Managed Print Services

Concentrați-vă asupra afacerii dvs. și lăsați-ne pe noi să vă gestionăm infrastructura de printare

Contactați-ne
 

Descoperiți oportunitățile oferite de Optimized Print Services


Infrastructura dvs. de imprimare ar trebui să se potrivească cerințelor specifice ale companiei dvs. și trebuie să vă susțină procesele și fluxurile de lucru fără probleme. Cel mai important, însă: doriți ca aceasta să funcționeze în mod fiabil!
 

În prezent, multe medii de imprimare sunt o adunătură de dispozitive de imprimare, imagistică și fax care nu sunt nici configurate, nici gestionate într-un mod care să le permită să țină pasul cu lumea rapidă a afacerilor de astăzi. Astfel de structuri dezordonate reprezintă un obstacol în calea eficienței organizației dumneavoastră în ansamblu.


Faptul că trebuie să petreceți prea mult timp cu administrația sau cu rezolvarea problemelor hardware îi poate împiedica adesea pe angajații dumneavoastră să se concentreze asupra sarcinilor lor principale și se dovedește a fi o pierdere de timp și de bani. Optimised Print Services își propune să ajute compania dumneavoastră să crească eficiența tuturor proceselor legate de imprimare și scanare.


Creăm o soluție individuală pentru cerințele dumneavoastră, care să asigure o securitate maximă a datelor, să fie viabilă din punct de vedere financiar și ecologică. Garantând reduceri de costuri și procese fără probleme, dezvoltăm strategii de îmbunătățire bazate pe date istorice și pe obiectivele dumneavoastră viitoare. Gestionarea imprimării este o parte importantă a serviciilor de imprimare optimizate. Aceasta se ocupă de întreaga dumneavoastră infrastructură de imprimare și scanare, inclusiv de sarcinile de rutină, cum ar fi livrarea automată a consumabilelor. De asemenea, urmărim să realizăm optimizarea în mod continuu, mai mult decât atât - eliberându-vă pe dumneavoastră și pe angajații dumneavoastră pentru a vă concentra pe deplin asupra sarcinilor dumneavoastră principale!


 

Servicii de imprimare optimizate


Serviciile de imprimare optimizată (OPS) de la Konica Minolta combină consultanța, hardware-ul, implementarea de software și gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile cu documentele. Cu serviciile noastre gestionate care acoperă infrastructura dvs. de imprimare, strategia noastră de întreținere preventivă și predictivă vă asigură că dispozitivele pe care le utilizați funcționează în mod fiabil în orice moment și că orice timp de nefuncționare este redus la minimum. Toate acestea contribuie la o productivitate și o eficiență maxime, cu un efort minim - lăsându-vă pe dvs. și echipa dvs. să vă concentrați asupra sarcinilor dvs. mai degrabă decât asupra problemelor administrative.

 

Serviciile de printare optimizată Konica Minolta sunt formate din următoarele elementeOPS Consult

Servicii de consultanță pentru a analiza și evalua situația actuală a clientului sau modul de lucru al acestuia, în vederea elaborării unei soluții adaptate la nevoile dumneavoastră specifice.


Implementare OPS

Implementare, integrare, management al schimbării, management de proiect și instruire, în funcție de cerințele dumneavoastră.


OPS Manage

Portofoliu scalabil de servicii automatizate pentru a rula și gestiona întreaga flotă de printare

7 domenii cheie care modelează biroul inteligent

Ce face un birou inteligent? Ce înseamnă lucrul inteligent și ce legătură are MFP cu acesta? Am definit 7 domenii cheie, toate influențând modul în care lucrăm astăzi și mâine: Conectivitate, Design universal, Securitate, Partajare și colaborare în fișiere, Captură și gestionare a documentelor, Personalizarea panoului, precum și Imprimare în cloud și mobilă. Sună complicat? Nu este, cu soluțiile noastre inteligente pentru birou.

