Printare mobilă: integrați imprimarea în stilul de lucru mobil

Printare simplă și sigură pentru toți cei aflați în mișcare

Contactați-ne
 

Printarea și scanarea în palma dumneavoastră


Dispozitivele mobile au devenit parte integrantă din viața profesională de zi cu zi, simplificând accesul la informații și colaborarea și permițând oamenilor să creeze și să editeze documente în orice moment și în orice loc.  Dar imprimarea de pe dispozitive mobile precum telefoanele și tabletele - în special dispozitivele personale permise în cadrul inițiativelor BYOD - a fost mult timp dificilă sau chiar imposibilă, ceea ce a dus la frustrare pentru lucrătorii mobili și a împiedicat productivitatea acestora. Acum este mai ușor ca niciodată să le permiteți oamenilor să tipărească de pe dispozitivele lor mobile și să obțină rezultate excelente. Soluțiile noastre elimină necesitatea de a găsi și instala driverele de imprimantă și depășesc preocupările legate de securitate atunci când dispozitivele care nu sunt de tip corporativ accesează rețeaua.
 


Imprimare fără efort de pe dispozitivul mobil

Soluțiile Konica Minolta pentru imprimare mobilă facilitează imprimarea de pe aproape orice telefon sau tabletă pe o imprimantă multifuncțională (MFP) bizhub. Soluțiile noastre se integrează perfect cu o gamă largă de sisteme de operare (OS) și tehnologii mobile și se potrivesc unei varietăți de scenarii.


Imprimați de pe dispozitivul dvs. mobil pe o multifuncțională bizhub din aceeași rețea

Konica Minolta Workplace Pure face ca implementarea Cloud Print să fie rapidă și ușoară, pentru o imprimare sigură și flexibilă, independentă de locație, de pe dispozitive mobile și din alte surse.
 
În plus, utilizatorii cu dispozitive iOS și MacOS pot imprima direct pe orice bizhub MFP Konica Minolta care este certificat AirPrint de către Apple. Utilizatorii cu dispozitive Android și Windows 10 pot imprima prin intermediul Mopria Print Services (preinstalat pe dispozitivele lor).
 
Pentru a avea acces la toate funcțiile de imprimare și scanare bizhub, precum și la criptarea fișierelor de la un capăt la altul pentru protecția datelor, puteți descărca aplicația gratuită Konica Minolta Mobile Print pe dispozitivul dumneavoastră iOS sau Android. Vă puteți autentifica și elibera lucrările de imprimare atingând dispozitivul dvs. pe multifuncțional (în loc să treceți cardul de identificare).
 


Permiteți imprimarea mobilă securizată pentru oaspeți și vizitatori


Facilitați-le oaspeților și vizitatorilor imprimarea de pe dispozitivele lor mobile, păstrând în același timp securitatea afacerii dvs. Ideal pentru hoteluri, biblioteci, instituții de învățământ și altele, Secure Guest Print este un serviciu inteligent de la Konica Minolta Workplace Pure, simplu de utilizat de oricine.
 
Un oaspete sau un vizitator trimite pur și simplu documentul la o adresă de e-mail predefinită, apoi folosește codul PIN pe care îl primește pentru a elibera imprimarea la un bizhub MFP.

 


Gestionați infrastructura de imprimare mobilă pe un server sau în cloud


BENS Server este un server de imprimare în rețea scalabil care criptează fișierele trimise la imprimare, optimizează fluxurile de date de imprimare, asigură adaptarea multifuncționalelor Konica Minolta la aproape orice mediu de imprimare (inclusiv AirPrint) și rafinează datele de imprimare mobilă pentru rezultate de înaltă calitate. Dumneavoastră controlați accesul utilizatorilor și puteți solicita autentificarea pentru a elibera lucrările de imprimare.
 
