Intelligent Connected Workplace la GoTech World 2021

Intelligent Connected Workplace este acolo unde oamenii, spațiile și dispozitivele se conectează intuitiv. Acolo unde se află toată informația de care aveți nevoie. Este locul de unde puteți fi permanent conectați și gestiona totul.

We RETHINK the workplace, so it works for you.


Descoperiți cele mai noi soluții și instrumente moderne de lucru pentru un birou inteligent și permanent conectat, în cadrul secțiunii Digital Transformers, la GoTech World 2021.

Managementul Contractelor

Indiferent de numărul de contracte pe care îl gestionați, de modul în care se derulează aprobarea și semnarea contractelor sau de numărul persoanelor implicate în lucrul cu acestea, soluția de Management al Contractelor, dezvoltată de Konica Minolta pe platforma M-Files, poate răspunde cerințelor din aproape orice domeniu de activitate.
 

MAI MULTE INFORMAȚII AICI

Registratură electronică

Soluția de Registratură electronică, dezvoltată de Konica Minolta pe platforma M-Files, vine în sprijinul companiilor și departamentelor care lucrează cu volume mari de documente pe suport hârtie și care necesită un număr mare de angajați pentru prelucrarea acestora.
 

MAI MULTE INFORMAȚII AICI

Inspecție vizuală calitativă

Folosirea aplicațiilor de analiză video avansată cu Inteligență Artificială oferă noi oportunități pentru multe sectoare și industrii, camerele video fiind sincronizate cu sistemul de control al echipamentelor, pentru a urmări procesele de lucru în mod autonom. În plus, tehnologia de analiză video asigură monitorizarea liniilor de producție, detectează automat defectele produselor și numărul produselor finite realizate, contribuind astfel la îmbunătățirea calității produselor realizate, creșterea vitezei de producție și reducerea erorilor umane.
 

MAI MULTE INFORMAȚII AICI

Siguranța în muncă

Utilizarea substanțelor periculoase sau inflamabile, folosirea corectă a utilajelor industriale și mentenanța echipamentelor în zone de risc sau inaccesibile sunt esențiale în diferite domenii de activitate, construcții sau producție și presupun scenarii suplimentare de securizare a muncii, ce vizează atât prevenirea erorilor umane, cât și a celor cauzate de funcționarea defectuoasă a echipamentelor.
 

MAI MULTE INFORMAȚII AICI

RETHINK INFORMATION MANAGEMENT

RETHINK INFORMATION MANAGEMENT