Cloud Platform: soluții inteligente în cloud

Transformați fluxurile de lucru și simplificați conectivitatea de stocare în cloud

Contactați-ne
 


Creșteți flexibilitatea, eficiența și productivitatea 

 

Gestionarea, conversia și digitalizarea fișierelor vă ocupă prea mult timp - timp care ar putea fi folosit în mod mai productiv? Vă luptați să gestionați eficient fișierele digitale; sau ați dori să vă fie mai ușor să trimiteți fișierele scanate direct către platformele externe de stocare în cloud? 
 
Acum vă puteți personaliza imprimantele multifuncționale (MFP) Konica Minolta bizhub pentru a vă optimiza fluxurile de lucru pentru gestionarea documentelor și pentru a vă ajuta oamenii să facă mai mult, mai repede. Și pentru că pot accesa aceleași funcții inteligente de pe computere, tablete și telefoane mobile, nici măcar nu trebuie să fie la birou pentru a beneficia de avantaje. 


Accelerați-vă afacerea 

Platforma Konica Minolta Workplace pure găzduiește o serie de servicii și caracteristici concepute pentru a ușura viața profesională a tuturor. Accesul la platformă - de la multifuncționalele bizhub și dispozitivele mobile - este gratuit. Pur și simplu plătiți pentru serviciile utilizate și permiteți persoanelor să le acceseze în funcție de rolul lor. Platforma se bazează pe un concept de securitate extrem de standardizat, care vă protejează datele utilizând tehnici precum criptarea și pseudonimizarea. 

Printre serviciile disponibile se numără: 

  • Printare în cloud  
  • Imprimare securizată pentru invitați 
  • Scanare (inclusiv direct în spațiul de stocare extern în cloud) 
  • Conversia documentelor pe suport de hârtie în fișiere digitale care permit căutarea și editarea acestora 
  • Traducere automată prin simpla apăsare a unui buton 
  • Campanii de marketing cross-media susținute 

În plus, toate dispozitivele noastre bizhub i-Series sunt conectate la platforma Konica Minolta MarketPlace. Aceasta vă permite să accesați o gamă largă de servicii și aplicații bazate pe cloud în mod sigur, rapid și ușor; și să personalizați funcțiile și caracteristicile direct din panoul de control al dispozitivului, fără a fi nevoie de competențe IT.  

Pentru ca lucrurile să fie flexibile și eficiente din punct de vedere al costurilor, taxăm doar pentru serviciile și aplicațiile pe care le utilizați. Actualizăm periodic serviciile și aplicațiile pentru a ne asigura că acestea rămân compatibile cu infrastructura IT a clienților noștri.  

 

Beneficiile dumneavoastră dintr-o privireCreșterea eficienței și a productivității


Adăugați funcții, aplicații, servicii și personalizări pentru a ajuta utilizatorii să eficientizeze sarcinile de administrare și să facă mai multe lucruri.


Simplificați stocarea în cloud


Permiteți utilizatorilor să scaneze fără efort documentele de la multifuncționale sau să le încarce de pe desktop-uri direct în soluția de stocare în cloud pe care ați ales-o.


Îmbunătățiți securitatea infrastructurii de imprimare


Permiteți vizitatorilor să tipărească documente fără a compromite securitatea rețelei dumneavoastră.


Economisiți timp și costuri de traducere


Utilizați traducerea automată pentru a traduce rapid documente simple sau complexe.

1.  Cum descarc aplicațiile MarketPlace pe un bizhub MFP?

Puteți descărca aplicații din MarketPlace utilizând panoul de control de pe bizhub MFP.

2.  Cât de sigură este platforma cloud?

Platforma Cloud este extrem de sigură: datele sunt criptate, iar datele cu caracter personal sunt pseudonimizate. Platforma Cloud se află într-un centru de date Konica Minolta din Germania, care este certificat ISO 27001 și DIN EN 50600.

Global Omnium: Integrarea conversiei și traducerii documentelor în fluxurile de lucru

Global Omnium este o corporație internațională cu 39 de filiale care activează în sectorul gestionării apei. Workplace Pure de la Konica Minolta ajută Global Omnium în procesele de traducere și pentru a face ca procesele de participare la licitațiile internaționale să fie mai sigure și mai eficiente.

global omnium success story

Soluțiile noastre de platformă Cloud

Aflați cum soluțiile noastre de Cloud Platform vă pot ajuta afacerea

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.