Ghid Media Online

 
Suport de printare compatibil pentru sistemul dvs. Konica Minolta


Ghidul media online oferă o prezentare rapidă a substraturilor testate pentru sistemul dvs. de imprimare.
Informații detaliate despre substrat și rezultatul testului sunt la îndemână și sunt gata de descărcare ușoară.
Aceasta include profilul de hârtie al mașinii, precum și exportul de ghiduri media individuale.
Evaluare completă * Evaluare Normală  

Clasa de evaluare:
1, Simplă

Clasa de evaluare
2,3,4
 
A+   Rezultat excelent la printare; substrat recomandat
A a Rezultat de printare excelent
B b Rezultat de printare acceptabil
B- b- Rezultat de printare acceptabil, setări speciale recomandate
C c Rezultat neacceptat, poate apărea o problemă
* Pentru evaluarea completă, substraturile sunt testate în cantități sporite
DISCLAIMER
 
1. Informații generale:
Substratele enumerate au fost testate la Konica Minolta Media Evaluation Centers conform standardelor de evaluare definite de Konica Minolta, Inc. Japonia. Certificarea se concentrează pe calitatea de ieșire a imaginii, alimentarea substratului și capacitatea de transport. Pentru mai multe detalii, clienții pot contacta furnizorul de media sau organizația locală Konica Minolta.
 
2. Informații suplimentare:
Trebuie menționat: compoziția sau natura substratului testat este uneori supusă modificărilor producătorului. Prin urmare, recomandările substratului se referă întotdeauna la natura produsului utilizat în perioada de testare menționată. Konica Minolta recomandă cu tărie clienților să imprime un număr mic de foi înainte de producție pentru a confirma dacă respectă sau nu calitatea necesară. Trebuie luate în considerare că hârtiile acoperite, preimprimate, ciocanite sau texturate și substraturi fără hârtie (de exemplu, hârtii fără carbon, adeziv, etichete, filme PE, poliester și PVC) - în special atunci când sunt utilizate la scară largă sau pe o perioadă mai lungă - poate declanșa procese chimice și / sau termice în sistemul de imprimare, ceea ce poate provoca un defect sau o uzură prematură a anumitor componente. Dacă un sistem de tipărire va fi utilizat în primul rând sau exclusiv în acest scop, acesta este numai pe riscul și responsabilitatea clientului. Orice funcție sau pierderi de calitate asociate acestuia nu constituie un defect al sistemului de imprimare, cu excepția cazului în care Konica Minolta a testat suportul de imprimare critic - și dacă este necesar - pentru un volum dat pe unitatea de timp lansată pentru utilizare.
 
3. Garanție și răspundere
Dacă substratul enumerat este utilizat în afara condițiilor de testare particulare sau cu respectarea „Informațiilor suplimentare” de mai sus, nu se poate deriva nici o garanție sau daune pentru daune împotriva Konica Minolta din recomandările prezentului substrat. În cazul problemelor legate de calitatea imprimării și de fiabilitate cauzate de operațiuni dincolo de descrierea produsului respectiv a mașinii, a hârtiei sau a datelor de tipărire, Konica Minolta nu oferă nicio garanție de performanță sau garanții pentru substraturile enumerate.