EveryonePrint și EveryonePrint Hybrid Cloud Platform oferă imprimare mobilă securizată într-un cloud privat sau, respectiv, într-un mediu multi-tenant pentru orice dispozitiv și orice marcă de imprimantă - combinând flexibilitatea și simplitatea pe care le așteaptă utilizatorii cu securitatea de care are nevoie afacerea dumneavoastră, inclusiv criptarea de la un capăt la altul a lucrărilor de imprimare pentru protecția datelor. Dumneavoastră:
 
  • Aveți control asupra adăugării și eliminării utilizatorilor
  • Puteți solicita autentificarea pentru a elibera lucrări de imprimare
  • Puteți configura imprimarea securizată pentru invitați


Combinați controlul costurilor cu imprimarea mobilă


Dispatcher Paragon combină gestionarea centralizată a utilizatorilor de imprimare mobilă cu un control strâns al costurilor de imprimare. Puteți urmări utilizarea, aloca costurile și atribui bugete și liste de prețuri dispozitivelor, centrelor de costuri sau utilizatorilor pentru a permite calcularea exactă a costurilor de imprimare. Există, de asemenea, o gamă de opțiuni pentru ca utilizatorii să își completeze conturile.
 

Beneficiile dumneavoastrăSuport pentru BYOD.

Permiteți imprimarea ușoară și sigură de pe orice dispozitiv mobil pentru a susține politicile BYOD.


Utilizare intuitivă.

Conectați-vă rapid și ușor dispozitivul mobil la o imprimantă, gata de imprimare sau scanare.


Creșteți confortul și flexibilitatea.

Oferiți utilizatorilor mai multe opțiuni în ceea ce privește dispozitivele de pe care imprimă, precum și modul și momentul în care imprimă.


Îmbunătățiți productivitatea.

Permiteți utilizatorilor să acceseze funcționalitățile de imprimare și scanare la orice bizhub MFP de pe orice dispozitiv mobil.


Protejați datele.

Păstrați-vă datele corporative în siguranță cu criptarea end-to-end și autentificarea utilizatorului.

1. Ce este printarea mobilă?

Acum că mulți dintre noi folosesc dispozitive mobile din ce în ce mai performante pentru a crea și edita documente și fișiere, dorim să le putem imprima direct de pe aceste dispozitive. Acest lucru este cunoscut sub numele de imprimare mobilă.

În mod tradițional, organizațiile au fost reticente în a permite imprimarea mobilă - preocupate în special de șansele de a compromite rețeaua corporativă prin permiterea accesului de pe dispozitivele BYOD. Acum, însă, există o gamă de soluții care fac ca imprimarea mobilă să fie mai puțin riscantă și mai sigură, fără a adăuga complexitate pentru utilizatori. Soluțiile variază de la capacitatea încorporată a dispozitivelor mobile care permite accesul fără fir la imprimantele din aceeași rețea; până la soluții de întreprindere care oferă un control centralizat și funcționalități de gestionare, precum și alocarea și urmărirea costurilor.

2. În ce fel poate fi utilă printarea mobilă pentru compania în care activez?

Imprimarea mobilă vă poate ajuta organizația:

  • Să stimuleze productivitatea angajaților, permițându-le utilizatorilor să imprime orice de oriunde și astfel să facă mai multe lucruri în mai puțin timp.
  • Să reducă risipa de imprimare, permițând angajaților să tipărească un document atunci când au nevoie de el, în loc să fie tentați să tipărească o mulțime de documente "pentru orice eventualitate".
  • Îmbunătățiți serviciile pentru clienți, oferindu-le personalului care se adresează clienților flexibilitatea de a imprima direct de pe dispozitivele lor mobile în timpul interacțiunilor cu clienții în persoană.

Bucurați-vă de un stil de lucru mobil și flexibil

Konica Minolta face ca printarea de pe dispozitivul dvs. mobil să fie și mai ușoară și mai intuitivă. Nici măcar nu trebuie să descărcați aplicații externe sau să instalați un driver de imprimantă specific - funcțiile noastre mobile se integrează perfect cu tehnologiile mobile inovatoare, permițându-vă să imprimați de pe tabletă sau smartphone cu un singur clic ... aceasta este adevărata inovație cu o atingere inteligentă!

Descărcați broșura
Thumbnail mobile printing brochure

Aflați cum soluțiile noastre de imprimare mobilă vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.