AccurioPress C14000 la cea de-a treia recunoaștere internațională: BLI PRO Award 2021

București | 10 mai 2021

Konica Minolta onorată să primească o nouă distincție Keypoint Intelligence pentru sistemele sale de înaltă producție: AccurioPress C14000

Konica Minolta anunță primirea unui nou premiu Buyers Lab (BLI) 2021 PRO Awards de la Keypoint Intelligence - principalul evaluator independent de hardware, software și servicii pentru imagistică a documentelor, la nivel mondial. Premiile oferite anual, aduc plus valoare produselor care oferă cele mai bune performanțe în timpul testării lor, față de cele din anul precedent. Sistemul de înaltă producție AccurioPress C14000, de la Konica Minolta, dotat cu controlerul EFI Fiery IC-319, a obținut premii de top la categoria de tipar digital color a volumelor mari și a fost identificat ca fiind pionier pe piața producției digitale.


David Sweetnam, directorul EMEA / Asia Research & Lab Services la Keypoint Intelligence: „Unitatea inovatoare de verificare a calității IQ-501 de la Konica Minolta ne-a impresionat încă de la lansare. Aceasta permite configurarea rapidă a  culorilor și înregistrarea profilurilor media, odată cu verificarea în linie și toleranțele de ajustare controlabile de către operator. Această tehnologie a ajutat dispozitivul să ofere performanțe remarcabile în cadrul testelor noastre de producție, unde, la peste 67.000 de clicuri, dispozitivul nu a trecut niciodată mai departe de DeltaE00 3.4 și nici nu a prezentat vreo modificare a înregistrării imaginii mai mare de 0,3 mm.”

O altă inovație tehnologică cheie remarcată de Keypoint Intelligence, care separă sistemul AccurioPress C14000 de la Konica Minolta de competitorii săi, este noua și versatila unitate de tăiere TU-510. Această unitate de tăiere și pliere în linie, pe toate cele patru laturi, oferă suport de finisare complet pentru bannere, broșuri, direct mail, precum și o opțiune dedicată pentru tăierea cărților de vizită.

Edoardo Cotichini, Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Suntem extrem de încântați că am obținut o intrare atât de reușită pe segmentul de tipar digital de înaltă producție cu seria C14000. Premiul obținut de la Keypoint Intelligence confirmă o data în plus această onoare. Unitatea inteligentă de verificare a calității IQ-501 este atuul nostru care ne diferențiază în piață de competitori. Această unitate ne permite să ducem consistența culorilor și precizia înregistrării la nivelul următor, pentru a oferi clienților noștri uneltele profesionale de care au nevoie. Suntem extrem de mândri că tehnologia noastră este recunoscută la nivel mondial. ”

Aflați mai multe despre sistemele de înaltă producție ale Konica Minolta: AccurioPress C14000.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro