Konica Minolta adaugă în portofoliu un nou multifuncțional A3 color

București | 14 decembrie 2020

bizhub C257i - performanțe IT complete pentru bugete reduse

Konica Minolta a lansat bizhub C257i - cel mai nou membru din portofoliului bizhub i-Series. Acest multifuncțional color A3 (MFP) oferă capacitatea IT completă a celorlalte produse din seria i, dar, ca model entry-level, este deosebit de atractiv organizațiilor cu bugete mai mici.


Benjamin Licht, director de produs la Konica Minolta Business Solutions Europe: „Echipamentele multifuncționale au suferit transformări în urma digitalizării rapide. Acestea nu mai sunt doar simple dispozitive de printare – ele reprezintă acum suportul necesar unui flux de lucru unificat, o legătură între procesul fizic, de printare, și procesele virtuale și digitale."
Toate echipamentele bizhub i-Series sunt proiectate cu scopul de a susține digitalizarea facilă în organizații – la fel și noul bizhub C257i. Datorită platformei IT6, MFP-ul A3 color este conectat la platforma Konica Minolta MarketPlace, preinstalată pe dispozitiv. Acest lucru permite utilizatorilor să acceseze, să implementeze și să gestioneze, în siguranță, o gamă largă de servicii și aplicații bazate pe cloud, rapid și ușor, chiar și fără cunoștințe IT. Konica Minolta se asigură că aceste soluții sunt actualizate în mod regulat și sunt compatibile cu sistemul IT al clientului.
MarketPlace poate fi utilizată, de asemenea, pentru gestionarea licențelor, oferind o imagine de ansamblu în timp real și control asupra accesului și a costurilor. Pentru eficientizarea costurilor și maximizarea flexibilității pe care IMM-urile le solicită, Konica Minolta facturează doar serviciile, capacitățile și aplicațiile utilizate.
Cu ajutorul suportului Open API bizhub C257i poate fi ușor integrat în fluxurile de lucru ale documentelor existente, cu mai multe aplicații de printare și scanare, direct de pe server sau de pe dispozitiv. Acest lucru este foarte util dacă o companie își modifică fluxul de lucru și sunt necesare adaptări.
 
Performanțe complete pentru bugete reduse
Potrivit InfoSource, segmentul MFP cu viteze de printare de 21-30 ppm a fost cel mai bine vândut în 2019: 54% în Europa de Vest și 73% în Europa de Est. bizhub C257i oferă o viteză de printare de 25 ppm și o calitate mult îmbunătățită a printului, în comparație cu predecesorii săi. Konica Minolta demonstrează, astfel, că tehnologiile pe care le dezvoltă răspund cu brio cerințelor unui segment mare de piață. În plus, bizhub C257i este echipat cu funcționalități IT complete, la fel ca toate celelalte modele din seria i, deși este un MFP entry-level care vizează IMM-urile cu bugete mici. Cu noul bizhub C257i, clienții obțin, pur și simplu, performanțe ridicate la un buget redus.
Bizhub C257i are 6 GB memorie - de trei ori mai mult decât predecesorii săi. Stocarea sistemului a fost schimbată de la HDD la 256 GB SDD pentru viteze mai mari de citire și scriere, o creștere notabilă a performanței, un consum redus de energie și nicio pierdere de date din cauza vibrațiilor. Mai mult, viteza de scanare a crescut la 55 ppm în modul simplex. bizhub C257i vine cu un alimentator automat de documente modernizat și un nou dispozitiv de finisare de 50 de coli, cu capsare manuală ca funcționalitate nouă.
 
 
Asigurați-vă că MFP-urile nu devin o poartă pentru atacurile cibernetice
În prezent, securitatea este mai importantă ca niciodată, iar printarea este adesea considerată greșit ca o posibilă poartă pentru atacurile cibernetice. Din acest motiv, Konica Minolta a echipat bizhub C257i cu aceleași standarde de securitate ca și cele existente pe toate celelalte sisteme din seria i. Soluția antivirus de vârf – BitDefender - a fost încorporată în firmware și monitorizează toate fișierele scanate și documentele transferate în timp real. Aceasta detectează imediat viruși și programe malware și trimite o alertă cu privire la potențiala amenințare. De asemenea, permite scanarea manuală pe hard disk-uri, precum și scanarea la cerere, prevenind răspândirea virușilor pe alte PC-uri și servere și asigurându-se că dispozitivul multifuncțional nu devine o breșă de pierdere a informațiilor din organizații. În plus, bizhub C257i poate fi echipat cu bizhub SECURE, o funcție specială pentru MFP-uri, care poate fi setată pe diferite niveluri de securitate pentru a proteja memoria dispozitivului și setările de rețea. O aplicație de notificare avertizează, astfel, responsabilul de proiect atunci când setările sunt modificate.
 
Autodiagnosticarea minimizează timpul de neutilizare și asigură utilizarea fără întreruperi
Echipat cu un număr mare de senzori care permit autodiagnosticarea și utilizarea platformei de servicii la distanță a Konica Minolta, bizhub C257i minimizează timpul de nefuncționare și asigură utilizarea fără întreruperi. Consumabile precum tonerul sunt livrate proactiv și un reprezentant al echipei tehnice Konica Minolta poate fi apelat automat atunci când este necesar. Datorită acestor capabilități, sarcini precum întreținerea stocurilor și gestionarea problemelor zilnice nu mai reprezintă responsabilitatea departamentelor IT. Acest lucru poate fi un mare beneficiu, în special pentru companiile mici și mijlocii cu mai puțini angajați în IT.
 
Recunoscute pentru ușurința de utilizare
Recent, Konica Minolta a primit distincția PaceSetter BLI award 2020–2021 pentru ușurința de utilizare a dispozitivelor sale, din partea Keypoint Intelligence. Pentru a determina liderii de piață, Keypoint Intelligence a realizat un studiu privind funcționalitatea echipamentelor în situații de utilizare zilnică, având în vedere scenariile de lucru din organizații. Pe lângă platforma MarketPlace, panoul cu ecran tactil Konica Minolta și aplicația „Personalize” au fost cele mai apreciate caracteristici. Cu o interfață de utilizator intuitivă, în stil smartphone, panoul de control al bizhub C257i oferă acces ușor la toate setările de bază și navigare tactilă pentru o experiență eficientă a utilizatorului. Este important ca utilizatorii să se poată concentra pe competențele și abilitățile lor de bază, mai degrabă decât să fie forțați să învețe cum să lucreze cu un MFP. Cu aplicația „Personalize” - disponibilă și prin MarketPlace - utilizatorii pot personaliza funcționalitățile disponibile de pe panoul de control, pentru a regla dispozitivul în funcție de comportamentul lor individual de lucru.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.
Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.
Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu, Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro