Microsoft 365

Biroul digital al viitorului astăzi

Îndeplinirea cerințelor de bază la cel mai înalt nivel


Biroul rămâne centrul activității zilnice - funcționarea sa corectă este absolut crucială. În timp ce în prezent majoritatea proceselor de birou sunt digitalizate, software-ul trebuie, de asemenea, să răspundă așteptărilor ridicate și să funcționeze la cel mai înalt nivel. Deseori se utilizează o varietate de programe diferite, ceea ce duce la probleme de eficiență și securitate. Un pachet software conectat și holistic este necesar pentru a răspunde nevoilor birourilor moderne și pentru a face față provocărilor acestora, dar și pentru a putea face față oricărui tip de sarcină.


Furnizarea echipelor moderne cu tot ceea ce au nevoie pentru a lucra

Konica Minolta își propune să le ofere clienților săi soluția care corespunde cel mai bine cerințelor lor. Un pachet software inteligent și conectat este implementat pentru a oferi soluții de birou: Microsoft 365. Soluțiile Microsoft sunt binecunoscute și pe deplin consacrate în domeniul software-ului de birou și sunt utilizate zilnic în întreaga lume. Cu Microsoft 365, Konica Minolta oferă o versiune evoluată: permițând munca de birou conectată și eficientă pe o platformă de cloud public.

 

Punctul de referință pentru mediile de birou digitale

Microsoft 365 acoperă toate nevoile legate de sarcinile de birou dintr-o zi de lucru: de la redactarea documentelor, calcularea tabelelor și ecuațiilor, dezvoltarea prezentărilor, până la organizarea calendarului, colaborarea în echipă și multe altele. De asemenea, oferă clienților acces direct la date, e-mailuri și întâlniri de la distanță. În plus, Microsoft 365 le permite utilizatorilor să colaboreze în direct la documente simultan și oferă o modalitate sigură de a comunica cu colegii și clienții prin chat sau apeluri. Software-ul specializat răspunde tuturor acestor nevoi, în timp ce soluțiile sunt conectate între ele.

 

Aplicațiile sunt mai inteligente și mai conectate ca niciodată. Microsoft 365 integrează perfect toate aplicațiile pentru a crea sinergii: fie că este vorba de partajarea în direct a unui document creat în Word, Excel sau PowerPoint prin intermediul unei conferințe Skype sau de colaborarea între departamente cu Teams și OneDrive - nimic nu rămâne imposibil cu soluțiile Microsoft 365.

 

În timp ce procesele de birou pentru activitatea zilnică sunt importante, este și mai important să le protejăm. Microsoft 365 oferă o modalitate sigură de gestionare a datelor și a proceselor de birou, asigurând în același timp conformitatea cu cerințele de securitate a datelor.

 

Soluțiile sunt foarte compatibile cu sistemele de operare utilizate în mod obișnuit: Windows și MacOS. De asemenea, interfața de încredere și consecventă a Microsoft a fost optimizată pentru utilizarea mobilă și, prin urmare, este compatibilă cu iOS și Android, pentru a promova accesul universal.


Microsoft 365

Microsoft 365

  • Tot ce este necesar pentru biroul digital: inteligent, conectat și sigur
  • Aplicațiile bazate pe cloud sporesc flexibilitatea și munca în echipă
  • Software Microsoft bine cunoscut și consacrat

Lucrul cu tehnologie de ultimă generație la FISCHER Weilheim

Fie că este vorba de excavatoare, macarale sau camioane cu platformă, la FISCHER Weilheim, o companie germană din industria construcțiilor și a transporturilor, totul este organizat în mod consecvent sub supravegherea noului șef de echipă: Microsoft 365. De asemenea, s-a dovedit a fi posibilă optimizarea și creșterea eficienței fluxurilor de date între diferitele unități de afaceri.

Fischer Weilheim image of a truck
Melinda steel header

Flexibilitate bazată pe cloud la Melinda Steel

La Melinda Steel, o companie românească specializată în produse din oțel, Microsoft 365 a fost implementat pentru a oferi capabilități de comunicare și colaborare securizate, de nivel enterprise, pe o bază previzibilă și flexibilă de plată la utilizare.