Convertiți hârtia în format digital: capturați, procesați și distribuiți cu ușurință

Scanare sigură, fără întreruperi, care sprijină procesele de afaceri digitale

Contactați-ne
 

Este bine să digitalizăm documentele. Este mai bine să le integrați în fluxurile de lucru.

Multe organizații urmăresc să nu mai folosească hârtie (sau cel puțin să nu mai folosească prea multă hârtie) pentru a ușura viața angajaților și pentru a reduce sarcinile de rutină de la birou. Dar, fără tehnologia potrivită, procesul de digitalizare a documentelor fizice și de direcționare a acestora către destinațiile corecte poate crește povara administrativă, în loc să o reducă.
 
Chiar dacă este realizată în mod eficient, digitalizarea dosarelor reprezintă doar jumătate din poveste. Pentru a obține beneficii reale pentru afaceri, trebuie să le integrați în procesele dvs. de afaceri pentru a sprijini transformarea digitală și automatizarea fluxului de lucru.


 

Digitalizare inteligentă, integrare simplificată a fluxurilor de lucru

Dacă folosiți dispozitive multifuncționale Konica Minolta bizhub, puteți adăuga aplicații inteligente și software la dispozitivele dvs. care facilitează scanarea și digitalizarea și automatizează integrarea fișierelor digitale în procesele dvs. Aplicațiile și software-ul nostru pot:
 

 • Recunoașterea tipurilor de documente (sau citirea codurilor de bare) pentru a direcționa automat documentele digitizate către destinația corectă - cum ar fi o persoană, o echipă, un sistem sau o aplicație
 • Să numească documentele digitale în funcție de conținutul lor - de exemplu, numele fișierelor pentru facturi pot fi atribuite automat pe baza numelui emitentului facturii și a numărului facturii
 • Aplicați automat metadatele pentru a economisi timp
 • Extrageți date utilizând tehnologia de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) pentru a crea fișiere editabile
 • Convertiți documentele pe suport de hârtie într-o gamă de formate digitale, inclusiv Word, Excel, PDF, JPEG și XML - permițând manipularea ulterioară a datelor în alte aplicații și sisteme
 • Necesită o autentificare a utilizatorului pentru o captură securizată a documentelor
 • Permiteți programarea după orele de program a lucrărilor pe loturi pentru a lăsa lățimea de bandă liberă în timpul zilei 
 

Aplicațiile noastre pot fi operate din panoul de control bizhub; sau pot primi documente prin intermediul unui dosar de supraveghere sau de la un dispozitiv sau altă sursă, cum ar fi dosare partajate sau soluții de stocare în cloud.
 

Beneficiile dumneavoastrăCreșteți eficiența și productivitatea


Reduceți dependența de documentele pe hârtie și eficientizați procesul de scanare a documentelor pentru a le oferi oamenilor dvs. mai mult timp pentru a se concentra pe activitatea principală.Transformarea proceselor de afaceri


Integrați automat documentele scanate și digitalizate în procesele și fluxurile de lucru pentru a vă accelera activitatea.Obțineți mai mult de la documentele dumneavoastră pe hârtie


Scanați documentele tipărite în formate digitale editabile, astfel încât să puteți lucra cu conținutul lor în alte aplicații și sisteme.
 

1. Ce este digitizarea documentelor?

Digitalizarea documentelor este procesul de creare a unei versiuni electronice a unui dosar de documente pe suport de hârtie în vederea stocării, arhivării sau încorporării într-un proces sau flux de lucru digital. În funcție de software-ul de digitizare, formatul digital poate fi de la o simplă scanare sau o scanare care permite efectuarea de căutări până la un document editabil (creat cu ajutorul OCR) într-un format precum Word, Excel, PDF editabil sau XML) care poate fi editat sau prelucrat de o persoană sau de un sistem.

2. Cum se digitalizează documentele?

Konica Minolta oferă o serie de căi de digitalizare a documentelor. Multifuncționalele noastre bizhub MFP încorporează funcționalitatea de scanare a documentelor, pe care o puteți dezvolta prin adăugarea de aplicații inteligente și software, cum ar fi:

 • Document Navigator — oferă captarea, procesarea și livrarea inteligentă a documentelor prin simpla apăsare a unui buton, precum și capacitatea de a capta date din diverse surse.
 • Dispatcher Phoenix — automatizează procesarea și rutarea imaginilor de documente la scară largă prin intermediul fluxurilor de lucru pe care le puteți personaliza pentru a răspunde nevoilor de afaceri.
 • Kofax eCopy ShareScan —  permite capturarea, distribuirea și gestionarea instantanee a informațiilor pe suport de hârtie. Acesta conectează sistemele bizhub Konica Minolta la aplicațiile de întreprindere, astfel încât utilizatorii pot scana la dispozitiv și direcționa rezultatul digital către diverse destinații, sisteme și aplicații.

3. Care sunt principalele avantaje ale digitalizării documentelor?

Principalele beneficii includ:

 • Stocarea și arhivarea electronică eficientă, simplificarea căutării și recuperării documentelor de management al documentelor și permiterea reutilizării spațiului fizic.
 • Conversia documentelor pe hârtie în format editabil, astfel încât să puteți utiliza mai bine conținutul acestora
 • Sprijin pentru transformarea digitală și automatizare, permițând integrarea documentelor în procesele și fluxurile de lucru electronice

Soluțiile noastre de digitalizare a documentelor