Securitate IT

Soluții pentru a vă proteja afacerea

Contactați-ne
 

Protejați-vă datele pentru a vă proteja afacerea


Mediile IT devin tot mai complexe pe zi ce trece. Indiferent de tipul de afacere, vă expuneți riscului de penetrare din partea unor forțe externe, cum ar fi hackerii ("puncte de penetrare"), precum și la scurgeri, pierderi și amenințări din partea programelor malware. Acesta este motivul pentru care Konica Minolta și-a lărgit abordarea privind securitatea IT cu mulți ani în urmă. Astăzi, vă oferim un serviciu complet, care se întinde pe oameni, procese și tehnologie.


 

Tehnologia singură nu poate oferi o protecție suficientă împotriva criminalității cibernetice și a altor amenințări la adresa securității. Este nevoie de o viziune amplă, care să ia în considerare toate elementele afacerii dumneavoastră: oamenii dumneavoastră și tehnologia și procesele digitale pe care aceștia le folosesc în fiecare zi. Echipa noastră vă aduce beneficiul a 18 ani de experiență și poate dezvolta o abordare strategică a securității dumneavoastră. Ne vom asigura că adăugăm valoare și vă oferim un serviciu transparent și durabil, cu timpi de răspuns rapizi.
 
 
Înțelegerea situației și a nevoilor dvs. de securitate
 
Vă întrebați ce trebuie protejat? Nu sunteți sigur de nivelul de securitate cibernetică pe care îl aveți deja în vigoare? Serviciile noastre de securitate informatică vă oferă o gamă largă de analize, inclusiv segmentarea rețelei dvs., politica de firewall, software-ul, implementarea imprimantelor și copiatoarelor dvs., securitatea terminalelor și multe altele. Acest tip de analiză a vulnerabilității vă va oferi o imagine clară a nevoilor dvs. de securitate. 
 
 
Testarea rapidă a vulnerabilităților dvs. 
 
Credem în verificarea infrastructurii dvs. prin teste de penetrare. La fel ca testele de impact pentru mașini, aceste teste de securitate cibernetică vă oferă un nivel mult mai ridicat de certitudine și verificare. Vă putem oferi aceste "pentests" în diferite pachete, în funcție de necesitățile dumneavoastră. Aceștia pot fi din afara organizației dvs. sau interni, sub forma unor angajați sau vizitatori. Vă vom oferi un raport detaliat privind situația dumneavoastră în materie de securitate informatică, împreună cu recomandările noastre.
 
 
"Factorul uman" joacă un rol major în securitatea cibernetică.
 
Pe măsură ce măsurile de securitate a datelor devin din ce în ce mai puternice, hackerii țintesc tot mai des verigile slabe care rămân - angajații. Acesta este motivul pentru care metodele de inginerie socială care îi păcălesc pe angajați să deschidă involuntar ușile pentru atacuri malițioase reprezintă o amenințare tot mai mare. Prin urmare, orice strategie eficientă de securitate a datelor trebuie să ia în considerare angajații și comportamentul acestora. Vă vom ajuta să sensibilizați și să înțelegeți problemele de securitate a informațiilor în rândul colegilor dumneavoastră. Acest lucru poate implica sesiuni tradiționale de instruire despre securitatea datelor, discuții live despre hacking, campanii de sensibilizare prin intermediul merchandising-ului și alte inițiative.
 
 
Asigurați-vă că sunteți pregătiți


IT security image cybersecurity lack

Fiecare companie este expusă riscului. Ce veți face atunci când va veni momentul? Echipa noastră de răspuns la incidente vă va ajuta să identificați, să stăpâniți și să analizați din punct de vedere juridic pătrunderea, inclusiv atacurile cu malware, ransomware sau hackeri. Vrem să vă menținem în siguranță. 

 

Evitarea unei crize de ostatici cibernetici

Multe întreprinderi mici și mijlocii iau în considerare instrumente și strategii pentru a face din munca la distanță o parte permanentă a activității lor și, deși munca la distanță aduce noi oportunități, aduce și noi provocări.

Un sondaj recent realizat în rândul factorilor de decizie din domeniul IT din Europa arată în ce măsură amenințările la adresa securității au devenit recent o provocare generalizată pentru întreprinderi. Cartea noastră electronică utilă vă ghidează prin principalii factori de securitate de care trebuie să țineți cont în transformarea digitală a afacerii dumneavoastră.

Parteneriatele noastre strânse cu specialiștii în securitatea informațiilor


Avem acces la o combinație sănătoasă de furnizori mici cu abordări extrem de inovatoare, precum și la jucători globali cu portofolii puternice. Echipa noastră de soluții de securitate a datelor vă va ajuta organizația cu fiecare provocare, de la dovada conceptului, implementare, lansare, suport și până la instruire.

 

Beneficiile securității ITPregătire pentru răspunsul la incidente, verificare rapidă, vânătoare de malware, vânătoare de amenințări, verificare a stării de sănătate, criminalistică digitală


Analiza segmentării rețelei, verificarea politicii de firewall, verificarea securității imprimantelor și copiatoarelor.


Pe plan extern, țintă unică pe bază individuală; pe plan intern, echipa neagră, inclusiv WLAN și OSINT; pe plan intern și extern, echipa roșie, inclusiv inginerie socială și OSINT.


PoC – Implementation, Rollout and Support


Single scans and evaluations, Implementation Vulnerability Management process as a regular scan, and support in evaluation


USB sticks, mailshot campaigns, info-events and training sessions, merchandising, live hacking event

Caz de utilizare Securitate IT/Consultanță în domeniul securității informației

Companiile sunt acum conștiente de importanța securității informațiilor și a securității IT - și datorită numeroaselor atacuri cibernetice și scurgeri de date din mass-media. Securitatea IT nu asigură doar securitatea datelor, ci și a proceselor de lucru, a secretelor de afaceri, a reputației și a încrederii.

information security ebook thumbnail
security brochure thumbnail

Securitate la 360 de grade

Protecție completă pentru datele dumneavoastră IT, sisteme de securitate multifuncționale și video

Protecția și securitatea datelor E-Book

Securitatea și conformitatea datelor sunt esențiale pentru toate întreprinderile. Cu toate acestea, pentru a îndeplini aceste obiective cheie în gestionarea conținutului în cadrul unei organizații, doi factori trebuie să funcționeze în armonie: un sistem de gestionare a informațiilor care să ofere un cadru sigur și o forță de muncă care să utilizeze efectiv sistemul în mod corect.

data protection & data security ebook thumbnail

Soluțiile noastre de securitate IT

Aflați cum soluțiile noastre de securitate IT vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.