Cloud Print Services: Mai multă flexibilitate pentru infrastructura dvs. de imprimare

Contactați-ne
 

Mai multă flexibilitate pentru infrastructura dvs. de imprimare


Pe măsură ce modelele de afaceri se schimbă, organizațiile se îndepărtează de infrastructura IT tradițională și se orientează către o strategie de tip "cloud first". Dar una dintre ultimele părți rămase, care încă funcționează pe servere locale, este infrastructura de gestionare a imprimării. Prin mutarea infrastructurii de imprimare în cloud, nu numai că veți îmbunătăți munca mobilă, dar veți scuti personalul IT de povara gestionării diferitelor servere de imprimante.


Doriți să vă simplificați infrastructura complexă de imprimare și să reduceți costurile operaționale IT, dar sunteți îngrijorat de incertitudinile ridicate în era cloud? Nicio problemă!
 
Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de migrarea în siguranță, operarea și optimizarea constantă a infrastructurii dvs. de imprimare în cloud. Astfel, organizația dvs. va deveni mai dinamică ca niciodată! 

Aducem cloud-ul în mediul dvs. de imprimare


Konica Minolta Cloud Services

Vă conectăm infrastructura de imprimare cu cea mai recentă tehnologie cloud pentru a vă aduce afacerea cu un pas mai aproape de un loc de muncă conectat în mod inteligent la rețea.

Serviciile noastre Cloud Print oferă o gamă largă de beneficii


 

O mai bună planificare a costurilor
Taxe lunare fixe, astfel încât să aveți întotdeauna o imagine de ansamblu perfectă


 

Implementare rapidă și ușoară
Implementare rapidă, actualizări ușoare și adoptare rapidă 


 

Imprimare securizată
Autentificarea Follow-me asigură că documentul dvs. nu ajunge în mâini greșiteSecuritate îmbunătățită a datelor și documentelor
Centrele de date certificate și criptarea asigură că datele și documentele dvs. sunt pe mâini bune.
 

 
Lucru mobil
Serviciile noastre de imprimare în cloud sunt accesibile și utilizabile de oriunde.

 

Imprimați ca de obicei, dar la costuri reduse
Continuați să vă folosiți multifuncționalul așa cum v-ați obișnuit și beneficiați în același timp de costuri operaționale reduse

Faceți mișcarea! Cum să migrați cu succes de la o infrastructură de imprimare on premise la o infrastructură bazată pe cloud

Imprimarea poate fi - și ar trebui să fie - un element esențial în orice strategie de cloud. Având în vedere avantajele și oportunitățile oferite, nu este de mirare că cercetarea efectuată de Quocirca a constatat că 39% dintre organizații au implementat deja o formă de platformă de gestionare a imprimării în cloud, în timp ce 37% intenționează să facă acest lucru. Acest lucru lasă multe întreprinderi care încă iau în considerare provocările și aspectele practice ale introducerii imprimării în strategia lor de cloud.

Serviciile noastre Cloud Print

7 greșeli comune la implementarea imprimării în cloud

........ și cum să le evitați! Infrastructura dvs. de imprimare poate fi mutată în siguranță în cloud și, astfel, nu numai că veți facilita imprimarea pentru utilizatori și veți sprijini mai bine munca mobilă, dar veți scuti echipele IT de necesitatea de a gestiona o multitudine de servere de imprimare.

Raportul Quocirca Cloud Print Services

Acest raport evidențiază principalele tendințe de piață pentru serviciile de imprimare în cloud, acoperind ofertele atât ale producătorilor, cât și ale furnizorilor independenți de software (ISV).  Acesta se bazează pe o cercetare primară realizată în ianuarie 2021 între 219 organizații care utilizează servicii de imprimare gestionate (MPS)din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania.

Alinierea imprimării la cloud

Portofoliul nostru Konica Minolta Cloud Print se concentrează pe conectivitate, flexibilitate și eliberare. Vă conectăm infrastructura de imprimare cu cea mai recentă tehnologie cloud pentru a vă aduce afacerea cu un pas mai aproape de un loc de muncă conectat inteligent.


 

Aflați cum serviciile noastre de imprimare în cloud pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.