Securitatea echipamentului de printare

Mediu de imprimare securizat la Konica Minolta

Contactați-ne
 

Siguranța este întotdeauna pe primul loc


În fiecare companie, angajații gestionează zilnic cantități mari de informații, dintre care o mare parte sunt, desigur, confidențiale. Documente, date personale, adrese, bugete, planuri, machete și nenumărate alte resurse sunt tipărite, copiate și scanate cu fiecare oră care trece în organizații comerciale de orice formă și mărime și, fără o securitate fiabilă a documentelor, există un risc ridicat ca aceste date sensibile să ajungă în mâini neautorizate.

 

Consecințele acestei situații - cu planuri de viitor și machete copiate fără parolă și distribuite companiilor concurente, date personale vândute și bugete dezvăluite - ar putea fi dezastruoase.

device security infographic
 

Preveniți daunele financiare și de reputație


Securitatea datelor este unul dintre cele mai importante aspecte ale gestionării unei afaceri de succes și de încredere în prezent. Una sau două mici fisuri în "armura" de securitate a companiei dumneavoastră pot duce la expunerea datelor confidențiale și la ruinarea reputației dumneavoastră în industrie. Konica Minolta vă pune la dispoziție dispozitive de imprimare securizate, garantate că nu vă vor dezamăgi, precum și o gamă de soluții standard de înaltă fiabilitate. Detectarea și prevenirea breșelor de securitate ajută companiile să prevină deteriorarea finanțelor și a reputației atât la nivel corporativ, cât și individual. 
 

Evitarea unei crize de ostatici cibernetici

Multe întreprinderi mici și mijlocii iau în considerare instrumente și strategii pentru a face din munca la distanță o parte permanentă a activității lor și, deși munca la distanță aduce noi oportunități, aduce și noi provocări.
 
Un sondaj recent realizat în rândul factorilor de decizie din domeniul IT din Europa arată în ce măsură amenințările la adresa securității au devenit recent o provocare generalizată pentru întreprinderi. Cartea noastră electronică utilă vă ghidează prin principalii factori de securitate de care trebuie să țineți cont în transformarea digitală a afacerii dumneavoastră.

Nu faceți greșeala de a neglija problemele de securitate legate de echipamentele multifuncționale. În cazul în care un dispozitiv este accesibil unei game largi de utilizatori diferiți (inclusiv personalul, vizitatorii și contractorii), riscul unei scurgeri de date crește. Konica Minolta oferă soluții de imprimare securizată care combină accesul rapid la toate funcționalitățile dispozitivului cu posibilitatea de a controla drepturile de acces ale angajaților. Astfel, se asigură că datele confidențiale nu pot fi accesate de vizitatori sau de personal neautorizat. Sistemele Konica Minolta rămân în permanență sigure, flexibile și ușor de utilizat - astfel încât dumneavoastră sunteți cel care dețineți controlul. 

Cu Konica Minolta, știți că implementați exact politicile corecte de securitate a datelor și vă puteți asigura că acele documente confidențiale recent copiate care zac în tava de ieșire a multifuncționalului sau fișierele stocate pe hard disk-ul unui dispozitiv nu cad în mâinile unor persoane cu acces neautorizat. Gama cuprinzătoare de măsuri de securitate oferite de Konica Minolta vă permite să garantați securitatea documentelor și a datelor dumneavoastră.

Dispozitivele noastre sunt concepute pentru a fi integrate în medii de rețea, asigurând că toate procesele de imprimare trebuie să respecte standarde de securitate stricte, iar potențialele amenințări de securitate sunt închise prin intermediul conexiunii la rețea. Toate acestea vă asigură că beneficiați de numeroasele modalități prin care Konica Minolta vă protejează datele și limitează accesul la informații confidențiale.

Konica Minolta a încheiat un parteneriat cu Bitdefender - lider în domeniul securității IT - pentru dezvoltarea bizhub i-Series. Soluția antivirus de ultimă generație a Bitdefender a fost încorporată în firmware-ul multifuncționalului și monitorizează în timp real toate fișierele scanate și documentele transferate către și de la acesta. De asemenea, permite scanarea automată a virușilor pe hard disk-uri, precum și scanări manuale.

Toate modelele bizhub i-Series sunt pregătite pentru GDPR și certificate ISO 15408 HCD-PP, astfel încât standardele de confidențialitate a datelor și cerințele de securitate sunt îndeplinite.

Beneficiile securității dispozitivelor de imprimareScanare viruși via Bitdefender


Securitatea liniei de fax


Pregătiți pentru GDPR


HCD-PP certificat ISO 15408


Porturi și protocoale securizate de administrator


Criptare S/MIME


Autentificare SMTP

 


Metode de autentificare a utilizatorilor 

 

 

Obțineți extrasul Quocirca Print Security Excerpt

În cel mai recent raport al său, "The Print Security Landscape, 2022", analistul Quocirca a clasificat Konica Minolta drept "Lider" în domeniul securității imprimării, datorită portofoliului său cuprinzător de produse și expertizei: "Quocirca consideră că, dincolo de ofertele sale tradiționale de securitate a imprimării, expertiza profundă a Konica Minolta în domeniul serviciilor IT o diferențiază puternic de unii dintre principalii săi concurenți, în special pe piața IMM-urilor."

În același timp, raportul subliniază importanța securității imprimării pentru majoritatea organizațiilor, menționând că două treimi dintre organizațiile intervievate în cadrul raportului vor să își mărească bugetele în acest domeniu.

Descarcă
device security use case thumbnail

Caz de utilizare a securității dispozitivelor

În prezent, aproape toate întreprinderile au imprimante multifuncționale (MFP) care imprimă, scanează, copiază, trimit faxuri și chiar e-mailuri. Deoarece aceste sisteme au atât un hard disk, cât și sunt conectate la rețeaua companiei și sunt de obicei amplasate în locuri accesibile multor persoane, ele pot reprezenta o breșă de securitate semnificativă dacă nu sunt protejate în mod adecvat.

Soluțiile noastre de securitate pentru dispozitive de imprimare

Aflați cum soluțiile noastre de securitate pentru dispozitive de imprimare vă pot ajuta afacerea dvs.

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm, așa că contactați-ne astăzi.