Procesarea facturilor: Management financiar eficient

Cum să transformați managementul facturilor dintr-o povară administrativă într-un avantaj competitiv

Contactați-ne
 

Sfârșitul lucrului manual anevoios și intensiv


Sporiți eficiența gestionării financiare cu procesarea automată a facturilor. Întreprinderile de succes trebuie să gestioneze datele în timp util și să proceseze facturile cu acuratețe. Astfel, afacerile continuă să circule și se mențin relații sănătoase cu furnizorii. Konica Minolta ajută companiile să preia controlul și să își eficientizeze procesele de facturare cu ajutorul soluțiilor digitale de gestionare a facturilor.
 

Echipele dvs. încă mai efectuează manual activități repetitive, care necesită mult consum de hârtie? Plictisitor pentru angajați, acest lucru duce la o procesare lentă a documentelor și facturilor și la ore pierdute. Echipa dvs. de furnizori va trebui să extragă manual informații pentru a încadra facturile în ordinele de cumpărare. Din cauza erorilor umane, acest lucru duce la o anumită procesare și la capturarea unor cifre incorecte. Chiar dacă facturile electronice sosesc în format digital, multe companii încă le tipăresc și le arhivează pe hârtie.

Invoice Processing costs infographic Invoice Processing time infographic

 

Cum funcționează managementul digital al facturilor 

 

Cu procesarea digitală a facturilor de către Konica Minolta, puteți captura facturile primite și vă puteți asigura că acestea sunt corect mapate în sistemul dumneavoastră. Toate detaliile, cum ar fi codul proiectului și numărul facturii, sunt procesate, verificate și capturate automat cu ajutorul unui software de recunoaștere a textului și a unor algoritmi inteligenți. Acest lucru înseamnă că totul este stocat imediat în siguranță, poate fi accesat de pe orice dispozitiv și va fi transmis către echipa potrivită pentru aprobare. 

Procesarea facturilor de la Konica Minolta vă oferă o integrare fără stres în sistemele existente de planificare a resurselor întreprinderii (ERP). În cele din urmă, este vorba despre asigurarea unor date exacte ale facturilor, reducerea timpului de administrare, evitarea erorilor și minimizarea costurilor. 

Avantajele procesării inteligente a facturilor

 

Orice companie poate valorifica puterea automatizării procesării facturilor. Veți descoperi că soluțiile de procesare a facturilor de la Konica Minolta reduc erorile și vă oferă mai multă transparență, evitând blocajele și ajutându-vă să vă mențineți în conformitate.

Indiferent de modul în care sosesc facturile - fie pe hârtie, fie ca atașamente de e-mail - o soluție de automatizare a facturilor (conturi de plătit) se poate ocupa de ele pentru dumneavoastră. Acestea vor fi livrate rapid către persoanele potrivite - folosind opțiunile noastre de flux de lucru și de rutare.

Procesarea inteligentă a facturilor: Management financiar eficient

Sporiți eficiența gestionării financiare cu procesarea automată a facturilor. Întreprinderile de succes trebuie să gestioneze datele în timp util și să proceseze facturile cu acuratețe. Astfel, afacerile continuă să circule și se mențin relații sănătoase cu furnizorii. Konica Minolta ajută companiile să preia controlul și să își eficientizeze procesele de facturare cu ajutorul soluțiilor digitale de gestionare a facturilor.

BenefitsFluxuri de lucru automatizate care simplifică sarcinile manuale consumatoare de timp.


Tehnologie mobilă care permite autorizarea facturilor în deplasare, astfel încât facturile pot fi autorizate de către persoanele relevante, oriunde s-ar afla acestea.


Captură digitală structurată a tuturor facturilor primite.


Acces instantaneu la facturile în așteptare. Nu mai este nevoie de căutări interne îndelungate pentru facturi pe suport de hârtie - astfel încât să puteți accesa facturile oricând și oriunde.


Validarea facturilor în timp real pentru a detecta mai rapid erorile, a rezolva problemele și a îmbunătăți relațiile cu vânzătorii și furnizorii.
invoice processing ebook thumbnail

Cum transformați managementul facturilor dintr-o povară administrativă într-un avantaj competitiv?

În business, există, de fapt, o povară a succesului: În multe cazuri, aceasta vine sub formă de facturi - foarte multe. Iar aceste facturi trebuie gestionate. Pe măsură ce afacerile se dezvoltă, crește și rețeaua lor de clienți și furnizori. Iar atunci când lanțurile de producție și crearea de valoare se globalizează tot mai mult, complexitatea crește, în timp ce cresc și cerințele de reglementare. Este posibil ca procesele manuale să fi dus o întreprindere până acum - dar, la un moment dat, acestea încep să devină excesiv de laborioase, să producă erori

Soluțiile noastre de gestionare digitală a facturilor

Aflați cum soluțiile noastre de gestionare digitală a facturilor vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.