MFP-uri pentru afaceri de toate dimensiunile

București | 23 februarie 2022

bizhub i-Series

Uneori vă pierdeți în tumultul muncii depuse. Alteori doriți să împărtășiți colegilor ideile și să vă rafinați viziunea cu ajutorul acestora. Spațiile de lucru din ziua de astăzi sunt dinamice și dezvoltă o varietate de scenarii, chiar și în condițiile în care birourile s-au mutat acasă. Dispozitivele de printare sunt totuși la fel de necesare ca și până acum, în plus fiind supuse multor altor provocări. bizhub i-Series, de la Konica Minolta, a fost proiectată și dezvoltată pentru a răspunde provocărilor acestei ere a digitalizării.



Fără a mai fi condiționați de spațiu și timp, aveți posibilitatea de a schimba modul în care lucrați. Alegeți acum să vă desfășurați activitatea mai liber și în stil propriu, iar dispozitivele pe care le utilizați să fie pe măsura nevoilor dumneavoastră.


Cum alegeți dispozitivul de printare care să se potrivească perfect cerințelor afacerii dumneavoastră?

De la multifuncționale inteligente și până la imprimante cu funcție unică, găsirea celei mai bune variante de printare pentru afacerea dumneavoastră presupune luarea în calcul a unei multitudini de factori. Bugetul, funcționalitățile necesare sau dimensiunile echipamentului sunt doar câțiva dintre aceștia. În plus, un aspect esențial care influențează în mare măsură alegerea imprimantei de birou este capacitatea de printare și formatul de hârtie - A3 sau A4.

În principiu, imprimantele A3 pot printa pe dimensiuni de hârtie mai mari (până la SRA3 320 x 450 mm), în timp ce imprimantele A4 pot gestiona formate mai mici, A6 sau dimensiunea standard A4, de 210 x 297 mm. Însă, pe lângă dimensiunile diferite de hârtie pe care acestea pot printa, imprimantele A3 și A4 diferă în funcție de mai multe considerente, fiecare cu propriile avantaje în funcție de cerințele afacerii dvs.

bizhub i-Series, de la Konica Minolta, oferă o linie de soluții de printare de clasă mondială, soluții care redefinesc eficiența în cadrul locurilor de muncă dinamice din ziua de astăzi. Vom lua drept exemple concludente două modele reprezentative ale acestei serii: imprimanta laser A4 bizhub 4050i și premiata serie de multifuncționale A3 bizhub C650i / C550i / C450i.
 

Cei mai importanți 3 factori de luat în considerare atunci când alegeți între o imprimantă de birou

 






 1. Spatiul alocat in cadrul biroului

Spațiul alocat poziționării echipamentului în cadrul biroului este o preocupare pentru dvs.? Datorită dimensiunilor mici ale hârtiei pe care printează, imprimantele A4 ocupă adesea un spațiu mai mic decât cele A3. Designul compact al bizhub 4050i permite acestei imprimante să fie poziționată confortabil chiar pe birourile angajaților sau în spațiile înguste din birou, oferind o eficiență de printare  de neegalat cu o amprentă redusă. În ciuda designului său compact, aceasta oferă o capacitate substanțială de alimentare cu hârtie.












În schimb, bizhub C650i / C550i / C450i este ideal pentru spații de lucru mai generoase, servind ca partener de încredere, care poate satisface diversele nevoi ale afacerii. Designul său modular oferă o gamă largă de opțiuni de alimentare cu hârtie, prin adăugarea tăvilor suplimentare care sporesc capacitatea de alimentare cu hârtie până la 6.650 de coli. Prin reducerea frecvenței de umplere a tăvilor cu hârtie, capacitatea considerabilă a acestui MFP A3 reduce timpul de nefuncționare și simplifică procesele de lucru din cadrul companiei.










     2. Versatilitatea

Intenționați să printați zilnic documente de diferite dimensiuni, cum ar fi broșuri și pliante? Pentru necesități diversificate de printare, niciun alt echipament nu poate fi mai potrivit decât cele din seria bizhub C650i / C550i / C450i. Aceste MFP-uri sunt capabile să producă nu doar broșuri, ci și documente cu dimensiuni atipice, cum ar fi vouchere, cărți poștale și chiar să printeze, ocazional, pe plicuri. Acest lucru este posibil cu funcția de identificare automată a dimensiunilor hârtiei, ceea ce face ca printarea materialelor cu dimensiuni atipice să decurgă fără probleme.





Pe de altă parte, dacă aveți nevoie în principal de printarea documentelor pe dimensiuni standard, doar alb-negru, o imprimantă A4 ar fi mult mai rentabilă. Aceasta vă permite să simplificați operațiunile fără a investi în capabilități suplimentare. Fiind o imprimantă laser monocrom cu funcție unică, bizhub 4050i oferă ușurință și comoditate în utilizarea zilnică. Cu o viteză de printare de 40 de pagini pe minut și o rezoluție de redare de 1.200 dpi, bizhub 4050i poate reproduce detalii minuscule și linii fine, de o claritate și calitate superioare.
 
 










      3. Funcționalitatea

Aveți nevoie de funcționalități suplimentare, cum ar fi capsarea documentelor? Dacă răspunsul dumneavoastră este afirmativ, cel mai probabil veți avea nevoie ca imprimantele A3 să fie echipate cu funcții care să vă optimizeze fluxul de lucru. Cu bizhub C650i / C550i / C450i, utilizatorii au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de opțiuni de finisare – broșare, printare tri-folding sau z-folding, capsare și perforare - permițând astfel eficientizarea producției internă și finisarea materialelor tipărite.








Cu toate acestea, pentru afacerile de mici dimensiuni, precum întreprinderile mici și mijlocii, o imprimantă A4 se poate dovedi a fi suficientă. În timp ce designul compact nu oferă atât de multe opțiuni de finisare precum MFP-urile A3, utilizatorii pot beneficia de operativitatea intuitivă a bizhub 4050i pentru un proces de printare fiabil, suficient pentru nevoile mai reduse.



 

Rethink Operational Efficiency cu Konica Minolta

Rethink Operational Efficiency cu Konica Minolta
 




Într-o societate în care afacerile trebuie să se reinventeze rapid, printarea din cadrul birourilor se bazează pe tehnologii inovatoare pentru a fi, întotdeauna, cu un pas în fața concurenței. Modelele de echipamente reprezentative de la Konica Minolta: bizhub 4050i și bizhub C650i / C550i / C450i oferă facilități de printare A4 și A3 de nivel ridicat. Acestea oferă organizațiilor o productivitate și o optimizare de neegalat a proceselor de printare și a întregului flux de lucru.

Nu știți încă ce imprimantă se potrivește afacerii dumneavoastră?

Intrați în contact cu reprezentanții Konica Minolta și beneficiați acum de consultanță și recomandări detaliate, potrivite afacerii pe care o conduceți.