Contactați-ne

Luați legătura cu noi astăzi: după ce vă vom evalua situația actuală, punctele nevralgice sau provocările și aspirațiile sau cerințele viitoare, experții noștri vor putea concepe un pachet individual de proiectare și gestionare a optimizării doar pentru dumneavoastră, în conformitate cu obiectivele și așteptările dumneavoastră.

 

Povestea de succes a serviciului de imprimare optimizată HGO Portugalia

Situat la sud de râul Tejo, Portugalia, Garcia de Horta a fost cel mai important spital. Pe lângă toată tehnologia integrată, Garcia de Horta dispune și de alte tehnologii care ajută la gestionarea zilnică a spitalului. Confruntându-se cu provocarea de a monitoriza partea de imprimare, platforma tehnologică implementată de Konica Minolta, permite acum cunoașterea în timp real a tuturor costurilor asociate cu serviciile de imprimare.

Povestea de succes a serviciilor de imprimare optimizate NAVIGATOR Portugal

Compania Navigator este o companie de referință în producția de celuloză și hârtie, răspândită în mai multe țări. Confruntarea cu o dispersie a organizației a dus la o serie de provocări de management, în special în ceea ce privește flota de tipărire. Căutând o soluție tehnică pentru standardizarea parcului și a serviciilor de imprimare, Konica Minolta a oferit o soluție unică pentru flota de imprimare, unde compania are acum vizibilitate totală a costurilor legate de imprimare și de confidențialitatea datelor.

Povestea de succes a serviciilor de imprimare optimizate SONAE Portugalia

Sonae este alcătuită dintr-un grup de companii din cele mai diverse domenii. Compania se confruntă cu noi provocări în ceea ce privește căutarea de noi implementări de platforme tehnologice. Având o rețea mare de magazine cu sisteme locale pentru controlul și distribuirea serviciilor de imprimare s-a dovedit a fi ineficientă, astfel că Konica Minolta a oferit o soluție centralizată, unde acum departamentul de sisteme informatice al Sonae este responsabil pentru toată infrastructura tehnologică din zona de retail a grupului.

IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022

Konica Minolta a fost numită recent lider în cadrul IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment (doc #US48596221, ianuarie 2022). Potrivit raportului, "abordarea Konica Minolta de a asigura o forță de muncă mai distribuită începe cu o mentalitate conform căreia "munca nu este acolo unde ești, ci munca este ceea ce reușești să faci". Întreprinderile au nevoie de tehnologia potrivită pentru ele, cu serviciile din spatele ei pentru a sprijini organizația".
 

Descărcați raportul

Konica Minolta a fost desemnată lider de piață pentru serviciile de imprimare gestionate de Quocirca 2021

Serviciile de imprimare gestionate (MPS) sunt un catalizator pentru digitalizare. Acestea ajută întreprinderile să economisească timp și bani și permit departamentelor IT să se concentreze asupra sarcinilor esențiale pentru afaceri. Prin urmare, MPS devine din ce în ce mai mult o piatră de temelie esențială a fluxurilor de lucru digitale sigure, bazate pe cloud, care permit lucrul flexibil și la distanță. În centrul acestei schimbări de paradigmă, Konica Minolta a ajutat întreprinderile mari și mici să se transforme în locuri de muncă conectate inteligente. Acest rol de pionierat a fost recunoscut de compania globală de cercetare și analiză a pieței Quocirca: În cel mai recent raport "MPS Vendor Landscape, 2021" , Quocirca a reconfirmat Konica Minolta ca lider de piață pentru domeniul de aplicare și amploarea portofoliului său. Acesta notează că oferta Konica Minolta este "cuprinzătoare, acoperind soluții de imprimare digitală, IoT, inteligență artificială și realitate augmentată". Investițiile Konica Minolta, în special în serviciile IT, "i-au permis să își îndeplinească strategia de a furniza servicii IT integrate și de a deveni un partener de încredere pentru locurile de muncă digitale".

DESCĂRCAȚI

Aflați cum serviciile de imprimare gestionate vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.