Sustenabilitate și accesibilitate: pentru o lume mai verde și mai echitabilă

Prioritatea acordată oamenilor și planetei

Contactați-ne
 

Să ne îndeplinim cu toții rolul

Asigurarea sustenabilității operațiunilor și angajarea unei forțe de muncă diversificate într-un mediu accesibil și favorabil incluziunii fac de mult timp parte din strategia de responsabilitate socială corporativă (CSR) a multor organizații; însă aceste obiective nu au pătruns întotdeauna în cultura organizației.

În prezent, există o mai mare conștientizare a faptului că un accent pe durabilitate și accesibilitate poate aduce, de fapt, beneficii de afaceri. Sustenabilitatea merge adesea mână în mână cu eficientizarea costurilor, deoarece echipamentele și procesele care protejează planeta prin utilizarea unor resurse mai puține sunt, de asemenea, mai puțin costisitoare pentru funcționare. Veți descoperi adesea că dispozitivele concepute cu gândul la mediu contribuie, de asemenea, la crearea unor spații interioare mai sănătoase. Și toată lumea beneficiază de tehnologia și echipamentele care respectă principiile de proiectare bazate pe cele mai bune practici în materie de utilizare și accesibilitate.

Mai presus de toate, clienții și consumatorii de astăzi tind să aibă o conștientizare sporită a problemelor de mediu și de egalitate care pot influența puternic de la cine aleg să cumpere. Consolidarea reputației dumneavoastră ca o companie sustenabilă, responsabilă și echitabilă, precum și existența unei forțe de muncă care să reflecte diversitatea bazei dumneavoastră de clienți ar putea avea un impact semnificativ.

Există multe modalități de a vă face organizația mai durabilă și de a oferi un mediu de lucru favorabil incluziunii. Konica Minolta vă poate ajuta, cu o gamă de tehnologii, dispozitive și servicii care reflectă propriul nostru angajament față de protecția mediului și accesul egal pentru toți.

 

Un mediu mai bun, în interior și în exterior

În mod standard, toate imprimantele multifuncționale (MFP) Konica Minolta sunt ecologice, eficiente din punct de vedere energetic și ușor de utilizat de către oricine. Pentru organizațiile care doresc să facă un pas mai departe - inclusiv să contribuie la inițiativele sociale și de mediu - pachetul nostru bizhub ECO adaugă valoare suplimentară multifuncționalelor Konica Minolta cu:
  • O configurație personalizată pentru o imprimare optimă și eficientă și deșeuri minime
  • Posibilitatea de a vă reduce impactul asupra mediului prin compensarea emisiilor de carbon prin programul nostru Enabling Carbon Neutrality
  • Sponsorizarea plantării de copaci în Kenya, care contribuie la protecția climei, la reîmpădurire, la biodiversitate; și sprijină oportunități mai bune pentru femeile fermier.

Și pentru că toate beneficiile sunt cuantificate, puteți împărtăși ceea ce faceți cu angajații, clienții și partenerii, folosind pachetul de comunicare pe care vi-l punem la dispoziție.

Programul nostru "Enabling Carbon Neutrality" este disponibil și pentru utilizatorii noștri profesioniști de servicii de imprimare, pentru a-i ajuta să își îndeplinească propriile obiective de protecție a mediului și pe cele ale clienților lor, cu rezultate măsurate. Împreună cu clienții noștri de tipărire profesională și de birou, am compensat peste 30.000 de tone de emisii de CO2 în cinci ani prin acest program.

Dispozitivele noastre sunt proiectate cu gândul la ușurința de utilizare și respectă liniile directoare de design universal, lider în domeniu. Folosim culori și coduri de culori pentru a face lucrurile ușor de utilizat și pentru a menține utilizatorii în siguranță. Tăvile de hârtie și cartușele de toner sunt ușor accesibile pentru a fi reumplute, iar alimentatorul automat de documente poate fi ridicat cu puțin efort fizic, chiar și de către utilizatorii care stau pe scaun. Interfețele cu ecran tactil sunt mari și pot fi înclinate în orice unghi; în plus, utilizatorii pot descărca aplicația gratuită bizhub Remote Access pentru a opera afișajul de pe dispozitivul lor inteligent.

De asemenea, ne pasă să ne ajutăm clienții să creeze un mediu interior sănătos și confortabil pentru toată lumea care lucrează. Pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior, cele mai recente dispozitive ale noastre încorporează unități de curățare a aerului care reduc emisiile de particule ultrafine cu cel puțin 90%. Pentru dispozitivele mai vechi, unitățile atașabile reduc aceleași emisii cu 82% până la 97%.
 

Beneficiile dumneavoastră dintr-o privireRezultate măsurabile.

Sprijiniți-vă agenda de CSR sau de mediu, socială și de guvernanță (ESG) și dovediți angajaților, clienților și partenerilor dumneavoastră impactul eforturilor de reducere a emisiilor de carbon și de acțiune pentru climă.


Accesibilitate pentru toți.

Alegeți dispozitive care sunt concepute pentru a fi sigure și ușor de utilizat de către toată lumea.


Un mediu de lucru mai bun.

Îmbunătățiți calitatea aerului pentru a spori sănătatea, confortul și productivitatea.

1. Ce sunt serviciile de sustenabilitate?

Serviciile de sustenabilitate sunt concepute pentru a ajuta organizațiile să își reducă impactul asupra mediului și să sprijine inițiativele sociale. Konica Minolta se angajează pentru o lume durabilă - pentru succesul afacerilor clienților noștri, pentru societate și pentru generațiile viitoare. Ne exprimăm acest angajament prin contribuțiile noastre la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) globale ale ONU.

3. Ce înseamnă diversitatea la locul de muncă?

Termenul de "diversitate la locul de muncă" se referă la o forță de muncă compusă din persoane cu o varietate de caracteristici, cum ar fi sexul, religia, rasa, vârsta, etnia, abilitățile fizice, orientarea sexuală, precum și alte atribute, cum ar fi nivelul de educație, naționalitatea și experiența de viață.

Un loc de muncă divers ar trebui să fie, de asemenea, un mediu incluziv, accesibil tuturor, în care fiecare are la dispoziție resursele de care are nevoie pentru a contribui în mod eficient.

4. Cum afectează diversitatea locul de muncă?

Diversitatea este un argument comercial puternic în favoarea diversității. O companie care adoptă diversitatea are la dispoziție o rezervă mai mare de talente din care să aleagă și poate beneficia de o gamă mai largă de atitudini și perspective care pot duce la abordări noi în ceea ce privește rezolvarea problemelor și luarea deciziilor, precum și la o mai mare inovație.

Aflați cum Konica Minolta Sustainability and Accessibility Services vă poate ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.