Extreme Media Print achiziționează MGI JETVARNISH 3DS de la Konica Minolta

Extreme Media Print achiziționează MGI JETVARNISH 3DS de la Konica Minolta

Extreme Media Print achiziționează MGI JETVARNISH 3DS de la Konica Minolta


Extreme Media Print, furnizor local de servicii complete de producție și imprimare offset și digitală, investește în tehnologia digitală MGI de la Konica Minolta, prin achiziționarea echipamentului JETVARNISH 3DS. 

Konica Minolta Business Solutions România a vândut opt echipamente JETVARNISH 3DS în numai doi ani. Înnobilarea printurilor cu lăcuire UV și efecte 3D surprinzătoare este noul trend din industria de printare. Un număr tot mai mare de companii din zona de printing utilizează această soluție de înnobilare a printurilor, ce aduce valoare adăugată în toate zonele de aplicabilitate, inclusiv cărți, fotografii și reviste. 

Cu ajutorul utilajului intrat pe piata locală a imprimării industriale prin intermediul Konica Minolta Business Solutions România, Extreme Media Print oferă acum servicii optimizate, datorită noii tehnologiii MGI, prin adăugarea unor efecte vizuale și tactile realizate cu lac sau folie. Echipamentele JETVARNISH 3DS și iFOIL S aduc inovația mai aproape de funizorii de servicii de printare prin noi posibilități de lăcuire selectivă UV și adăugare de efecte 3D.


Ioan Gingașu, Director General Extreme Media Print, a declarat: "Această investiție este un pas important pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm afacerea prin tehnologia digitală. Vedem oportunități imense cu noile capabilități de lăcuire și folie, în special în domeniul producției de cărți, reviste și diferite aplicații. Apreciem sprijinul acordat de Konica Minolta, atât local, cât și la nivel internațional. Suntem realmente încântați de achiziția făcută și bucuroși de un parteneriat fructuos. Know-how-ul și cursurile de instruire practică din cadrul Digital Imiging Square, primul showroom Konica Minolta Business Solutions România, constituie o bază solidă pentru dezvoltarea noilor noastre opotunități de business." 

De la finele anului 2016, Konica Minolta a furnizat pe piață locală opt ​​sisteme MGI JETVARNISH 3DS, inclusiv o serie de mărci înregistrate, precum și o presă digitală MGI Meteor. 

Sorin Sumănaru, Team Leader în cadrul Departamentului Soluții Industriale de Printare, Konica Minolta Business Solutions România, a declarat: "Am evaluat nevoile clientului și am propus MGI JETVARNISH 3DS, o soluție inovatoare de înnobilare a printurilor. Tehnologia noastră îmbunătățește semnificativ calitatea printurilor necesare pentru crearea de aplicații personalizate, cărți și reviste, pliante, cărți de vizită și alte produse complexe pe care Extreme Media Print dorește să le ofere clienților săi."

El a mai adăugat: "Echipele noastre de vânzări își îndreaptă în mod deosebit atenția spre această soluție de înnobilare a printurilor. Abordarea Konica Minolta este centrată pe nevoile clienților, oferind sprijinul necesar și asistență permanentă pentru o creștere constantă a afacerilor acestora. Companiile dinamice precum Extreme Media Print, sunt conștiente că investind în tehnologia MGI pot transforma joburile de printare în produse remarcabile și atractive, cu impact imediat asupra consumatorului final."Despre Konica Minolta Business Solutions România 

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente 

pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 28 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2018 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al documentelor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud.


Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu


Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro