Servicii de traducere: eliminați barierele lingvistice din calea afacerilor

Traduceri eficiente din punct de vedere al costurilor într-o perioadă scurtă de timp

Contactați-ne
 

Depășirea decalajului de comunicare

Dacă lucrați cu clienți, furnizori sau parteneri din alte părți ale lumii, sunteți familiarizat cu provocările unui mediu multilingv. Timpul necesar pentru a traduce documentele înainte de a vă putea apuca de lucru. Provocarea de a lucra cu documente în mai multe limbi sursă diferite. Și costul pur și simplu al realizării traducerilor.
 

Traduceri prin simpla apăsare a unui buton

Acum este rapid și ușor să obțineți documente traduse din aproape orice limbă sursă în aproape orice limbă țintă, oricând doriți. Indiferent de locul în care vă desfășurați activitatea, limba nu mai trebuie să vă rețină.


Cu Konica Minolta Workplace Pure, aveți acces la servicii de traducere automată raționalizate, bazate pe inteligență artificială, în orice moment, printr-un browser sau de pe panoul unei imprimante multifuncționale (MFP) bizhub.


Pur și simplu indicați limbile sursă și țintă, încărcați documentul, selectați adresa de e-mail sau depozitul online pentru livrarea traducerii, apoi apăsați butonul Traducere. În câteva clipe, veți primi proiectul de traducere sub forma unui fișier Word editabil, care păstrează aspectul (inclusiv paginarea, grafica, tabelele și imaginile) documentului sursă.
 

Beneficiile dumneavoastră dintr-o privireAgilitate

Traducerile dvs. sunt gata în doar câteva minute și pot fi editate după cum considerați necesar.


Reducerea costurilor

Costul per pagină tradusă este mult mai mic decât cel oferit de procesele tradiționale de traducere bazate pe oameni.


Flexibilitate

Serviciul este activ în permanență, astfel încât îl puteți utiliza oricând aveți nevoie.

Global Omnium: Integrarea conversiei și traducerii documentelor în fluxurile de lucru

Global Omnium este o corporație internațională cu 39 de filiale care activează în sectorul gestionării apei. Workplace Pure de la Konica Minolta ajută Global Omnium în procesele de traducere și pentru a face ca procesele de participare la licitațiile internaționale să fie mai sigure și mai eficiente.

Citiți povestea noastră de succes
global omnium success story

1. Ce este un serviciu de traducere?

Un serviciu de traducere convertește conținutul dintr-o limbă în alta. Conținutul poate fi pe suport de hârtie sau digital.

2. Câte tipuri de servicii de traducere există?

Există mai multe tipuri de servicii de traducere: traducători umani profesioniști; servicii de traducere automată (MT); și servicii care combină cele două tipuri de traduceri, prin post-editarea traducerilor automate de către traducători profesioniști.
Serviciul Konica Minolta Translate vă permite să creați o traducere automată a unui document în câteva secunde. Aspectul paginii rămâne intact în timpul procesului de traducere, inclusiv tabelele, paragrafele și imaginile. Deoarece pasajele de text sunt convertite într-un format editabil, puteți interacționa direct cu traducerea și o puteți rafina din punct de vedere lingvistic.

3. Ce este traducerea automată?

Traducerea automată (sau traducerea automatizată) utilizează programe informatice pentru a traduce textul dintr-o limbă în alta. MT poate fi:

  • bazată pe reguli - utilizează o combinație de reguli gramaticale și lingvistice și dicționare
  • statistică - învață cum să traducă prin analiza unor volume mari de traduceri existente
  • Neurală - învață cum să traducă folosind o rețea neuronală artificială.

Soluțiile noastre de servicii de traducere

Aflați cum serviciile noastre de traducere vă pot ajuta afacerea

Știm că fiecare organizație este unică, motiv pentru care fiecare angajament începe cu o conversație. Suntem gata să vă ascultăm.