Konica Minolta Mobile Print


Imprimare de pe mobil fără efort


Soluţii gratuite pentru flexibilitate crescută de imprimare de pe mobil


Imprimare şi scanare – mereu la îndemână cu Konica Minolta Mobile Print.


Mediile moderne de afaceri presupun adesea să acţionăm pe moment când ne confruntăm cu probleme serioase, greşeli în document sau întârzieri. Din fericire, laptopurile şi dispozitivele mobile conectate fără fir la internet au făcut comunicaţiile şi gestionarea sarcinilor mult mai simple, iar această mobilitate şi flexibilitate s-a răspândit în alte domenii de afaceri. Konica Minolta Mobile Printing înseamnă că puteţi face mai mult decât doar să descărcaţi un fişier lipsă din documentaţia dumneavoastră; vă permite să vă conectaţi instant la MFP-ul ales, până când veţi avea în mână copia fizică după câteva momente.


Imprimarea de pe mobil Konica Minolta este disponibilă printr-o aplicaţie gratuită. Aceasta vă permite să trimiteţi joburi de imprimare şi să scanaţi documente la distanţă cât aţi clipi. Nu vă faceţi griji că trebuie să ştiţi cum să folosiţi o interfaţă complicată: aplicaţia este concisă şi simplu de urmărit, chiar dacă vă grăbiţi sau faceţi mai multe lucruri deodată. Konica Minolta Mobile Printing este soluţia perfectă pentru afaceri de toate formele şi dimensiunile, de la firmele mici cu o singură imprimantă, până la companiile internaţionale cu o prezenţă globală.


Sigla Konica Minolta Mobile Print


Caracteristici

Caracteristici

Konica Minolta Mobile Print este o aplicaţie de imprimare de pe mobil gratuită pentru toate platformele principale, printre care iOS, Android şi Windows 10, care conectează dispozitivele mobile cu multifuncţionalele bizhub de la Konica Minolta. Cele două funcţii principale ale acestei aplicaţii? Vă permite să imprimaţi şi să scanaţi pe un dispozitiv portabil, asigurându-se că utilizatorii comerciali au mereu documentele importante la îndemână.


  • Criptarea end-to-end a fişierelor
  • Drepturi de acces ale utilizatorului
  • Reduce costurile operaţionale
  • Se integrează cu sistemele contabilitate obişnuite şi cele de gestionare a imprimării
  • Poate fi instalată în 10 minute
  • Lansare sigură job de imprimare


Nu este nevoie de infrastructură complicată şi dispozitive noi scumpe; acum vă puteţi conecta instantaneu la unul dintre dispozitive, fără niciun efort, şi puteţi să începeţi să imprimaţi imediat. Sursa fişierelor nu contează, întrucât imprimarea de pe mobil poate fi lansată oricând din memoria internă a dispozitivului, de pe e-mail, din browser, din programe familiare sau serviciul Google Cloud Print. Chiar şi scanarea de pe mobil cu un MFP Konica Minolta a devenit acum mai simplă; tot ce trebuie să faceţi este să partajaţi fişierele cu colegii de muncă, să le trimiteţi direct pe telefoanele mobile sau să le salvaţi în cloud. Nici tipul fişierelor nu reprezintă o problemă: Konica Minolta Mobile Print este compatibil cu toate formatele cunoscute, inclusiv JPEG, GIF, BMP, PNG, PDF, TIFF, XPS, DOCX, XLSX, PPTX şi altele. Indiferent dacă vă lipseşte versiunea tipărită a unui layout sau design, o parte din contract sau alt tip de fişier, aveţi nevoie doar de acces la imprimantă. Drepturile de acces ale utilizatorilor controlate de administrator pot fi atribuite angajaţilor. Cu imprimarea de pe mobil Konica Minolta veţi fi cu adevărat foarte flexibil. Aveţi vizitatori care vă vizitează sediul? Puteţi să le atribuiţi rapid şi simplu drepturi de acces de imprimare pentru vizitatori. Autentificarea folosind PIN-ul, cardul ID sau numele de utilizator şi parola este un mod sigur de a proteja documentele confidenţiale. Aşadar, lăsaţi-vă afacerea să crească şi încercaţi imprimarea de pe mobil gratuită. Această soluţie vă va economisi timp, bani şi efort, asigurându-vă că veţi deţine controlul mereu, indiferent unde v-aţi afla.Flux de lucru Konica Minolta Mobile Print