Servicii cloud: susține modalități de lucru mai agile

Organizația dumneavoastră este pregătită pentru viitor cu infrastructură și software ca un serviciu

Contactați-ne
 

Nu lăsați IT-ul inflexibil să vă afecteze business-ul

Dacă organizația dvs. încă își administrează propriile servere și alte infrastructuri, cunoașteți foarte bine provocările implicate:
 

  • Monitorizarea și gestionarea cheltuielilor generale necesare pentru a vă menține afacerea în funcțiune.
  • Presiunea constantă de a menține infrastructura actualizată cu cele mai recente patch-uri de securitate și firmware.
  • Ciclurile lungi de specificații hardware și de achiziții care pot întârzia lansarea de noi aplicații și servicii și pot împiedica creșterea afacerii.

Iar dacă vă îndreptați acum spre un viitor mai digital, este posibil să nu aveți competențele potrivite pentru a sprijini această transformare.

Serviciile Cloud de la Konica Minolta vă pot ajuta să rezolvați aceste probleme și nu numai. Oferim o alternativă bazată pe cloud la resursele de stocare, de rețea și de virtualizare la fața locului, pe care le plătiți în funcție de consum - oferindu-vă flexibilitatea de a mări capacitatea în funcție de evoluția nevoilor de afaceri. Serviciile cloud sunt găzduite în centrele noastre de date sigure, foarte disponibile și de înaltă performanță din Europa, unde echipele noastre de experți monitorizează și gestionează infrastructura în numele dumneavoastră.

Puteți utiliza serviciile noastre cloud în orice mod se potrivește afacerii dumneavoastră:

  • Infrastructură ca serviciu (IaaS) - rulați propriile aplicații și servicii pe infrastructura noastră avansată
  • Platform as a Service (PaaS) - integrați IT-ul companiei dumneavoastră (hardware, software, aplicații, instrumente și servicii) pe o singură platformă bazată pe cloud.
  • Software as a Service (saaS) - profitați de serviciile complet gestionate în cloud de la Konica Minolta, inclusiv Microsoft 365, și de sistemele de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) și de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM).

Beneficiile Serviciilor CloudFlexibilitate și scalabilitate pentru a se adapta la nevoile de afaceri în schimbare


Fără costuri ascunse - plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați


Monitorizare și management de specialitate 24/7, permițând echipelor dvs. să se concentreze asupra inovației IT


Niveluri ridicate de securitate și disponibilitate -
centrele de date care găzduiesc serviciile noastre cloud sunt certificate ISO 27001 (securitatea informațiilor) și DIN EN 50600 (planificarea, construcția și exploatarea centrelor de date).

 


Acces oricând și de oriunde la aplicații și date centralizate pe orice dispozitiv -
sprijinirea lucrului la distanță și mobil

 

Mai multe povești de succes

Servicii cloud pentru IMM-uri

Odată cu creșterea exponențială a datelor și cu necesitatea de a concura într-o eră digitală în continuă schimbare, decizia de a rămâne cu sisteme învechite poate însemna că IMM-urile riscă să rămână în urmă. Beneficiind de o perspectivă pe termen lung și de o înțelegere profundă a afacerilor clienților noștri, Konica Minolta ajută IMM-urile să se pună la punct și să treacă la cloud.

cloud for SMEs e-book cover

Avansați-vă afacerea cu Konica Minolta Cloud Services

 

Atunci când alegeți Konica Minolta Cloud Services, alegeți o cale simplificată către o infrastructură IT avansată, care vă va sprijini afacerea, indiferent de cât de mult sau cât de repede crește. Cu aplicațiile și serviciile găzduite în mediul nostru cloud securizat, veți avea o platformă rentabilă și scalabilă pe care afacerea dvs. se poate baza - acum și în viitor - și o echipă IT care este eliberată de sarcinile operaționale zilnice pentru a se concentra pe inovație.  
 

Aflați cum serviciile noastre de cloud vă pot ajuta afacerea

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, contactați-ne astăzi.