Siguranță și securitate prin soluții video: detectați și protejați

Păstrați siguranța persoanelor, a spațiilor și a proprietăților cu ajutorul soluțiilor video inteligente

Contactați-ne
 

Duceți supravegherea video la nivelul următor: automatizați detecția și analiza
 

Supravegherea video, camerele de securitate sau soluțiile CCTV au avut în mod tradițional rolul de a ajuta organizațiile să securizeze un perimetru sau o proprietate, să permită accesul doar persoanelor autorizate sau să mențină un loc de muncă sigur.


Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, fluxurile video arată pur și simplu ceea ce se întâmplă. Prin urmare, acestea trebuie să fie monitorizate de o echipă de securitate sau de operațiuni, ceea ce înseamnă că există întotdeauna riscul ca acestea să rateze ceva important. În plus, organizațiile trebuie să plătească pentru cantități mari de stocare a înregistrărilor video, chiar dacă este puțin probabil ca majoritatea înregistrărilor să mai fie necesare.
 

Analizele video inteligente pun totul în evidență

Soluțiile de analiză video inteligentă duc supravegherea și monitorizarea video la următorul nivel. Acestea se bazează pe inteligența artificială (AI) și pe camerele video inteligente Mobotix bazate pe IoT pentru a procesa imediat imaginile și înregistrările video ale camerelor, permițând o analiză, o detectare și o alertă automatizate în timp real care ajută la menținerea siguranței oamenilor, a locurilor și a bunurilor.

Soluțiile noastre de analiză video preiau sarcina monitorizării umane constante, oferind o mai mare consecvență și implicând oamenii (prin intermediul alertelor) doar atunci când detectează anomalii, deficiențe, riscuri sau pericole. Colaborăm cu clienții noștri pentru a înțelege ce trebuie să identifice și să detecteze, precum și ce praguri trebuie să măsoare, și personalizăm algoritmul încorporat în consecință. Soluțiile noastre de analiză video vă pot ajuta:


Îmbunătățiți siguranța lucrătorilor - verificând dacă lucrătorii poartă echipamentul de protecție personală (PPE) adecvat sau dacă se află la distanța necesară unul față de celălalt sau față de un utilaj. Soluțiile noastre vă ajută, de asemenea, să protejați lucrătorii singuratici prin recunoașterea mișcărilor corpului care pot indica o boală sau o vătămare; să detectați persoanele aflate într-o zonă de excludere predefinită și să asigurați o supraveghere acustică pentru a detecta, de exemplu, alarme sau strigăte de ajutor.

Preîntâmpinați răspândirea infecțiilor - capacitățile de supraveghere acustică ale camerelor noastre permit identificarea persoanelor care strănută sau tușesc; în timp ce capacitatea lor de imagistică termică vă permite să verificați dacă temperatura corpului depășește un anumit prag. Astfel, puteți separa persoanele care ar putea fi bolnave de cele care sunt sănătoase.


Protejați-vă perimetrul - vă oferim soluții de protecție a perimetrului bazate pe camerele de exterior Mobotix, care sunt suficient de robuste pentru a rezista la condiții meteorologice și temperaturi extreme, pot monitoriza în condiții care variază de la lumină puternică la întuneric complet și necesită o întreținere minimă.


Controlați accesul în incinta sau pe proprietatea dvs. - cu soluții de control al accesului bazate pe recunoașterea facială sau pe detectarea temperaturii corporale, care generează alerte în cazul în care sunt detectate persoane neautorizate sau dacă temperatura unei persoane depășește pragul stabilit.


Protejați-vă împotriva unor potențiale breșe de securitate - protejați informațiile, obiectele sau alte bunuri valoroase prin identificarea comportamentelor suspecte și generarea de alerte.
 

Avantajele soluțiilor noastre videoNiveluri constante de monitorizare în orice moment


Alertă în caz de anomalii sau alte probleme care să permită o intervenție rapidă


Tablourile de bord ușor de utilizat sprijină acțiunile în timp real, precum și analizele istorice


Transmiterea criptată a datelor asigură securitatea datelor


Instrumente de monitorizare a inteligenței artificiale reglementate care nu pun în pericol sănătatea oamenilor.
viața privată a oamenilor în pericol

De ce Konica Minolta pentru serviciul de soluții video - Să facem vizibil ceea ce este invizibil

Sistemul video inteligent Konica Minoltas poate rezolva problemele din toate domeniile: Asigurarea siguranței într-o unitate de producție, înregistrarea vehiculelor pentru a detecta mișcările, comunicarea cu rețeaua sau declanșarea alarmelor, dacă este necesar. Soluția vă permite, de asemenea, să analizați comportamentul clienților.

