Remote working & home office

Cum puteți lucra de oriunde?

Contactați-ne
 

Contează ceea ce faci, nu unde te afli. În prezent, munca devine din ce în ce mai mobilă, pe măsură ce prezența fizică la birou devine mai puțin necesară. Forța de muncă în sine se schimbă, de asemenea. Nativii digitali remodelează așteptările legate de IT la locul de muncă. Konica Minolta vă ajută cu soluții, servicii și îndrumări necesare pentru a păși într-un viitor mobil. 

 

Lumea muncii s-a schimbat și la fel și angajații. Forța de muncă nu a arătat niciodată atât de variată ca în prezent. Pe o piață a forței de muncă competitivă, angajații cu înaltă calificare în domeniu, au o libertate fără precedent în a-și stabili circumstanțele de angajare, iar organizațiile cele mai capabile să răspundă acestor cerințe sunt cele care atrag și rețin talentele. Cu ajutorul soluțiilor pentru locurile de muncă mobile, companiile pot crea medii de lucru care să favorizeze o mai mare creativitate, eficiență și libertate.

Cu toate acestea, companiile mai flexibile și mai portabile câștigă, de asemenea, un avantaj competitiv prin faptul că sunt mai receptive, mai accesibile și mai capabile să lucreze oricând și oriunde.

 

Cum pot companiile să lucreze mobil fără probleme - indiferent dacă sunt mari sau mici?


Cu ajutorul unui partener puternic precum Konica Minolta, beneficiile mobilității sunt mai accesibile ca niciodată. Cu portofoliul său aprofundat de servicii IT și cu rețeaua sa largă de parteneriate cu furnizori de tehnologie de top, Konica Minolta este capabilă să creeze soluții care răspund nevoilor forței de muncă de astăzi și care pot fi integrate în mediile companiilor. Scopul este de a oferi o experiență de utilizare perfectă și uniformă în toate sistemele, indiferent de individ sau de locația acestuia. Acest lucru este realizat deoarece Konica Minolta servește ca punct unic de contact pentru toate nevoile IT. Accesul mobil la orice date sau membru al echipei poate fi acordat fără a fi nevoie să se sacrifice gradul de utilizare sau securitatea.

quotation marks

„Soluţiile şi serviciile Konica Minolta promovează în mod activ modalităţile flexibile şi mobile de a lucra şi colabora.”

.

Serviciile oferite de Konica Minolta

Analiză amănunțită


Konica Minolta oferă clienților săi un portofoliu de produse și servicii concepute cu gândul la mobilitatea la locul de muncă și le adaptează pentru fiecare client în parte, pentru a asigura o adaptare optimă la cerințele specifice ale acestuia. Acest lucru este asigurat de o analiză amănunțită a mediului companiei pentru a înțelege pe deplin nevoile și procesele de afaceri ale clientului. Sistemele stabilite nu trebuie să fie înlocuite și pot deveni parte integrantă a acestui mediu, ceea ce ușurează semnificativ procesele de transformare.
 

Punct unic de contact

Încercarea de a combina diferite sisteme și diferite soluții de la o varietate de furnizori complică adesea gestionarea problemelor și estompează liniile de responsabilitate între furnizorii de servicii. Konica Minolta elimină aceste ineficiențe prin faptul că este punctul unic de contact (SPOC) exclusiv.
 

Sisteme mobile disponibile și accesibile 24/7

Pe măsură ce forța de muncă devine din ce în ce mai mobilă, nu numai locația în care lucrează devine variabilă, ci și timpul. Konica Minolta se asigură că sistemele mobile sunt disponibile și funcționale în orice moment.
 

Beneficii ale soluțiilor de lucru la distanță și Home OfficeSă deveniți un angajator atractiv, să creați un mediu de lucru care să favorizeze o mai mare creativitate și libertate și să atrageți mai multe talente.


Obțineți un avantaj competitiv prin faptul că sunteți mai receptivi, mai accesibili și mai capabili să lucrați oricând și oriunde.

Mobilitate la locul de muncă e-book

În prezent, munca devine din ce în ce mai mobilă în mod implicit, deoarece prezența fizică la birou devine mai puțin importantă și tot mai multe persoane sunt angajate pentru a lucra pe bază de proiect, mai degrabă decât pe baza unor contracte de muncă pe termen lung. Această nouă realitate face ca întreprinderile să fie nevoite să își reimagineze locul de muncă și să regândească complet sistemele, tehnologia și serviciile care îl susțin.

Workplace Mobility e-Book

IDC MarketScape: Imprimare la nivel mondial în forța de muncă distribuită 2022

Konica Minolta a fost numită recent lider în cadrul IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment (doc #US48596221, ianuarie 2022). Conform raportului, "abordarea Konica Minolta de a asigura o forță de muncă mai distribuită începe cu o mentalitate conform căreia "munca nu este acolo unde ești, ci munca este ceea ce reușești să faci". Întreprinderile au nevoie de tehnologia potrivită pentru ele, cu serviciile din spatele ei pentru a sprijini organizația".

Descarcă

Aflați cum soluțiile noastre de Remote Working și Home Office vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.