Servicii de aplicații gestionate: oferiți o pauză echipelor dvs. IT

Deblocați inovația IT și duceți-vă afacerea în viitor

Contactați-ne
 

Trecerea IT de la mentenanța de rutină la dezvoltarea strategică 

Multiple medii de operare, o infrastructură IT care evoluează rapid, o presiune constantă pentru a proteja datele corporative și pentru a menține aplicațiile și sistemele la zi. Nu este de mirare că multe echipe IT consideră că întreținerea și gestionarea aplicațiilor și serviciilor riscă să devină o muncă cu normă întreagă - lăsându-le timp liber pentru dezvoltarea strategică a IT, transformarea digitală și activitățile de inovare pentru a sprijini nevoile de afaceri în schimbare. 

Organizații precum a dumneavoastră recunosc problema și își dau seama că aceasta poate fi rezolvată cu ajutorul serviciilor gestionate de aplicații. De fapt, până în 2022, se preconizează că piața globală pentru astfel de servicii va crește cu 36% față de 2017¹. 

A sosit momentul să schimbăm jocul 

Vă puteți descărca de sarcinile zilnice de întreținere și gestionare încredințându-le companiei Konica Minolta. Indiferent dacă serverele și aplicațiile dvs. se află în locația dvs. proprie, într-un centru de date sau într-un cloud privat sau public, puteți beneficia de o gamă de servicii de aplicații gestionate care acoperă: 

  • Monitorizarea, întreținerea și gestionarea aplicațiilor 
  • Monitorizarea, întreținerea și gestionarea serverelor 
  • Servicii de securitate, inclusiv actualizări automate de securitate și servicii antivirus 
  • Actualizări de software și gestionarea patch-urilor 
  • Copii de rezervă gestionate pentru a preveni pierderea de date 
  • Servicii helpdesk 

Pe lângă faptul că vă putem gestiona aplicațiile existente, puteți profita de serviciile noastre gestionate pentru gestionarea imprimării și a cozilor de imprimare, a fluxurilor de lucru pentru procesarea documentelor și a imaginilor, a gestionării informațiilor și a documentelor și a centrului de date în cloud IaaS. Veți avea liniștea de a ști că aceste servicii sunt păstrate în siguranță și actualizate de către echipa noastră de experți; și vă veți asigura că echipa dvs. de IT este liberă să se concentreze pe sarcini de mai mare valoare. 


¹ Sursa: marketsandmarkets, Managed Application Services Market by Service - Global Forecast 2022
 

Beneficiile serviciilor de aplicații gestionateMereu actualizat

Aplicațiile și serviciile rămân actuale și sunt conforme cu cele mai recente standarde de securitate.


Mai mult timp pentru dezvoltarea IT

Eliberate de sarcinile de zi cu zi, echipele IT au mai mult timp pentru dezvoltarea și inovarea tehnologică, pentru a contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastră.


Servicii pe care vă puteți baza

Aplicațiile și serviciile dumneavoastră IT sunt monitorizate, întreținute și gestionate de experții noștri calificați pentru a le menține în stare de funcționare fără probleme.


Controlul costurilor

Serviciile noastre de aplicații gestionate sunt furnizate în schimbul unei taxe lunare regulate, ceea ce simplifică bugetarea și gestionarea costurilor.

1.  Ce sunt serviciile de aplicații gestionate?

Serviciile de gestionare a aplicațiilor vă oferă acces la specialiști IT care se pricep la monitorizarea și întreținerea aplicațiilor, soluțiilor și serviciilor în numele clienților lor. Aplicațiile pot rula pe hardware intern la sediul clientului, într-un centru de date sau într-un mediu de cloud computing.

2.  Ce aplicații sunt gestionate de obicei de un furnizor?

Un furnizor poate fi capabil să gestioneze o gamă largă de aplicații în numele clienților săi sau poate oferi o soluție care acoperă o gamă mai mică de aplicații și servicii mai specializate, de obicei SaaS. Gestionarea aplicațiilor poate fi efectuată de la distanță - gestionând servicii care rulează pe hardware-ul propriu al clientului - sau poate face parte dintr-o propunere mai largă de găzduire a unui centru de date sau a unui cloud hosting. 

