Sustenabilitate

 

Gândiți-vă în viitor

 

Konica Minolta este dedicată sustenabilității - pentru succesul clienților săi, pentru societate și pentru generațiile viitoare. Angajamentul companiei față de o lume durabilă este exprimat și prin contribuțiile sale la realizarea Obiectivelor globale de dezvoltare durabilă a UN (ODD). Întrucât schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai imediate preocupări globale, acțiunea climatică este unul dintre obiectivele de bază ale companiei.


 

Konica Minolta ca parte a celor 50 de lideri climatici

Companiile din întreaga lume își îndeplinesc rolul crucial în realizarea obiectivelor sociale și de mediu, în special în combaterea schimbărilor climatice. Ca parte a strategiei lor de sustenabilitate, Konica Minolta participă la cei 50 de lideri climatici. Această inițiativă a sectorului privat s-a unit pentru a arăta angajamentul față de peisajul economic și pentru a acționa ca o comunitate în combaterea schimbărilor climatice globale. În septembrie 2020, Konica Minolta se va alătura unui summit al celor 50 de lideri climatici, moderat de Națiunile Unite.

Aflati mai multe despre cei 50 de Lideri Climatici
 

Obțineți mai multe informații:

 

Pentru a aborda provocările globale de sustenabilitate și a aduce beneficii clienților, abordarea sustenabilității Konica Minolta cuprinde cinci subiecte materiale


De asemenea, compania își sprijină clienții în atingerea propriilor obiective de sustenabilitate. Cu soluțiile sale de sustenabilitate, clienții săi obțin o eficiență mai mare și costuri mai mici, precum și formează un loc de muncă digital responsabil. Clienții se pot baza pe soluțiile de durabilitate ale Konica Minolta de înaltă calitate: clasificările și clasamentele independente recunosc angajamentul său.

Aflați mai multe despre serviciile noastre de sustenabilitate:

Obțineți mai multe informații:

Contactați-ne

pentru suport

Trimite Email