Servicii cloud: susține modalități de lucru mai agile

Organizația dumneavoastră este pregătită pentru viitor cu infrastructură și software ca un serviciu

Contactați-ne
 

Nu lăsați IT-ul inflexibil să vă afecteze business-ul

Dacă organizația dvs. încă își administrează propriile servere și alte infrastructuri, cunoașteți foarte bine provocările implicate:
 

  • Monitorizarea și gestionarea cheltuielilor generale necesare pentru a vă menține afacerea în funcțiune.
  • Presiunea constantă de a menține infrastructura actualizată cu cele mai recente patch-uri de securitate și firmware.
  • Ciclurile lungi de specificații hardware și de achiziții care pot întârzia lansarea de noi aplicații și servicii și pot împiedica creșterea afacerii.

Iar dacă vă îndreptați acum spre un viitor mai digital, este posibil să nu aveți competențele potrivite pentru a sprijini această transformare.

Serviciile Cloud de la Konica Minolta vă pot ajuta să rezolvați aceste probleme și nu numai. Oferim o alternativă bazată pe cloud la resursele de stocare, de rețea și de virtualizare la fața locului, pe care le plătiți în funcție de consum - oferindu-vă flexibilitatea de a mări capacitatea în funcție de evoluția nevoilor de afaceri. Serviciile cloud sunt găzduite în centrele noastre de date sigure, foarte disponibile și de înaltă performanță din Europa, unde echipele noastre de experți monitorizează și gestionează infrastructura în numele dumneavoastră.

Puteți utiliza serviciile noastre cloud în orice mod se potrivește afacerii dumneavoastră:

  • Infrastructură ca serviciu (IaaS) - rulați propriile aplicații și servicii pe infrastructura noastră avansată
  • Platform as a Service (PaaS) - integrați IT-ul companiei dumneavoastră (hardware, software, aplicații, instrumente și servicii) pe o singură platformă bazată pe cloud.
  • Software as a Service (saaS) - profitați de serviciile complet gestionate în cloud de la Konica Minolta, inclusiv Microsoft 365, și de sistemele de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) și de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM).

Beneficiile Serviciilor CloudFlexibilitate și scalabilitate pentru a se adapta la nevoile de afaceri în schimbare


Fără costuri ascunse - plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați


Monitorizare și management de specialitate 24/7, permițând echipelor dvs. să se concentreze asupra inovației IT


Niveluri ridicate de securitate și disponibilitate -
centrele de date care găzduiesc serviciile noastre cloud sunt certificate ISO 27001 (securitatea informațiilor) și DIN EN 50600 (planificarea, construcția și exploatarea centrelor de date).

 


Acces oricând și de oriunde la aplicații și date centralizate pe orice dispozitiv -
sprijinirea lucrului la distanță și mobil

 

Randstad: Muncă flexibilă datorită Konica Minolta Cloud Print

"Din punct de vedere IT, în special, este foarte avantajos să nu ne operăm propria infrastructură de imprimare. Toate serviciile rulează în centrul de date Konica Minolta și nu trebuie să ne facem griji în acest sens". Stefan Sturm, Manager IT Infrastructure, Randstad Germany

Servicii cloud pentru IMM-uri

Odată cu creșterea exponențială a datelor și cu necesitatea de a concura într-o eră digitală în continuă schimbare, decizia de a rămâne cu sisteme învechite poate însemna că IMM-urile riscă să rămână în urmă. Beneficiind de o perspectivă pe termen lung și de o înțelegere profundă a afacerilor clienților noștri, Konica Minolta ajută IMM-urile să se pună la punct și să treacă la cloud.

cloud for SMEs e-book cover

1.  Cum funcționează serviciile cloud?

Serviciile cloud vă oferă infrastructura și platformele IT pe care puteți rula aplicații și servicii și stoca date. Nu trebuie să achiziționați, să instalați, să monitorizați sau să gestionați propria infrastructură. Toată această muncă este făcută pentru dumneavoastră de către furnizorul de servicii cloud (CSP).

Mediile cloud - în cazul în care sunt private sau publice, cloud hibrid sau multi-cloud - sunt rapid și ușor de extins și oferă modele de prețuri flexibile. În multe cazuri, plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați. Infrastructura cloud este, de asemenea, sigură, CSP-urile fiind capabile să implementeze funcții avansate de monitorizare și securitate pentru a se proteja împotriva amenințărilor și riscurilor cibernetice care depășesc mijloacele multor organizații.
 

2.  Pentru ce fel de servicii poate fi utilizat cloud computing?

Puteți utiliza cloud computing pentru mai multe servicii: pentru a vă rula propriile aplicații și servicii (IaaS) sau ca platformă pentru a integra infrastructura și serviciile IT ale organizației dumneavoastră (PaaS). De asemenea, puteți utiliza aplicații și servicii bazate pe cloud computing (SaaS), cum ar fi Microsoft 365, ERP și CRM.

3.  Unde sunt localizate serviciile de cloud Konica Minolta?

Multe dintre serviciile noastre de cloud privat (IaaS, PaaS și SaaS) sunt furnizate din centrele noastre de date din Germania și Suedia. Aceste facilități sunt certificate în conformitate cu ISO 27001 (securitatea informațiilor), ISO 27017 (mediu securizat bazat pe cloud) și DIN EN 50600 (planificarea, construcția și exploatarea centrelor de date).

4.  Ce servicii cloud sunt disponibile

Serviciile noastre de cloud includ Cloud Print Services (infrastructura de printare în cloud); Collaboration & Communication Services, cum ar fi Microsoft 365, Managed IT Services; și Cloud Data Centre Services.

5.  Când ar trebui să folosesc serviciile cloud?

Puteți utiliza platformele cloud pentru a rezolva multe provocări diferite, printre care:

  • Furnizarea unei infrastructuri ușor de scalat care să susțină o afacere în creștere rapidă
  • Sprijin pentru o strategie de transformare digitală - cu soluții digitale la locul de muncă care vă ajută să lăsați hârtia în urmă
  • Sprijin pentru o strategie de lucru la distanță sau mobil - cu collaboration, ERP sau CRM servicii în cloud
  • Ca o platformă pentru serviciile IT de zi cu zi (cum ar fi print infrastructure management  în cloud) care reprezintă un consumator de resurse interne - eliberând echipele dumneavoastră de sarcinile operaționale pentru a se concentra pe inovare și dezvoltare.
Puteți utiliza un cloud public, un cloud privat sau o combinație (cloud hibrid), în funcție de nevoile dumneavoastră de afaceri și de natura datelor dumneavoastră.

Konica Minolta Cloud Services

Vă conectăm infrastructura de imprimare cu cea mai recentă tehnologie cloud pentru a vă aduce afacerea cu un pas mai aproape de un loc de muncă conectat în mod inteligent la rețea.

Avansați-vă afacerea cu Konica Minolta Cloud Services

 

Atunci când alegeți Konica Minolta Cloud Services, alegeți o cale simplificată către o infrastructură IT avansată, care vă va sprijini afacerea, indiferent de cât de mult sau cât de repede crește. Cu aplicațiile și serviciile găzduite în mediul nostru cloud securizat, veți avea o platformă rentabilă și scalabilă pe care afacerea dvs. se poate baza - acum și în viitor - și o echipă IT care este eliberată de sarcinile operaționale zilnice pentru a se concentra pe inovație.  
 

Aflați cum serviciile noastre de cloud vă pot ajuta afacerea

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, contactați-ne astăzi.