1. Care sunt caracteristicile camerelor video inteligente?

Camerele video inteligente, cum ar fi gama noastră Mobotix, compatibilă cu IoT, combină date vizuale, termice, audio și senzoriale pentru a vă proteja mai bine mediul înconjurător. Camerele Mobotix sunt robuste și durabile (fără piese mobile), consumă foarte puțină energie, oferă o calitate excepțională a imaginii și permit analiza datelor. Cu o vedere panoramică emisferică de 360 de grade sau de 180 de grade, nu există unghiuri moarte, astfel încât o zonă mare poate fi acoperită de mai puține camere.

2. Cât de sigure sunt camerele video Mobotix?

Prin menținerea dezvoltării și testării software-ului în propriile noastre facilități securizate din Germania, Konica Minolta este lider în industria de securitate cibernetică pentru ecosistemele de supraveghere video. Produsele noastre hardware și software sunt testate în mod regulat de către experți independenți în securitate digitală din partea unor terțe părți pentru a evalua și confirma capacitatea lor de protecție împotriva atacurilor cibernetice. În 2021, cel mai important institut german pentru teste de penetrare, SySS GmbH, a recertificat platforma video inteligentă Mobotix 7 și camerele de securitate Mobotix Mx6, confirmând standardul lor ridicat de securitate cibernetică.

3. Cum pot utiliza o soluție de analiză video pentru a-mi proteja forța de muncă?

În funcție de industria dvs., există multe moduri în care o soluție de analiză video Konica Minolta vă poate ajuta cu sănătatea și siguranța la locul de muncă, inclusiv:

  • Verificarea faptului că lucrătorii poartă echipamentul de protecție individual (PPE) adecvat
  • Monitorizarea distanței dintre lucrători și utilaje
  • Protejarea lucrătorilor singuratici
  • Detectarea persoanelor aflate într-o situație periculoasă, cum ar fi în interiorul unei zone de excludere predefinite

În plus, soluțiile noastre vă pot ajuta să monitorizați distanțarea socială; sau să separați persoanele care ar putea fi bolnave de cele care sunt sănătoase prin monitorizarea tusei, a strănutului și a temperaturii corporale.

4. Cum mă ajută analizele video să îmi securizez spațiile?

Puteți utiliza soluțiile de analiză video Konica Minolta pentru a vă securiza spațiile

  • Protecție perimetrală - cu opțiunea de a automatiza acțiuni precum deschiderea porților pentru persoanele autorizate
  • Controlul video al accesului - cum ar fi recunoașterea facială care se poate integra cu sistemele de intrare existente
  • Detectarea comportamentelor suspecte - care identifică și vă alertează în caz de anomalii

 

Imagistică termică: Explicații despre tehnologie

Soluțiile noastre termice reprezintă cheia pentru protejarea bunurilor și evitarea situațiilor periculoase, permițându-vă să vedeți necunoscutul. Cu ajutorul imaginilor termice, amenințările pot fi detectate din timp. Vedeți invizibilul

Consultați infograficul nostru
MOBOTIX Infographic Security COVID-19

Würth Ungaria: Măsurarea temperaturii corporale cu ajutorul soluțiilor video

Grupul Würth este lider de piață la nivel mondial în activitatea sa principală, vânzarea de materiale de asamblare și fixare. În cadrul activității de bază, Würth Line, gama de produse pentru artizanat și industrie cuprinde peste 125.000 de produse: De la șuruburi, accesorii pentru șuruburi și ancore până la scule, produse tehnico-chimice și echipamente de protecție personală. Gama de produse și servicii include tot ceea ce un mic magazin sau o companie de producție ar putea avea nevoie pentru lucrările zilnice de reparații și întreținere.

Fundația Primus Școli Polonia: Măsurarea temperaturii corporale cu ajutorul soluțiilor video

Școala primară privată PRIMUS și Școala secundară privată PRIMUS sunt două școli administrate de Fundația PRIMUS, care funcționează din 1992 și sunt situate în Varșovia, Polonia. Acestea oferă educație de la grădiniță până la liceu.

Aflați cum soluțiile video Konica Minolta vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.