Enterprise Search: Motorul de căutare rapidă de care are nevoie compania dvs.

Găsiți rapid conținutul - în loc să căutați la nesfârșit

Contactați-ne
 

Găsirea acului în carul cu fân digital

Ați petrecut o eternitate astăzi - din nou - căutând fișiere sau informații în diferite locații din cadrul companiei dumneavoastră? Ați fost nevoit să regenerați un fișier pentru că cel vechi nu se mai găsea nicăieri în jungla de stocare? Sau poate că nu ați avut informațiile la îndemână suficient de repede la o întâlnire cu un client, ceea ce v-a costat, eventual, afacerea? Konica Minolta reușește să combine confortul și simplitatea motoarelor de căutare pentru consumatori cu toată puterea, controlul și securitatea unei soluții de întreprindere.
 

Companiile din ziua de azi sunt pline de date - cu o sursă potențial nelimitată de informații și de perspective care par a fi mereu la îndemână. Cu toate acestea, pe măsură ce volumul de date crește, provocarea de a localiza ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie - în special în cadrul mai multor aplicații și silozuri de date discrete - nu face decât să crească. Acele căutări neexperimentate de documente specifice pot deveni rapid o activitate costisitoare și consumatoare de timp și pot avea un impact negativ asupra competitivității companiilor.

 

smart search facts & figures 1 smart search facts & figures 2

 

Creșteți productivitatea prin recuperarea rapidă, cu un singur click, a conținutului căutat


Cu soluția inteligentă Konica Minolta Enterprise Search, căutările nesfârșite sunt de domeniul trecutului. Aceasta vă permite să găsiți informații relevante în câteva secunde, fără a schimba aplicațiile sau fără a fi nevoie să efectuați căutări dificile în mai multe sisteme. Sistemul - în esență, motorul de căutare intern al organizației dumneavoastră - localizează, indexează și extrage fiecare fișier utilizat în cadrul companiei dumneavoastră.

Indiferent unde se află informațiile pe care le căutați - în atașamentele de e-mail, în documente scanate, pe site-urile SharePoint, pe intranetul companiei, în cloud sau în mai multe departamente diferite - această soluție de tip "think-outside-the-box" găsește și apoi extrage orice tip posibil de date, în orice format, din orice index. 


Enterprise Search se potrivește perfect unei game largi de industrii, este relevant pentru orice companie și suficient de flexibil pentru a fi utilizat de orice echipă. Sistemul sprijină structurile de management al calității și procesele de lucru existente - fără a vă obliga să faceți schimbări excesive - economisind timp atunci când căutați și găsiți documente cheie.

Descoperiți soluția inteligentă de gestionare a informațiilor de la Konica Minolta - M-Files!

Mai multe informații despre M-Files

Acest lucru costă căutarea de documente în cadrul companiei

Search in minutes per day

Minutes

Number of employees

Income of employee per hour

Search in minutes per day

Minutes per day 200

Hours per week 16.67

Longest searches cost you a year

Cost per year €21.000

Stressed with the calculation?

Mai Multe informatii

Basis: 252 working days per employee per year

Our online calculator is intended as a guide and does not constitute a binding calculation. Contact us for an individual analysis.

Beneficii Enterprise Search

 

Soluția de căutare inteligentă Konica Minolta pentru întreprinderi vă oferă acces rapid și ușor la toate datele din compania dumneavoastră - oricând doriți, oriunde v-ați afla. Motorul de căutare inteligent, bazat pe web, este, de asemenea, mult mai mult decât o simplă soluție pentru efectuarea de căutări de metadate sau nume de fișiere: datorită recunoașterii optice a caracterelor (OCR), textul și orice tip posibil de conținut sunt convertite cu precizie, apoi indexate - asigurându-se că sunt disponibile pentru căutări viitoare.

 
 

Randament rapid al investiției, cu costuri de achiziție reduse și costuri de utilizare și mai reduse.

Mergeți mai departe de căutare, deoarece acest serviciu combină funcțiile de căutare  cu instrumente inteligente care permit utilizatorilor să revizuiască documentele găsite și să lucreze asupra lor.

Nu este necesară migrarea datelor - astfel încât toate datele rămân în locația lor de stocare

Mecanismele de securitate integrate asigură faptul că numai utilizatorii cu un nivel de permisiune adecvat pot căuta și accesa datele.

Nu este necesară nicio instruire a utilizatorului final, deoarece dokoniFIND reproduce modul în care oamenii caută în mod natural pe internet.

Stimulează productivitatea angajaților: Mai puțin timp necesar pentru a găsi informații, mai mult timp rămas pentru sarcinile principale.

Obțineți controlul asupra datelor dvs. structurate și nestructurate și folosiți-le la maximum.

Reduce nevoia de duplicare/recreere a activității: Găsiți cu ușurință conținutul deja existent

Sprijină decizii mai bine informate și mai rapide: Punct unic de acces în întreaga rețea de clienți

Mai multe povești de succes

smart search e book thumbnail

Găsirea acului în carul cu fân digital

Întreprinderile din ziua de azi sunt inundate de date - cu o sursă potențial nelimitată de informații și de perspective care par a fi mereu la îndemână. Cu toate acestea, pe măsură ce volumul de date crește, provocarea de a localiza ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie - în special în cadrul mai multor aplicații și silozuri de date discrete - nu face decât să crească. Doar 24% dintre companii consideră că le oferă utilizatorilor lor funcționalități de căutare de bază, iar 44% recunosc că acestea sunt slabe sau nu sunt disponibile.

Soluțiile noastre de căutare pentru companii

Aflați cum soluțiile noastre de căutare pentru companii vă pot ajuta

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.