Konica Minolta anunță multiple lansări pe scena DRUPA 2024

București | 23 ianuarie 2024

Konica Minolta, lider european pe zona echipamentelor de tipar digital color, anunță multiple lansări la evenimentul DRUPA 2024. Cu unul dintre cele mai mari standuri, desfășurat pe două etaje și șase zone interconectate, compania vine în întâmpinarea clienților și partenerilor săi din industria de tipar, oferindu-le acestora o nouă viziune asupra potențialului pieței, dincolo de afacerea tradițională. Noutățile vor fi prezentate la standul A40-1/A40-6, Hall 8b, Düsseldorf, Germania, începând cu data de 28 mai și până pe 7 iunie, 2024.


Konica Minolta, lider în tehnologie, va expune noi posibilități de tipar în cadrul DRUPA 2024, ilustrând creșterea și extinderea afacerilor din această industrie. Acest lucru va permite clienților și partenerilor săi să se adapteze condițiilor impuse de piață care reprezintă o provocare continuă.
 
“Odată cu lansările planificate pentru DRUPA 2024, noi,Konica Minolta, în calitate de  lider în tehnologie la nivel global, ne angajăm în susținerea clienților noștri și reevaluăm împreună posibilitățile de dezvoltare, printr-o abordare cooperantă. În cadrul acestui eveniment le vom prezenta vizitatorilor o nouă viziune asupra potențialului pieței de tipar și a posibilităților viitoare de printare, într-o lume în continua schimbare. Expoziția va pune la dispoziție o platformă care va întări poziția noastră de lider pe zona de tipar digital pentru volume medii și mari, ceea ce ne va consolida prezența pe piața de profil”,  a declarat Olaf Lorenz, șeful diviziei internaționale de marketing la Konica Minolta Business Solutions Europa.
Olaf a mai adăugat: “La standul nostru, clienții și partenerii Konica Minolta se vor putea familiariza cu  beneficiile transformării digitale a producției de tipar și vor lua parte la inovațiile care duc spre automatizarea sustenabilă a Industriei 5.0.”
 
Tot în cadrul DRUPA 2024, Konica Minolta și MGI vor acorda o atenție deosebită producției de etichete, ambalaje și înfrumusețării acestora și vor demonstra utilizarea eficientă a automatizării tiparului digital și a fluxurilor de producție end-to-end, precum și a soluțiilor software de clasă mondială.
 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a efectua diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.
 

Contact

Contact

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Marketing

marketing@konicaminolta.ro

021 207 4560