Securitatea informațiilor

De ce securitatea strategică este singura securitate

 

Digitalizarea a adus companiilor de astăzi o gamă largă de noi beneficii pe care nu le-ar fi crezut posibile cu doar câteva decenii în urmă. Măsurile digitale au puterea de a crește productivitatea unei companii, de a-i reduce costurile, de a îmbunătăți calitatea produselor și serviciilor și multe altele.

Însă, în era digitalizării, companiile trebuie să asigure mai mult ca niciodată securitatea IT-ului lor. Provocările cresc considerabil din cauza complexității și a numărului tot mai mare de sisteme și de căi de atac. Informația este bijuteria coroanei pe care o vizează atacatorii. Din ce în ce mai multe companii și organizații cad victime ale atacurilor cibernetice, în special și întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri). Nu se mai pune problema dacă o companie va fi atacată, ci când. Pe de altă parte, când vine vorba de securitatea informațiilor și de protecția datelor, cerințele impuse companiilor în prezent devin din ce în ce mai dificile cu fiecare an. Utilizarea securității informatice "de ultimă generație" a fost încorporată în ultimii ani în corpul de legi europene, cum ar fi Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) al UE. Standardele internaționale, precum ISO 27001, definesc modul în care trebuie implementate cerințele.

Konica Minolta Business Solutions Europe a primit, de asemenea, certificarea ISO 27001 pentru sistemul de management al securității informației (ISMS) stabilit. Și, în calitate de furnizor de încredere care deține acest certificat, dorim să ne sprijinim clienții în atingerea celui mai înalt nivel în ceea ce privește securitatea informațiilor, de asemenea. Pentru că securitatea informațiilor și protecția datelor sunt valori centrale, extrem de relevante pentru succesul afacerii, competitivitate și reputație. Așadar, compania dumneavoastră se protejează eficient? Pentru a face acest lucru, va trebui să adoptați o abordare strategică în ceea ce privește securitatea informațiilor dumneavoastră. Protecția informațiilor din cadrul companiei - fie că este vorba de informațiile proprii ale companiei sau de cele ale clienților - este unul dintre principalele obiective ale conceptelor de securitate a informațiilor. În absența unei astfel de abordări, companiile nu vor avea transparența și viteza de reacție necesare în cazul unui atac și vor fi nepregătite pentru o situație de urgență. O abordare strategică, pe de altă parte, înseamnă o creștere efectivă a securității cu ajutorul unor măsuri adecvate. Elaborarea unor astfel de strategii adaptate cu precizie nu numai că va crea protecția atât de necesară pentru compania dumneavoastră, însă; de asemenea, vă va reduce costurile, asigurându-se că singurele soluții pe care le utilizați sunt cele de care aveți cu adevărat nevoie.
 

Konica Minolta - Securitate la 360 de grade pentru afacerea dumneavoastră

Konica Minolta este partenerul potrivit, a cărui expertiză îi oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor domeniilor relevante ale clientului (360 de grade). Experții din domeniile securității dispozitivelor de imprimare, securității video, securității IT și securității datelor analizează cerințele de securitate ale clientului și elaborează împreună un concept pentru securitatea completă a clientului.Dacă doriți să vă asigurați că firma dumneavoastră este complet securizată, atunci Konica Minolta este partenerul potrivit pentru dumneavoastră, cu abordarea sa holistică de 360° în ceea ce privește securitatea informațiilor. Cu ajutorul expertizei noastre, obținem o imagine de ansamblu asupra tuturor domeniilor relevante ale afacerii dumneavoastră. Cu abordarea noastră holistică a securității informațiilor și o varietate de pachete de consultanță diferite, vă sprijinim în implementarea unui concept complet de securitate a informațiilor. Experții noștri în securitatea dispozitivelor de imprimare, securitatea video, securitatea IT și securitatea datelor analizează cerințele dumneavoastră de securitate și lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a elabora un concept de securitate totală.

Luna europeană a securității cibernetice: Evitarea unei crize de ostatici cibernetici

Multe întreprinderi mici și mijlocii iau în considerare instrumente și strategii pentru a face din munca la distanță o parte permanentă a activității lor și, deși munca la distanță aduce noi oportunități, aduce și noi provocări.
 
Un sondaj recent realizat în rândul factorilor de decizie din domeniul IT din Europa arată în ce măsură amenințările la adresa securității au devenit recent o provocare generalizată pentru întreprinderi. Cartea noastră electronică utilă vă ghidează prin principalii factori de securitate de care trebuie să țineți cont în transformarea digitală a afacerii dumneavoastră.

it security infographic thumbnail

Infografic de securitate la 360 de grade

În era digitală, companiile trebuie, mai mult ca niciodată, să acorde prioritate maximă securității

aruncați o privire la infografic

Cele patru domenii de securitate la Konica Minolta


"Cu cât poți face mai mult cu ea, cu atât mai mult îți pot face ei ție." În această eră a structurilor IT din ce în ce mai complexe și a digitalizării generalizate a activităților și datelor dumneavoastră, companiile de toate formele și dimensiunile devin mai puternice și mai eficiente - dar și mult mai vulnerabile la atacurile cibernetice sub formă de troieni, modificatori de browser, pachete de software și alte programe malware, capabile să pătrundă în sistemele noastre folosind o gamă largă de rute noi și inedite.
 
