Revoluția printului digital continuă!

Revoluția printului digital continuă!
Konica Minolta, lider de piață pe zona de soluții de tipar digital industrial și comercial, deține în portofoliul de  produse seria de sisteme de producţie AccurioPress C14000 / C12000 - echipamente destinate tiparului digital pe bază de toner a volumelor mari.

În istoria dezvoltării sistemelor Konica Minolta destinate imprimării digitale - AccurioPress C14000 și C12000 sunt capodopere ale noii generaţii. Modelele emblematice se disting printr-o calitate de imprimare fără precedent, o flexibilitate uimitoare a mediei de printare și prin cel mai înalt grad de automatizare. AccurioPress C14000 are o viteză de imprimare de până la 140 de pagini A4 pe minut și este cu 40% mai rapid decât orice alt echipament de producţie digitală de la Konica Minolta. Cel de-al doilea model din serie, AccurioPress C12000, furnizează aceeași calitate de imprimare și o viteză de 120 ppm.

/ RETHINK EFFICIENCY

/ RETHINK EFFICIENCY

/ RETHINK EFFICIENCY

Konica Minolta acordă o importanţă deosebită dezvoltării de soluţii pentru creșterea afacerilor clienţilor și partenerilor săi. Graţie sistemului AccurioPress C14000, ce poate printa pe o varietate sporită de suport media, de la hârtie subţire până la 450 g/mp, hârtie texturată, plicuri și etichete din poliester, productivitatea este mult îmbunătăţită. Odată cu lansarea sistemelor de producție digitală AccurioPress C14000 și C12000 a fost creată o oportunitate majoră de intrare pe segmentul echipamentelor de mare producţie pentru companie.

Descărcați Broșura AccurioPress C14000 și aflați mai multe detalii despre capacitățile oferite de sistemul de înaltă producție digitală dezvoltat de Konica Minolta

Descarcă broșura
AccurioPress_C14000_C12000 Brochure_RO-1

Automatizare și reducere de costuri de top

Automatizare și reducere de costuri de top

Știați că, pe lângă printarea unui volum de pagini crescut, într-un timp redus, AccurioPress C14000 oferă automatizare extinsă asupra poziționării imaginilor, pe de o parte, și controlul calității culorilor, pe de altă parte? Toate aceste sunt posibile grație tehnologiei inteligente de optimizare a calității – IQ-501

Atât seria de sisteme AccurioPress, cât și opţiunea îmbunătăţită de control al calităţii IQ-501 sunt concepute și oferite pe piaţă exclusiv de către Konica Minolta: “În timp ce alți producători dispun de o tehnologie similară de control al calității, considerăm că unitatea noastră automată IQ-501 este unică. În acest mod, reușim să ne diferențiem de competitorii noștri și să oferim o calitate superioară a printurilor efectuate pe echipamentele Konica Minolta”, a declarat Olaf Lorenz.
 

Descarcă

Rezervați o întâlnire cu reprezentanții noștri!

Consultanții Konica Minolta Business Solutions România vă stau la dispoziție pentru a vă demonstra avantajele tiparului digital și numeroasele beneficii pe care acesta le poate aduce afacerii dumneavoastră!