Furnizorii pot oferi, de asemenea, aplicații gestionate de sine stătătoare (sau SaaS), cum ar fi următoarele de la Konica Minolta:

  • M-Files pentru gestionarea inteligentă a informațiilor

  • Dispatcher Phoenix pentru procesarea automată a imaginilor de documente și rutarea bazată pe fluxul de lucru

  • Document Navigator pentru fluxuri de lucru electronice fără întreruperi pentru documente pe suport de hârtie

3.  De ce să folosiți servicii IT gestionate?

Există multe motive diferite pentru care organizațiile utilizează servicii IT gestionate, cum ar fi serviciile de aplicații gestionate. Adesea, acestea caută să ia de pe umerii echipei lor de IT povara întreținerii zilnice, eliberând-o pentru a se concentra pe activități mai strategice. Alte motive pot include concentrarea asupra activității lor de bază, îmbunătățirea timpului de funcționare și a disponibilității unei aplicații critice sau creșterea încrederii în securitatea aplicațiilor și a datelor.

4.  Ce sunt serviciile de găzduire a aplicațiilor?

Serviciile de găzduire a aplicațiilor sunt platforme cloud operate de furnizori pentru găzduirea și rularea aplicațiilor software pe care utilizatorii autorizați le accesează prin internet de pe orice dispozitiv sau din orice locație. Utilizarea serviciilor de găzduire a aplicațiilor înseamnă că nu trebuie să investiți și să vă gestionați propria infrastructură de servere. În general, plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați, pe care le puteți mări sau micșora în funcție de evoluția nevoilor.

CSEEE success story header image

CSEEE: Arhitectură de birou și IT automatizată complet integrată

În 2018, CSEEE a dorit să implementeze o soluție de tip "ghișeu unic" pentru a-și gestiona sistemul informatic, asigurând schimbul de date și securitatea acestora. Caietul de sarcini cuprindea automatizarea birourilor, infrastructura IT și gestionarea documentelor. Datorită Workplace Hub, CSEEE se mândrește acum cu o arhitectură de birou și IT automatizată complet integrată, care asigură viteze de procesare ridicate și acces securizat la date.

Faceți ca afacerea dumneavoastră să avanseze cu Konica Minolta Managed Application Services

Suntem întotdeauna la dispoziția clienților noștri pentru a-i ajuta să rezolve orice problemă. De aceea, am câștigat pentru a doua oară premiul BLI PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020-2021 în Europa de Vest de la Keypoint Intelligence.

Acest premiu ne recunoaște pentru instrumentele și ofertele care îmbunătățesc capacitatea de service și asistență pentru clienții noștri, inclusiv viziunea companiei noastre, asistența pe teren, mediul, instrumentele și instruirea oferită tehnicienilor de service prin canale directe și indirecte. Premiul subliniază adaptabilitatea noastră la situația actuală, menționând că modul în care oferim asistență clienților de la distanță și prin intermediul formării online, menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate, este remarcabil pe piață. 
 

Un ghid pas cu pas despre cum să eliberați personalul IT intern de sarcini repetitive

Întreprinderile mici și mijlocii, în special, au o mulțime de articole pe agenda lor digitală. Având în vedere bugetele și resursele IT limitate, luarea deciziilor corecte bazate pe priorități clare este esențială.

Descarcă infografic

Care sunt consecințele unui mediu IT inadecvat?

Examinăm importanța unei infrastructuri IT bine întreținute și actualizate, diferitele provocări cu care se confruntă echipele IT și consecințele pentru funcționarea generală a unei afaceri. Puteți utiliza apoi aceste considerații pentru a efectua o examinare detaliată a propriilor aranjamente IT.

Serviciile noastre de aplicații gestionate

Aflați cum serviciile noastre de aplicații gestionate vă pot ajuta afacerea

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.