proprietatethe
  • numele produselor, brandurile si numele de companii sunt marci inregistrate ale detinatorilor.

Folosirea continutului in alte scopuri decat cele intentionate de catre Konica Minolta este interzisa de lege, cu exceptia cazului in care Konica Minolta si-a dat in prealabil acordul scris.

4. Garantie, responsabilitate

Acest website reflecta statusul informatiilor si tehnologiei disponibile la data publicarii. Konica Minolta nu poate fi facuta responsabila pentru caracterul actual, acuratetea si deplinatatea continutului, in mod specific atunci cand modificarile aduse produselor Konica Minolta sau modificarile din aplicatiile acestor produse pot in mod ocazional sa difere de continutul acestui website. Konica Minolta de asemenea nu garanteaza adecvarea continutului acestui website la scopurile utilizatorului. Konica Minolta si angajatii sai nu pot fi considerati responsabili pentru nici un fel de daune sau dezavantaje, de orice natura, pe care utilizatorul o poate experimenta in folosirea sau referitor la folosirea acestui website si a paginilor sale. In caz de incalcare a obligatiilor fundamentale ale acestui acord, masura responsabilitatii este limitata la stricaciuni tipic contractuale care pot fi prevazute. Aceasta restrictie nu este valida in cazurile cand Konica Minolta este complet responsabila conform legislatiei, adica de neglijenta intentionata, daune aduse vietii, sanatatii sai lezari ale personei datorate incalcarii obligatiilor sau responsabilitatilor care decurg din legislatia in vigoare referitoare la garantia produselor.

5. Link-uri catre alte pagini web

In unele parti ale acestui website exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste website-ul Konica Minolta.

Konica Minolta nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor website-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, Konica Minolta nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor si nu este responsabila decat in situatia in care Konica Minolta era constienta de continutul ilegal al acestora inainte de a face link-ul.

6. Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acest lucru este de asemenea valid si pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

7. Protectia datelor

Acest website poate fi vizitat si folosit fara ca utilizatorul sa introduca date personale.

Unele parti din website care ofera posibilitatea de download de informatii sau servicii pot cere ca utilizatorii sa introduca date personale pentru a primi serviciile sau accesul in zone speciale, sau sa se inregistreze ca utilizator protejat de o parola. In aceste cazuri, Konica Minolta indica scopul pentru care sunt cerute aceste date, precum si informatia daca introducerea datelor este voluntara sau obligatorie pentru folosirea serviciilor implicate.

Konica Minolta salveaza si foloseste datele personale ale utilizatorului numai in scopul specific pe care utilizatorul l-a intentionat si pe care l-a consimtit. Folosirea datelor personale pentru orice alt scop poate fi facuta numai in situatiile legale. Toate datele referitoare la utilizator vor fi confidentiale si pot fi dezvaluite angajatilor Konica Minolta sau agentilor lor numai atunci cand este necesar pentru indeplinirea scopului explicit pe care utilizatorul l-a intentionat. Datele nu vor fi dezvaluite nici unui tert decat daca Konica Minolta este sub obligatie legala sa procedeze in acest fel.

La cerere, Konica Minolta va furniza utilizatorului informatii referitoare la datele personale colectate si stocate. Konica Minolta va corecta orice date incorecte la cererea utilizatorului. Utilizatorul poate in orice moment sa revoce acordul de utilizare si stocare a datelor personale si Konica Minolta va sterge imediat informatiile la primirea revocarii. In acele cazuri in care Konica Minolta este obligata sa stocheze datele pentru o perioada de timp, datele vor fi facute inaccesibile.

8. Legislatia aplicabila si solutionarea in justitie

Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii se aplica legislatia romaneasca in vigoare. In cazurile in care clientul este un distribuitor sau o persoana juridica sau nu are stabilita o curte jurisdictionala, pentru orice litigiu ce se va naste in legatura cu folosirea acestui site, precum si a termenilor si conditiilor, instanta competenta este instanta Bucuresti.