Schimbul de informații: acces ușor la fișiere și documente

Accesați și partajați informații în orice moment, în orice loc și de pe orice dispozitiv

Contactați-ne
 

Eliminarea barierelor și creșterea colaborării

Dacă aveți oameni care lucrează pe teren, în deplasare, de acasă sau din alte locații îndepărtate, știți cât de dificilă poate fi partajarea corectă a informațiilor. Vreți să vă asigurați că toată lumea poate obține fișierele și documentele de care are nevoie pentru a fi eficientă și productivă. Doriți să încurajați colaborarea între persoanele și echipele dispersate. Este posibil chiar să aveți nevoie să partajați documente cu clienții, partenerii sau furnizorii.


În același timp, însă, doriți să evitați:

  • Riscurile de securitate a datelor care pot apărea atunci când conținutul este accesat sau mutat în mod necontrolat.
  • Problemele de control al versiunilor care pot apărea atunci când mai multe copii ale unui document sunt editate în același timp
  • Consecințele potențiale ale persoanelor care se bazează pe informații necontrolate sau neactualizate, cum ar fi listele de prețuri sau specificațiile produselor de anul trecut.

 

Faceți partajarea ușoară și sigură. Cu aplicații și instrumente familiare.


Combinând aplicațiile familiare de productivitate de birou cu capabilități care permit utilizatorilor autorizați să partajeze fișiere și să acceseze informațiile de care au nevoie, veți ajuta oamenii să își facă treaba mai eficient - cu certitudinea că conținutul organizației dvs. rămâne protejat și securizat în mod corespunzător.


Cu Microsoft 365 în cloud, utilizatorii pot accesa și partaja cu ușurință o gamă largă de conținut și informații - fișiere, dosare, documente, foi de calcul, fotografii, clipuri video, prezentări de fișiere audio și multe altele - oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv - inclusiv telefoane mobile. Astfel, este mai puțin probabil ca aceștia să își stocheze propriile versiuni la nivel local și este mai probabil să utilizeze și să lucreze cu conținut actualizat care este întreținut și stocat la nivel central.

Deoarece aplicațiile Microsoft 365 sunt perfect integrate, utilizatorii pot colabora cu ușurință în direct, folosind opțiuni audio, video și de mesagerie. De asemenea, ei pot partaja și actualiza conținutul și informațiile în timp real. De exemplu, un document Word sau Excel poate fi partajat și adnotat în direct în timpul unei videoconferințe Skype sau Teams; în timp ce grupurile pot colabora în siguranță și în mod eficient la proiecte prin intermediul Teams și pot stoca fișiere și dosare în mod centralizat folosind OneDrive sau SharePoint Online.

Pentru a vă ajuta să vă protejați conținutul, Microsoft 365 în cloud este integrat cu Azure Active Directory, oferindu-vă control deplin asupra gestionării identității și accesului atât în mediile cloud, cât și în mediile on-prem.

Beneficiile dumneavoastrăEconomisiți timp


Cu un acces rapid și ușor la informații și la partajarea fișierelor, utilizatorii au mai mult timp pentru a se ocupa de munca pe care o au de făcut.Îmbunătățirea colaborării

Crearea de spații de lucru comune și conferințe ușoare favorizează munca în colaborare și accelerează finalizarea proiectelor.Îmbunătățirea productivității


Accesul rapid și ușor la fișiere și documente de pe orice dispozitiv, cu ajutorul aplicațiilor familiare, ajută oamenii să lucreze mai mult, indiferent unde se află.


Eliminați problemele de control al versiunilor


Prin stocarea centralizată a fișierelor și a documentelor disponibile pentru toți utilizatorii, eliminați riscul ca versiunile multiple și neactualizate să circule.


Creșterea securității informațiilor


Protejați activele de informații corporative cu un control centralizat asupra gestionării identității și accesului.

1. Cum funcționează partajarea de fișiere?

Software-ul de partajare a fișierelor funcționează permițând mai multor persoane să acceseze, să vizualizeze, să citească, să editeze sau să interacționeze în alt mod cu același fișier sau document în același timp.

2. Care sunt avantajele partajării fișierelor?

O soluție eficientă de partajare a fișierelor economisește timp pentru angajați, ajută la asigurarea faptului că informațiile corporative rămân actualizate și sigure, sprijină o colaborare mai eficientă și contribuie la creșterea productivității. Atunci când alegeți Microsoft 365 pentru capacitățile sale de partajare a fișierelor și de colaborare, veți constata că integrarea aplicațiilor familiare de productivitate de birou face ca utilizatorii să adopte rapid și ușor această soluție și să experimenteze beneficiile.
 

3. Când ar trebui să folosiți partajarea de fișiere?

Folosiți o soluție precum Microsoft 365 pentru a permite partajarea informațiilor, a dosarelor și a fișierelor atunci când aveți nevoie să faceți ca informațiile să fie ușor și sigur accesibile echipelor distribuite, lucrătorilor mobili, personalului de pe teren, lucrătorilor de la distanță și de la domiciliu; sau când trebuie să colaborați cu terțe părți, cum ar fi clienții, partenerii sau furnizorii. Având în vedere că fiecare organizație funcționează pe bază de date, aproape orice organizație poate beneficia de o soluție eficientă de partajare a fișierelor.
 

Soluțiile noastre de partajare a documentelor și fișierelor