Servicii IT gestionate: un IT mai fiabil, mai mult timp pentru strategia IT

Redă timpul echipei IT prin externalizarea sarcinilor de gestionare zilnică

Contactați-ne
 

Opriți lupta împotriva conflictelor și începeți să inovați 

 

În general, organizațiile sunt de acord că infrastructura IT este coloana vertebrală a operațiunilor și proceselor lor de afaceri. Infrastructurile IT de astăzi sunt mai dinamice decât înainte și mai complexe de gestionat. Noi tehnologii apar pe piață și oferă noi capacități ca răspuns la cerințele în schimbare, cum ar fi modelele de lucru la domiciliu și hibride, precum și stocarea și analiza datelor din ce în ce mai exigente. În paralel, amenințările cibernetice devin tot mai răspândite și mai sofisticate, în timp ce protecția datelor și reglementările aferente evoluează. 
 
Astfel, echipele IT interne sunt trase în două direcții. Ele doresc să evalueze noi tehnologii și să lanseze noi aplicații și servicii pentru a contribui la transformarea proceselor și a sprijini creșterea afacerii. Dar nu au suficient timp, deoarece sunt prea prinse în sarcinile zilnice de monitorizare a hardware-ului; patch-uri și actualizări de software, hardware și de securitate; gestionarea copiilor de rezervă și a drepturilor utilizatorilor; și depanarea. 
 
Acesta este motivul pentru care organizațiile apelează din ce în ce mai mult la furnizorii de servicii gestionate (MSP), cum ar fi Konica Minolta. Echipele noastre își folosesc expertiza pentru a prelua gestionarea zilnică a infrastructurii, furnizând un serviciu proactiv care menține niveluri ridicate de disponibilitate și securitate și oferind echipelor IT interne ale clienților noștri timpul de care au nevoie pentru a se concentra pe dezvoltările strategice. 
 
Atunci când alegeți Konica Minolta pentru servicii IT gestionate, începem prin a efectua o analiză a cerințelor înainte de a implementa aplicații, monitorizarea serverelor, instrumente de monitorizare a securității și capacități de control de la distanță. Putem prelua biroul dumneavoastră de asistență IT, oferind o ușurare suplimentară a sarcinilor care necesită mult timp. În plus, vă putem îndruma și sprijini în adoptarea de noi tehnologii, cum ar fi adoptarea platformei cloud pentru a vă extinde capacitățile de stocare și procesare a datelor sau implementarea de noi aplicații și servicii la nivelul întregii întreprinderi.   

Beneficiile serviciilor IT gestionateStare de liniște

Știți că infrastructura și aplicațiile dumneavoastră IT sunt monitorizate și gestionate de experți.


Disponibilitate crescută

Gestionarea proactivă înseamnă că problemele IT sunt identificate și rezolvate înainte de a deveni probleme care să afecteze operațiunile de afaceri.


Securitate pe care vă puteți baza

Echipele noastre de servicii IT gestionate optimizează protecția datelor și a infrastructurii IT, fiind la curent cu cele mai recente amenințări la adresa securității și cu instrumentele necesare pentru a le contracara.


Concentrați-vă pe strategie

Având monitorizarea și întreținerea zilnică în mâini sigure, echipa IT internă este liberă să se concentreze asupra dezvoltărilor strategice pentru a sprijini creșterea afacerii.

Analiza rețelei

Cum să vă asigurați că rețeaua IT a unei organizații este la înălțimea provocărilor

Network analysis ebook thumbnail

1. Ce este un furnizor de servicii gestionate?

Un furnizor de servicii gestionate (MSP) susține și administrează servicii IT - cum ar fi rețeaua, aplicațiile, infrastructura și securitatea - la sediul clienților, în propriul centru de date sau într-un centru de date al unei terțe părți, sau în cloud. Konica Minolta oferă o gamă de servicii IT gestionate, inclusiv managed backupmanaged securityremote monitoring and management, aplicații gestionate, cloud data centre services, și workplace IT management

2. De ce să externalizăm către un furnizor de servicii gestionate?

Organizațiile aleg serviciile gestionate pentru a scuti echipele IT interne de povara gestionării zilnice a infrastructurii IT. Lucrând cu un furnizor precum Konica Minolta, acestea vor beneficia adesea de o disponibilitate și o performanță sporită a infrastructurii, de o securitate îmbunătățită a infrastructurii sau de noi abordări ale infrastructurii IT - eliberându-și în același timp propriile echipe IT pentru a se concentra pe activități mai strategice. 
 

3. De ce sunt importante serviciile IT gestionate?

Serviciile IT gestionate sunt importante pentru că ajută la creșterea fiabilității și securității infrastructurii IT a organizațiilor. Pentru marea majoritate a organizațiilor, infrastructura IT este esențială pentru operațiunile lor, astfel încât menținerea unei funcționări fără probleme este o cerință esențială. Prin externalizarea gestionării zilnice a infrastructurii lor IT către un furnizor profesionist precum Konica Minolta, organizațiile știu că aceasta este monitorizată și întreținută de experți și se pot concentra cu încredere asupra activității lor principale.  
 

IT externalizat pentru a sprijini IMM-urile

Cum să externalizezi mediul și managementul IT

Încrederea de a lucra cu un partener profesionist 

 

Clienții Konica Minolta Managed IT Services vorbesc despre liniștea pe care o oferă parteneriatul cu noi. Marius Olsen, fondator și proprietar al Varri, un importator și distribuitor norvegian de echipamente de alpinism și outdoor, spune: "Acum am mai mult timp să mă concentrez asupra furnizorilor, clienților și piețelor noastre și dorm liniștit noaptea știind că toate echipamentele noastre IT funcționează corect în orice moment."  "Putem fi siguri că pentru proiecte precum infrastructura și suportul IT nu trebuie să ne facem griji, deoarece Konica Minolta ne cunoaște activitatea și ne oferă exact ceea ce avem nevoie." Noi putem face același lucru pentru dumneavoastră, asigurându-ne că infrastructura dumneavoastră IT oferă un sprijin eficient pentru afacerea dumneavoastră în prezent și este pregătită să se adapteze pentru a răspunde nevoilor viitoare.  
 

Găsirea partenerului IT potrivit

8 întrebări pe care IMM-urile trebuie să și le pună pentru a se decide asupra celui mai bun furnizor

Aflați cum serviciile noastre IT gestionate vă pot ajuta afacerea

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.