Managementul proiectelor: obțineți rezultate mai bune ale proiectului

Gestionarea eficientă a resurselor conduce la succesul proiectului

Contactați-ne
 

Ajutați-vă echipele de proiect să facă mai mult, împreună

Pentru a realiza un proiect de succes care să răspundă așteptărilor părților interesate, trebuie să aveți toate resursele la un loc. În calitate de manager de proiect, trebuie să vă asigurați că aveți resursele potrivite în echipă și că toată lumea este aliniată cu scopul și obiectivele proiectului. Trebuie să vă asigurați că membrii echipei:
 

 • Au acces la informațiile de care au nevoie
 • Pot colabora în mod eficient și eficace
 • Își îndeplinesc sarcinile care le-au fost atribuite în conformitate cu calendarul proiectului


Fără un instrument de gestionare a proiectului sau o soluție software, ați putea să vă confruntați cu dificultăți în gestionarea tuturor resurselor și în menținerea proiectului pe drumul cel bun. Cu cât proiectul este mai complex, cu atât mai multe provocări se acumulează dacă membrii echipei sunt:
 

 • Schimbă mai multe versiuni ale fișierelor folosind e-mailul
 • Au discuții secundare la care restul echipei nu participă
 • Iau decizii care implică lanțuri lungi de e-mailuri


Gestionarea eficientă a unui proiect și finalizarea acestuia la timp și în conformitate cu bugetul este un efort de colaborare care necesită o comunicare constantă și eficientă - și aici intervine o soluție software de gestionare a proiectelor.

 

Modernizați munca în echipă, faceți să se întâmple mai multe

O soluție software care vă oferă un centru de colaborare vă va sprijini procesul de planificare și gestionare a proiectelor și vă va ajuta să obțineți rezultate de succes. Atunci când echipa dvs. poate comunica și colabora cu ușurință, indiferent de locație sau dispozitiv, veți elimina ineficiența lanțurilor de e-mailuri și a conversațiilor secundare.
Microsoft Teams, inclus ca parte a Microsoft 365, integrează întâlnirile, serviciile de mesagerie și de apelare într-un hub securizat. Funcțiile Microsoft Teams vă ajută să atribuiți și să urmăriți sarcinile de proiect; să gestionați proiectele și persoanele care lucrează la ele; și să vă permiteți să respectați cu ușurință termenele limită prin integrarea calendarelor Outlook. Soluția pune la dispoziția echipei dvs:

 
 • Puterea și ușurința de utilizare a aplicațiilor Microsoft familiare
 • Partajarea, editarea și coautoratul simplificat al fișierelor (inclusiv Excel, Word și PowerPoint) de pe platforma Microsoft Teams
 • Capacitate de whiteboarding pentru brainstorming
 • Integrarea ușoară în Teams a unor caracteristici și funcții Microsoft suplimentare - cum ar fi Planner, care vă permite să creați planuri, să adăugați sarcini la planuri, să stabiliți și să actualizați progresul sarcinilor și multe altele, direct din Teams
 • Capacitatea de a înregistra, stoca și transcrie apelurile și mesajele vocale pentru a le partaja și reda cu ușurință
 

Veți putea să păstrați toate resursele proiectului - inclusiv chat-urile, documentele, mesajele vocale și fișierele create înainte, în timpul și după întâlniri - într-un singur loc și să le puneți la dispoziția tuturor membrilor echipei. Microsoft Teams vă protejează informațiile din proiect cu criptarea datelor în repaus și în tranzit.
 

Beneficiile dumneavoastră dintr-o privireÎmbunătățirea colaborării
Găzduiți întâlniri programate și ad-hoc și sesiuni de whiteboarding și permiteți crearea și editarea colaborativă de autor și editare de pe platforma Microsoft Teams.


Mențineți toată lumea informată

Utilizați echipele și canalele pentru a gestiona proiectele și persoanele care lucrează la ele.


Respectați termenele limită

Microsoft Teams vă permite să partajați un calendar de grup Outlook, astfel încât toată lumea să își poată vedea calendarul personal și cel de grup într-un singur loc.
 


Acces ușor la resursele proiectului

Având în vedere că totul este accesibil prin intermediul platformei Microsoft Teams, nimeni nu mai pierde timpul căutând în depozite documentele de care are nevoie pentru a face proiectul să avanseze.


Personalizați Microsoft Teams
pentru a vă satisface propriile nevoi. Integrați cu ușurință alte aplicații Microsoft și terțe pentru a vă ajuta să lucrați mai eficient și mai eficace.

1. Ce este managementul de proiect?

Managementul de proiect presupune planificarea, gestionarea și conducerea activității unei echipe pentru a crea valoare și a atinge obiectivele proiectului până la un termen specificat și în limitele unui buget convenit. Proiectul finalizat ar trebui să satisfacă obiectivele clientului intern sau extern. Fiecare proiect este unic și diferă de operațiunile de rutină - activitățile de zi cu zi ale unei organizații - deoarece un proiect se încheie odată ce obiectivul este atins. Există o serie de metodologii recunoscute de gestionare a proiectelor, printre care WBS, Gantt, metodele Agile și Earned Value.
 

2. De ce este important managementul de proiect?

Factori precum globalizarea și progresele tehnologice înseamnă că munca este organizată din ce în ce mai mult în jurul unor proiecte, iar echipele sunt formate în funcție de competențele necesare pentru sarcini specifice. Un manager de proiect va utiliza o varietate de competențe și cunoștințe specializate (inclusiv leadership, influență, negociere, gestionarea schimbărilor și a conflictelor) pentru a motiva echipa să atingă obiectivele proiectului.

3. De ce să folosiți un software de gestionare a proiectelor?

Programele și instrumentele de management de proiect îi ajută pe managerii de proiect pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului cu activități care includ planificarea proiectului, gestionarea timpului și a costurilor, alocarea eficientă a resurselor și gestionarea schimbărilor. De asemenea, software-ul de gestionare a proiectelor poate simplifica comunicarea, colaborarea și schimbul de informații - ajutând la crearea unei echipe mai coezive care lucrează, învață și inovează împreună mai eficient.

Soluțiile noastre de management de proiect

Aflați cum soluțiile noastre de Project Management vă pot ajuta afacerea să îmbunătățească managementul proiectelor

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.