Digital Personnel File: Găsirea și gestionarea talentelor, nu a dosarelor de personal pe hârtie

Soluțiile digitale de resurse umane ajută la degrevarea departamentelor de resurse umane

Contactați-ne
 

Provocările actuale pentru departamentele de resurse umane 


Multe departamente de resurse umane încă gestionează și manipulează dosare de personal pe suport de hârtie. Cu toate acestea, procesele devin și mai consumatoare de timp în fața noilor reglementări privind datele. Datorită soluției sale de gestionare a informațiilor, Konica Minolta ajută companiile să își eficientizeze procesele de resurse umane.
 

Astăzi, echipele de resurse umane se confruntă cu provocări fără precedent pe mai multe fronturi:

  • Sarcina administrativă a legislației muncii și a datelor nu a fost niciodată mai mare, iar cerințele de conformitate care decurg din reglementări precum GDPR cer un nivel mult mai mare de disciplină operațională. Dar dosarele și arhivele pe hârtie sunt mult mai greu de păstrat ca dovadă de audit și de conformitate.
  • Manipularea documentelor pe suport de hârtie poate fi mult mai predispusă la erori și, chiar și atunci când se face în mod eficient, păstrarea arhivelor în mod organizat atunci când se localizează informații este incredibil de consumatoare de timp. În special pentru companiile cu forțe de muncă și ofițeri de resurse umane care lucrează în mai multe locații și chiar în mai multe țări, căutarea documentelor se poate dovedi extrem de laborioasă. În afară de aceste costuri de muncă și de oportunitate, simplul act de a încredința informațiile pe hârtie generează, în mod evident, costuri ridicate de hârtie și de tipărire încă de la început.
  • Lipsa de forță de muncă calificată a forțat întreprinderile să considere că resursele umane sunt esențiale într-o căutare tot mai competitivă a talentelor.

 

Digital Personnel File infografik unfilled jobs

 

Konica Minolta își ajută clienții să își eficientizeze procesele de resurse umane


În ciuda digitalizării tot mai accentuate a proceselor de resurse umane, multe organizații consideră că mai sunt încă multe de realizat. De exemplu, în raportul HR Software Monitor "Acestea sunt cele mai mari 4 tendințe în materie de software de resurse umane până în 2020", multe companii au dezvăluit că "software-ul utilizat nu acoperă complet în mod digital sarcinile asociate dosarului de personal" și că nu ar exista "o integrare tehnică continuă cu alte procese ale companiei".

Fie că o organizație a făcut pași în direcția digitalizării, dar este frustrată de limitările sistemelor de personal existente, fie că dorește să renunțe definitiv la o moștenire de arhivare pe suport de hârtie, Konica Minolta este un partener de încredere care poate facilita următorii pași către un sistem de resurse umane extrem de eficient și performant.

Dosarul de personal digital: Găsirea și gestionarea talentelor, nu a dosarelor de personal pe hârtie

Multe departamente de resurse umane încă gestionează și manipulează dosare de personal pe suport de hârtie. Cu toate acestea, procesele devin și mai consumatoare de timp în fața noilor reglementări privind datele. Datorită soluției sale de gestionare a informațiilor, Konica Minolta ajută companiile să își eficientizeze procesele de resurse umane.

Beneficii pentru departamentele de resurse umane care utilizează un sistem digital de gestionare a dosarelor de personal


Digitalizarea proceselor de resurse umane oferă un spectru larg de avantaje care accelerează procesele în mai multe puncte ale unei organizații. Fie că este vorba de abordarea deficitului de competențe, de respectarea cerințelor de conformitate sau de îmbunătățirea experienței zilnice a forței de muncă, soluțiile digitale de HR de la Konica Minolta ajută la descărcarea de sarcini a departamentelor de HR, astfel încât acestea să se poată concentra pe profesioniștii din domeniul afacerilor, cum ar fi competiția pentru atragerea, păstrarea și dezvoltarea talentelor.
 


Ușor de utilizat


Automatizarea procesului de resurse umane


Respectarea integrală a politicilor de confidențialitate


Creșterea eficienței și eliberarea de resurse


Economisirea spațiului fizic


Acces securizat


Reducerea costurilor

Cum să găsești și să gestionezi talentele

Afacerile au evoluat, dar multe departamente de resurse umane încă gestionează și manipulează dosare de personal pe suport de hârtie. Această abordare moștenită prezintă un număr tot mai mare - și din ce în ce mai nesustenabil - de provocări pentru funcția de resurse umane, deoarece procesele complexe devin și mai consumatoare de timp cu provocarea suplimentară de a manipula dosare fizice.

Digital Personnel File ebook thumbnail

Soluțiile noastre pentru dosarele digitale de personal

Aflați cum vă pot ajuta afacerea dvs. soluțiile noastre de dosare digitale de personal

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.