Un studiu recent a constatat că costul mediu al unui singur atac malware asupra unei companii a depășit acum 2,4 milioane de dolari. Cheltuielile totale ale companiilor pentru securitatea informațiilor au crescut de la 102 miliarde de dolari la 124 miliarde de dolari numai în ultimii doi ani și se pare că vor continua să crească. Așadar, este compania dumneavoastră în pericol?
 
Din păcate, răspunsul este probabil un "da" răsunător. Aproape trei sferturi (74%) dintre companiile chestionate în cadrul unui studiu recent au declarat că au peste 1.000 de fișiere sensibile vechi, 21% dintre fișierele din prezent nu sunt protejate în niciun fel și, în mod șocant, 41% dintre companii au declarat că au peste 1.000 de fișiere sensibile (inclusiv numere de carduri de credit și dosare medicale) complet neprotejate.
 
Dar există speranță. Integrarea unor măsuri adecvate și personalizate pentru a vă proteja eficient organizația este mai ușoară decât ați putea crede.
 
În calitate de furnizor și partener inovator de servicii IT, Konica Minolta oferă un concept de securitate la 360 de grade care acoperă toate domeniile relevante, de la securitate IT și consultanță în domeniul securității informațiilor, până la securitate pentru sistemele de imprimare multifuncționale și supraveghere video. Acest lucru înseamnă că obțineți toate soluțiile de securitate de la o singură sursă - de la securitate IT, consultanță în domeniul securității informației, securitatea dispozitivelor de imprimare până la securitatea video.
 

Securitate IT

Mediile IT devin din ce în ce mai complexe, granițele dispar, iar posibilitatea de a fi atacat este din ce în ce mai mare. Pe măsură ce devine clar că tehnologia singură nu mai oferă un nivel adecvat de protecție, iar interacțiunea dintre oameni, procese și tehnologie devine mai necesară ca niciodată, lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a dezvolta o abordare strategică menită să vă ofere valoare adăugată, transparență, durabilitate și o viteză de reacție uimitoare.

Consultanță în domeniul securității informațiilor

Cerințele companiilor din zilele noastre devin din ce în ce mai exigente în fiecare an în ceea ce privește securitatea informațiilor și protecția datelor. Utilizarea unor măsuri de securitate IT de ultimă generație a fost, de asemenea, încorporată în legislația europeană, mai ales în Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR de anul trecut, iar securitatea informațiilor a devenit un subiect de preocupare majoră pentru clienții din toate sectoarele de activitate în ultimul deceniu. Konica Minolta oferă consultanță clienților din întreaga lume în ceea ce privește provocările legate de securitatea informațiilor.


 

Securitatea multifuncționalelor

Imprimantele multifuncționale (MFP) de astăzi nu pot "doar" să tipărească, să copieze, să trimită faxuri și să scaneze documente, ci și să economisească timp și să crească enorm productivitatea într-o gamă largă de moduri diferite. Cu toate acestea, din ce în ce mai mult, multifuncționalele devin centrul atacurilor hackerilor, care sunt din ce în ce mai numeroase și mai sofisticate. Acestea implică adesea utilizarea unor porți de intrare necunoscute până acum de către companii în conceptele lor de securitate - cum ar fi MFP-urile. Astfel, este extrem de important să luați în considerare MFP-urile atunci când analizați strategia de securitate a companiei dumneavoastră.

Siguranță și securitate prin soluții video

Supravegherea video, camerele de securitate sau soluțiile CCTV au jucat în mod tradițional un rol în sprijinirea organizațiilor pentru a securiza un perimetru sau o proprietate, pentru a permite accesul doar persoanelor autorizate sau pentru a menține un loc de muncă sigur. Soluțiile de analiză video inteligentă de la Konica Minolta se bazează pe inteligența artificială (AI) și pe camerele video inteligente Mobotix bazate pe IoT pentru a procesa imediat imaginile și înregistrările video ale camerelor, permițând o analiză automată, detectarea și alertarea în timp real care ajută la menținerea siguranței persoanelor, a locurilor și a bunurilor.
Siguranță și securitate prin soluții video

Securitate la 360 de grade

Protecție completă pentru datele dumneavoastră IT, sisteme de securitate multifuncționale și video

Descarcă
security brochure thumbnail

Aflați cum serviciile noastre de securitate vă pot ajuta afacerea

Konica Minolta ia foarte în serios securitatea datelor și a dispozitivelor sale. Prin urmare, dacă vă confruntați cu orice preocupări sau probleme legate de dispozitivele noastre, nu ezitați să ne contactați și vă vom